Floral Decor για τον γάμο σας

1
Floral Decor για τον γάμο σας

Όταν συναντηθείτε με έναν ανθοπώλη για πρώτη φορά, φέρτε οπτικά βοηθήματα.

Η μεταφορά αυτών των αντικειμένων βοηθά τον σχεδιαστή να αποκτήσει μια πιο ξεκάθαρη ιδέα για το στυλ και το όραμά σας για την ημέρα του γάμου. Φωτογραφίες από λουλούδια και συνθέσεις που σας αρέσουν, δείγματα των χρωμάτων με τα οποία θα θέλατε να δουλέψετε (πάρτε τα από το τμήμα βαφής του τοπικού σας καταστήματος σιδηρικών) και φωτογραφίες των φορεμάτων (νύφη και παράνυμφοι) θα χρησιμεύσουν ως καλό άλμα εκτός σημείων για τη διαβούλευση σας.

-Να είστε ρεαλιστές σχετικά με τον προϋπολογισμό σας και το τι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά – και στη συνέχεια να είστε έτοιμοι να πληρώσετε λίγο περισσότερα…

Τα περισσότερα ζευγάρια έχουν προϋπολογισμό κατά τον προγραμματισμό του γάμου. Επίσης, δεν έχουν σταθερή αίσθηση του κόστους των λουλουδιών και της εργασίας που απαιτείται για τον σχεδιασμό και τη δημιουργία προσαρμοσμένων συνθέσεων λουλουδιών. Όταν συναντηθείτε με τον ανθοπώλη σας, φέρτε φωτογραφίες από συνθέσεις/στυλ που σας αρέσουν. Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας σχετικά με το τι ξοδεύετε άνετα και στη συνέχεια να θυμάστε, όπως όλα τα άλλα όταν σχεδιάζετε έναν γάμο, μπορεί να νιώσετε κάποιο σοκ με αυτοκόλλητα. Εάν είστε ανοιχτοί με τον σχεδιαστή σας σχετικά με τον προϋπολογισμό, θα πρέπει να είναι σε θέση να σας απομακρύνουν από επιλογές που μπορεί να μην ταιριάζουν στον προϋπολογισμό σας. Αντίθετα, εάν τα χρήματα δεν είναι σοβαρή ανησυχία, μπορούν να σας καθοδηγήσουν προς μεγαλύτερες εγκαταστάσεις λουλουδιών.

νυφική ​​ανθοδέσμη
νυφικά λουλούδια
ανθοδέσμη νύφης
boho διακόσμηση λουλουδιών

-Όταν σκέφτεστε πού να χρησιμοποιήσετε λουλούδια ως διακόσμηση, επιλέξτε στοιχεία που θα σας δώσουν το μεγαλύτερο δυνατό χτύπημα

Είναι πάντα πιο εντυπωσιακό να αγοράζετε λιγότερα αλλά μεγαλύτερα, πληρέστερα, πιο περίτεχνα σχέδια που δημιουργούν μεγάλο αντίκτυπο σε σύγκριση με πολλές μικρές, λιγότερο δαπανηρές ρυθμίσεις που δεν θα παρατηρήσουν οι επισκέπτες.

-Όταν επιλέγετε τους τύπους σχεδίων και διακόσμησης, λάβετε υπόψη τη φωτογραφία σας

Πολύ καιρό αφού τα λουλούδια έχουν μαραθεί και οι καλεσμένοι έχουν φύγει, η φωτογραφία και οι αναμνήσεις σας είναι ό,τι απομένει από την ημέρα του γάμου σας. Όταν αποφασίζετε πού να ξοδέψετε και πού μπορεί να γίνουν περικοπές, θυμηθείτε ότι οι φωτογραφίες σας θα διηγηθούν την ιστορία του γάμου σας και τα λουλούδια σε αυτές τις φωτογραφίες παίζουν μεγάλο ρόλο, ειδικά στις εικόνες του νυφικού πάρτι και της τελετής.

-Κάθε γάμος χρειάζεται έναν παράγοντα «Wow».

Είτε δημιουργεί μια φιλόξενη ατμόσφαιρα για τους καλεσμένους με ένα μεγάλο, πλούσιο floral κομμάτι, πλαισιώνει το ζευγάρι με μια περίτεχνη καμάρα τελετής λουλουδιών είτε τοποθετεί ένα μεμονωμένο λουλούδι σε κάθε χώρο, τα λουλούδια δημιουργούν αξέχαστες στιγμές οπτικά και με άρωμα. Κάθε γάμος χρειάζεται λίγο δράμα (ο καλός τύπος!) και τα λουλούδια είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να το πετύχετε.

-Επιλέξτε Floral Arrangements και Decor που ταιριάζουν με την εποχή και τον χώρο του γάμου σας

Η δημιουργία μιας μοναδικής και όμορφης εμφάνισης για τον γάμο σας σημαίνει να επιλέγετε floral υλικά και ποικιλίες που συνάδουν με την τοποθεσία. Αυτό δεν σημαίνει ότι επιλέγετε προφανή υλικά (π.χ. κοχύλια στην παραλία, φύλλα που πέφτουν το φθινόπωρο), αλλά σημαίνει ότι είστε ευαίσθητοι σε ό,τι αναπτύσσεται εκείνη τη στιγμή και εάν ο γάμος γίνεται σε εξωτερικούς χώρους, τι μπορεί να συμβεί φυσικά στο περιοχή. Ο σχεδιαστής λουλουδιών σας είναι το άτομο που θα ρωτήσει για αυτό και θα πρέπει να μπορεί να σας καθοδηγήσει.

-Να είστε ανοιχτοί σε προτάσεις

Προσπαθήστε να θυμάστε ότι ο ανθοπώλης σας έχει δει αναμφίβολα πολύ περισσότερους γάμους από εσάς και πιθανότατα έχει καλές ιδέες για το τι λειτουργεί καλά σε έναν συγκεκριμένο χώρο και τι όχι. Ρωτήστε τον ανθοπώλη σας για τις ιδέες του και εάν μπορεί να κάνει κάποιες προτάσεις για το τι θα ήταν καλύτερο και θα σας δώσει την καλύτερη αξία.

Εφαρμόζοντας αυτές τις οδηγίες, το floral σχέδιο του γάμου σας θα πρέπει να είναι όπως το φαντάζεστε!

(βιογραφικό συγγραφέα) Η Kristy White είναι η ιδιοκτήτρια/σχεδιάστρια στο Driftwood & Roses – http://driftwoodandroses.com/ – είναι κάτοικος της Καλιφόρνια από το UCSC και σχεδόν 20 χρόνια σχεδιάζει καλλιτεχνικά με λουλούδια και φυσικά υλικά για γάμους και άλλες εκδηλώσεις.

Δείτε περισσότερα στο δικό μας Σελίδα Pinterest!

Δείτε τον Κατάλογο Γάμων μας

Bir cevap yazın