A New Season, A New Purpose – Amy K Fewell

11
A New Season, A New Purpose – Amy K Fewell

Κατά τη σύνταξη αυτής της ανάρτησης ιστολογίου, είναι τέλη Φεβρουαρίου 2023. Στην πραγματικότητα δεν έχω γράψει μια ανάρτηση ιστολογίου σε αυτόν τον ιστότοπο για πολύ περισσότερο από ένα χρόνο τώρα. Έχουν δημοσιευτεί μεταγραφές podcast, αλλά είναι σαφές, αν ανατρέξετε στις αναρτήσεις μου, ότι στην πραγματικότητα δεν γράφω για περισσότερο από ένα χρόνο. Ήταν μια ηρεμία στον τρόπο που γράφω. Αλλά ελπίζω να αρχίσω να γράφω όλο και περισσότερα σε αυτόν τον ιστότοπο.

Επιτρέψτε μου να σας πω τι συμβαίνει, πού ήμουν και τι πιστεύω ότι επιφυλάσσει το μέλλον για αυτόν τον χώρο και αυτήν την εποχή της ζωής.

Στην τελευταία πραγματική ανάρτηση ιστολογίου που δημοσίευσα, αποχαιρετούσα το 2021 και καλωσόριζα το 2022. Το 2021 ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για εμάς με πολλούς πνευματικούς τρόπους, αλλά μέχρι το φθινόπωρο είχαμε επιστρέψει σε πλήρη κύκλο. Δεν είχα ιδέα τι θα επιφύλασσε ο Κύριος για τη ζωή μας στη συνέχεια. Το φθινόπωρο του 2021, ανακαλύψαμε ότι ήμασταν έγκυος στο γλυκό κοριτσάκι μας. Έκανε το μεγάλο της ντεμπούτο αργότερα εκείνο το καλοκαίρι (2022) σε μια όμορφη γέννα στο νέο μας σπίτι. Μιλώντας για νέο σπίτι, τον Φεβρουάριο του 2022, σε ένα ολοκληρωμένο και ολοκληρωμένο έργο του Θεού, αγοράσαμε ένα νέο σπίτι και πουλήσαμε το παλιό μας σπίτι. Και έτσι, ξεκίνησε η κατασκευή μιας νέας κατοικίας από την αρχή.

Το έτος 2022 ήταν μια χρονιά εξαιρετικά εξουθενωμένης και άρρωστης μεταξύ εγκυμοσύνης και πραγματικής ασθένειας. Ήταν όμως και μια απίστευτη χρονιά ανάπτυξης και προόδου. Βάλαμε τον πρώτο μας κήπο στο νέο ακίνητο. Αγοράζουμε ένα μοσχάρι δαμαλίδας για να γίνουμε μελλοντική αγελάδα γάλακτος. Έχουμε μέλισσες, κοτόπουλα, γαλοπούλες και πολλά άλλα. Επεξεργάσαμε εκατοντάδες κοτόπουλα και κονσερβοποιημένα βάζα και βάζα (και περισσότερα βάζα) φαγητού. Αν ήταν μια χρονιά ριζοσπαστικής ξενιτιάς, πράγμα που σήμαινε, είχα πολύ λίγο χρόνο για να κάνω blog ή να κάνω βίντεο σχετικά με το homesteading. Είχαμε ένα επείγον να τακτοποιήσουμε το σπίτι μας πριν από το 2023, και έτσι, κάναμε ακριβώς αυτό. Ασκήσαμε αυτό που κηρύξαμε και αποκτήσαμε αυτή τη νέα ιδιοκτησία σε καλή κατάσταση, όσο το δυνατόν περισσότερο. Αν και υπάρχουν ακόμη πολλά έργα που πρέπει να γίνουν.

Και έτσι, ήρθε το τέλος του 2022, και ξεκίνησε η αρχή του 2023, και υπήρξε μια σαφής αλλαγή στη ζωή μας. Αλλά και, πιο ξεκάθαρος σκοπός για μια νέα σεζόν.

Στο τέλος του χρόνου πάντα αφιερώνω χρόνο για να προσευχηθώ για τη νέα χρονιά που έρχεται. Στα τέλη του 2022, ο Κύριος μου είπε ότι το 2023 θα ήταν μια απογοητευτική χρονιά για εμάς όσον αφορά την αντίθεση και την πίεση από όλες τις πλευρές όσον αφορά την επιχείρησή μας, Homesteaders of America. Αλλά, επίσης, μου είπε να μην ανησυχώ, γιατί θα έδινε αυτές τις μάχες. Έπειτα, ένιωσα μια έντονη επείγουσα ανάγκη να υπάρξει περισσότερη διακονία στη ζωή μας το 2023—αλλά θα είμαστε εμείς αυτοί που θα διακονούμε.

3Διότι, αν και περπατάμε κατά τη σάρκα, δεν πολεμάμε κατά τη σάρκα. 4 Γιατί τα όπλα του πολέμου μας δεν είναι σαρκικά, αλλά ισχυρά στον Θεό για να γκρεμίσουν οχυρά, 5 καταρρίπτοντας επιχειρήματα και κάθε υψηλό πράγμα που εξυψώνεται ενάντια στη γνώση του Θεού, φέρνοντας κάθε σκέψη σε αιχμαλωσία στην υπακοή του Χριστού, 6 και να είστε έτοιμοι να τιμωρήσετε κάθε ανυπακοή όταν εκπληρωθεί η υπακοή σας.

2 Κορινθίους 10:3-6 NKJV

Λοιπόν, το 2023 μπήκε βιαστικά όπως ακριβώς είπε. Η αντίθεση από γωνίες που δεν μπορούσα να φανταστώ. Αλλά το Άγιο Πνεύμα μου θύμισε γρήγορα ότι δεν πολεμάμε ενάντια στη σάρκα και το αίμα, αλλά ενάντια στην πνευματική πλευρά αυτής της ζωής στη γη. Όταν βάζουμε τη νοοτροπία του βασιλείου, πολλές φορές αυτή η ζωή έχει πολύ πιο νόημα.

Είμαι έτοιμος για ό,τι άλλο προκύψει, αλλά συνειδητοποιώ ότι η αντίθεση δεν είναι επειδή οι άνθρωποι και η ζωή είναι τρελοί. Είναι επειδή υπάρχει μια ταχύτητα εκλέπτυνσης που συμβαίνει μέσα στο σώμα του Χριστού. Και υπάρχει ένα άλλο βασίλειο που δεν θέλει να προχωρήσει. Είτε είσαι υπέρ Του, είτε είσαι εναντίον Του. Δεν θα υπάρχει φράχτη. Και αυτό, φίλοι μου, κάνει τους ανθρώπους να χάσουν τα μυαλά τους.

Προχωρώντας μέχρι τον Ιανουάριο, ο σύζυγός μου εντυπωσιάστηκε από τον Κύριο για να ξεκινήσει μια Γραφική μελέτη στο σπίτι μας. Αλλά όχι μόνο μια Βιβλική μελέτη. Μια ομάδα ανθρώπων που ένιωσε ότι ο Θεός ήθελε να χρησιμοποιήσει με δυνατό τρόπο φέτος. Μια ομάδα ανθρώπων που θα μπορούσε να προωθήσει τη βασιλεία του Θεού. Μια ομάδα ανθρώπων που ήταν ανοιχτή σε όλα όσα είχε το Άγιο Πνεύμα για εμάς. Σκέφτηκα, και εξακολουθώ να πιστεύω, ότι ήταν μια μεγάλη ιδέα.

Περισσότερο, όμως, χρειαζόμασταν ένα μέρος για να βάλουμε αυτούς τους ανθρώπους. Πάνω από είκοσι από αυτά, για την ακρίβεια. Το νέο μας, πολύ μεγάλο, αχρησιμοποίητο ηλιόλουστο ταίριαξε τέλεια. Είχε αδειάσει σε αυτό το σπίτι για όλο το χρόνο που ήμασταν εδώ. Και η ηλιοθεραπεία μας έχει γίνει πλέον η αίθουσα λατρείας μας. Έχει γίνει πλέον η πολεμική μας αίθουσα. Τώρα είναι ένα είδος καταφυγίου σε αυτό το οικόπεδο. Σκεφτήκαμε ότι θα το χρησιμοποιούσαμε απλώς ως μέρος για να φιλοξενήσουμε τη Γραφική μελέτη, αλλά γρήγορα έγινε το μέρος όπου λαμβάνει χώρα η προσωπική διακονία.

Λίγο μετά την έναρξη της Γραφικής μελέτης, άρχισα να λαμβάνω μηνύματα και τηλεφωνήματα από διάφορες γυναίκες που με ρωτούσαν αν μπορούσαν να έρθουν να μου μιλήσουν. Χρειάζονταν προσευχή, καθοδήγηση, κατεύθυνση και ειρήνη. Κάτι που μόνο ο Θεός θα μπορούσε να προσφέρει. Ένας-ένας έχουν έρθει. Έχουμε μιλήσει. Έχουμε προσευχηθεί. Είδαμε οικογένειες να απελευθερώνονται. Δώσαμε μάχες που ακόμα δίνονται.

Μπαίνω σε αυτό το δωμάτιο —επειδή δεν χρησιμοποιείται για άλλο σκοπό πέρα ​​από αυτόν— και αισθάνομαι αμέσως την παρουσία του Αγίου Πνεύματος. Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο εκεί. Υπάρχει κάτι ιερό εκεί. Και δεν μπορώ παρά να σκεφτώ ότι ακόμη και πριν από πενήντα χρόνια, όταν χτίστηκε αυτό το σπίτι, ο Θεός ήξερε ότι το ηλιόλουστο δωμάτιο δεν επρόκειτο να γίνει απλώς ένα ηλιόλουστο δωμάτιο. Ήξερε ότι θα ήταν ένα καταφύγιο. Τόπος λατρείας. Τόπος κατοικίας Του. Έχτισε το σπίτι για Εκείνον, όχι για εμάς. Και ξαφνικά όλο αυτό είχε ακόμα πιο νόημα από ό,τι πριν.

Αυτός που κατοικεί στον κρυφό τόπο του Υψίστου
Θα μείνει κάτω από τη σκιά του Παντοδύναμου.

Ψαλμός 91:1 NKJV

Μπήκαμε σε μια νέα σεζόν, φίλοι. Υπάρχει μια μετατόπιση στο σώμα του Χριστού. Και αν δεν το έχετε κάνει ακόμα, πρέπει είτε να είστε προετοιμασμένοι ώστε ο Κύριος να ταράξει τον κόσμο σας τους επόμενους μήνες (και να είστε υπάκουοι σε αυτόν). Ή, πρέπει να αναρωτιέστε εάν περπατάτε αληθινά με τον Κύριο ή όχι. Ο αριθμός των ανθρώπων στο σώμα του Χριστού που βιώνουν τα ίδια πράγματα, τις ίδιες μετατοπίσεις, ότι ο Θεός ετοιμάζει κάτι καινούργιο… είναι εκπληκτικός.

Εκτός αν ο Κύριος χτίσει το σπίτι,
Μάταια εργάζονται αυτοί που το χτίζουν.
Εκτός κι αν ο Κύριος φυλάει την πόλη,
Ο φύλακας μένει ξύπνιος μάταια.

Ψαλμός 127:1

Το πλήθος των ανθρώπων που έχω γνωρίσει που έχουν τρελό πνευματικό πόλεμο στη ζωή τους, στις ζωές των παιδιών τους, στους γάμους τους…

Ο αριθμός των ανθρώπων που έχω γνωρίσει που ονειρεύονται όνειρα, έχουν οράματα, αρχίζουν να βιώνουν τα δώρα του Πνεύματος και πολλά άλλα….

Το πλήθος των ανθρώπων στην ηγεσία ή την επιρροή που αισθάνονται βαρύτητα να κάνουν περισσότερα, να διακονούν περισσότερο, να προσεύχονται περισσότερο (όπως, ώρες και ώρες) και να προσφέρουν μια πλατφόρμα στο Άγιο Πνεύμα…

Ο αριθμός των γυναικών που βλέπω να παίρνουν τη θέση που τους αρμόζει στους γάμους τους, στα σπίτια τους και στην καθοδήγηση του Αγίου Πνεύματος…

Το πλήθος των ζευγαριών που φλέγονται για τον Χριστό και είναι έτοιμα να μετακινηθούν όταν λέει μετακόμιση, χωρίς αμφιβολία…

Ο αριθμός των ανθρώπων που είναι ανοιχτοί σε νέα μονοπάτια, μια βαθύτερη πείνα για τη λέξη και που θέλουν να βρίσκονται σε μια συνεχή κατάσταση λατρείας…

…δεν είναι τυχαίο.

Τίποτα από αυτά δεν είναι τυχαίο. Και ξεκίνησαν όλα πριν η μεγάλη κάλυψη των μέσων ενημέρωσης για την αναβίωση του Asbury. Με ακούς? Με τις φυσαλίδες της αναγέννησης να αναδύονται τώρα σε όλη τη χώρα και πέρα ​​από αυτό, θέλω να καταλάβετε ότι αυτή η μετατόπιση και η κίνηση είναι που ΑΡΧΙΣΑΝ αυτές τις φούσκες αναβίωσης. Ο Κύριος μετακόμισε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ακόμη και τις προηγούμενες εβδομάδες. Το Άγιο Πνεύμα είπε «ήρθε η ώρα». Και ίσως το πιο σημαντικό, ο λαός του Θεού είπε «είμαστε έτοιμοι».

Σε Η πρόσφατη μαρτυρία υγείας του Lindell Cooley, είπε ότι ο Κύριος του είπε, «η εκκλησία μου δεν με αγαπά, αλλά η νύφη μου». Και αυτό ακριβώς συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Διαχωρισμός του σιταριού και των ζιζανίων. Διαχωρισμός του σιταριού από την ήρα. Μια τελειοποίηση εκείνων που είναι πρόθυμοι να εξευγενιστούν. Και μια κίνηση του Αγίου Πνεύματος που δεν έχει δει εδώ και δεκαετίες.

28 «Και θα γίνει μετά
Ότι θα εκχύσω το Πνεύμα Μου σε κάθε σάρκα.
Οι γιοι σου και οι κόρες σου θα προφητεύουν,
Οι γέροι σας θα ονειρεύονται όνειρα,
Οι νέοι σας θα δουν οράματα.
29 Και επίσης Μου υπηρέτες και επί Μου υπηρέτριες
Θα εκχύσω το Πνεύμα Μου εκείνες τις ημέρες.

30 «Και θα δείξω θαύματα στους ουρανούς και στη γη:
Αίμα και φωτιά και στύλοι καπνού.
31 Ο ήλιος θα μετατραπεί σε σκοτάδι,
Και το φεγγάρι στο αίμα,
Πριν από την έλευση της μεγάλης και φοβερής ημέρας του Κυρίου.
32 Και θα γίνει
Οτι όποιος επικαλείται το όνομα του Κυρίου
Θα σωθεί.
Διότι στο όρος Σιών και στην Ιερουσαλήμ θα υπάρξει απελευθέρωση,
Όπως είπε ο Κύριος,
Ανάμεσα στο υπόλοιπο που καλεί ο Κύριος.

Ιωήλ 2:28-32 NKJV

Τι είναι λοιπόν αυτή η νέα σεζόν, εγώ και η οικογένειά μου; Δεν ξέρω ότι έχει όνομα, αλλά μπορώ να σας πω ότι είναι Άγιο. Τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξαν στιγμές που ένιωσα ότι ζούμε κυριολεκτικά σε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο από τον υπόλοιπο κόσμο. Το να είσαι σε μια συνεχή κατάσταση αναζήτησης του προσώπου Του έρχεται με μια τέτοια απίστευτη γαλήνη. Έρχεται επίσης με απίστευτη διάκριση, σοφία και εκλεπτυσμένη φωτιά.

Δεν εύχομαι τίποτα περισσότερο από το να έρθετε όλοι σε αυτό το φυσικό μέρος και να είστε μαζί μας, αλλά δεν είναι αυτό που ζητά ο Κύριος. Ωστόσο, πιστεύω ότι ζητά περισσότερα από εσάς να ανοίξετε τα σπίτια σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Να σπάσεις ψωμί και να ανοίξεις Βίβλους με πιστούς στην κοινότητά σου. Να κυνηγάς τον Θεό σε ώρες και ώρες προσευχής. Να νηστεύω και να κλαίω και να προσκυνώ. Δεν χρειάζεται να είσαι πάστορας ή ευαγγελιστής. Μπορείτε να συναναστρέφεστε με το σώμα του Χριστού.

Φίλε, αν ο Θεός σου ζητά να κάνεις κάτι αυτή τη στιγμή… κάνε το. Δεν θα το μετανιώσεις. Κάτι έρχεται και η νύφη Του πρέπει να είναι έτοιμη. Μια μεγάλη κίνηση μόλις ξεκινά. Χρησιμοποιήστε τη σοφία. Ζητήστε το Άγιο Πνεύμα και τι θέλει από εσάς. Μην χάσετε μια καλή κάλυψη. Μην δημιουργείτε τίποτα με το ζόρι. Αλλά απλώς κάνε αυτό που σου λέει ο Θεός να κάνεις.

Και θα είμαι εδώ κάνοντας το ίδιο πράγμα. Μερικοί μήνες αυτό μπορεί να σημαίνει ότι απλώς φυτεύω έναν κήπο και φροντίζω τα μωρά μου. Μερικοί μήνες αυτό μπορεί να σημαίνει ότι είμαι σωματικά εξαντλημένος από το να παρακολουθώ και να φιλοξενώ συναντήσεις του Αγίου Πνεύματος και να εισβάλλω στις πύλες της κόλασης. Όπως και να φαίνεται, είμαι εδώ για αυτό. Ολα αυτά. Και αυτός ο χώρος του blog. Μια επέκταση αυτού που βλέπετε στα social media. Μια έκκληση να πάμε βαθύτερα… τουλάχιστον, ελπίζω. Και αν όχι, μάλλον σημαίνει ότι είμαι πραγματικά απασχολημένος με όλα αυτά τα άλλα πράγματα που είπα πριν.

Σας συνιστώ να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μου εάν δεν το έχετε κάνει ήδη. Σε περίπτωση που δεν βλέπετε δημοσιεύσεις στα social media.

Προσεύχομαι για σένα. Προσεύχομαι μαζί σου. Πολεμώντας δίπλα σου. Μοιράζομαι μαζί σας. Και να επιδιώκουμε τα πράγματα της Βασιλείας μαζί σας.

Είθε η ειρήνη και η καλοσύνη του Θεού να αναπαυθούν πάνω σας καθώς εισέρχεστε σε μια νέα εποχή ζωής. Ό,τι κι αν είναι, βουτήξτε όλα μέσα.

Bir cevap yazın