7 σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες της σειράς iPhone 15 αυτή τη στιγμή

7
7 σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες της σειράς iPhone 15 αυτή τη στιγμή

Κάθε χρόνο, μια νέα σειρά iPhone λανσάρεται, δημιουργώντας πρωτοσέλιδα σε όλο τον κόσμο. Μεγάλες ουρές κόσμου περιμένουν έξω από τα καταστήματα την πρώτη μέρα της πώλησης για να αγοράσουν το αγαπημένο τους smartphone. Φέτος επίσης, η σειρά iPhone 15 έρχεται με έκρηξη στην αγορά. Οι ελπίδες είναι πολύ μεγάλες μεταξύ των θαυμαστών να χρησιμοποιήσουν με ανυπομονησία τις εκπληκτικές δυνατότητες. Ωστόσο, σε μόλις μια εβδομάδα χρήσης της σειράς iPhone 15, οι χρήστες αναφέρουν πολλά προβλήματα. Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτά τα ελαττώματα.

7 σημαντικά ζητήματα Χρήστες της σειράς iPhone 15

7 σημαντικά ζητήματα που αναφέρουν οι χρήστες της σειράς iPhone 15

1. Υπερθέρμανση

Οι άνθρωποι μιλούν για ένα κοινό πρόβλημα με το iPhone 15, το οποίο είναι η υπερθέρμανση. Ο Ian Zelbo από το 9to5Mac και οι δοκιμές του Android Authority επισημαίνουν αυτό το ζήτημα. Όταν αντιμετωπίζετε βαριές εργασίες, η θερμοκρασία ανεβαίνει στους 40 βαθμούς Κελσίου, καθιστώντας το άβολα ζεστό στον χειρισμό. Οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα κατά τη διάρκεια παιχνιδιών υψηλής τεχνολογίας, βιντεοκλήσεων και εγγραφής βίντεο 4k.

2. Η μπαταρία εξαντλείται πολύ γρήγορα

Μερικοί άνθρωποι που χρησιμοποιούν το iPhone 15 Pro διαπιστώνουν ότι η μπαταρία εξαντλείται αρκετά γρήγορα. Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν ξεκινάτε για πρώτη φορά να χρησιμοποιείτε ένα iPhone, υπάρχουν πολλές ρυθμίσεις, ενώ εκτελούνται διάφορες δραστηριότητες παρακολούθησης και παρασκηνίου, γεγονός που μπορεί να συμβάλει στην ταχύτερη αποστράγγιση.

Επίσης, να θυμάστε ότι οι μπαταρίες ιόντων λιθίου μπορεί να χρειάζονται μερικούς κύκλους φόρτισης για να συνηθίσουν τον τρόπο χρήσης της συσκευής σας. Επομένως, πάρτε το χρόνο σας πριν κάνετε οποιεσδήποτε γρήγορες κρίσεις.

3. Φουσκωμένη μπαταρία

Το iPhone 15 Pro δεν είναι απλώς ζεστό. Επίσης, παρουσιάζει σημάδια διόγκωσης για ορισμένους χρήστες, υποδηλώνοντας πιθανή συσσώρευση εσωτερικής θερμότητας.

4. Αντιμετώπιση Στραγγαλισμού

Λόγω της υπερθέρμανσης, ορισμένοι λένε ότι το iPhone 15 Pro Max επιβραδύνεται. Ένας YouTuber ονόματι Chris από το κανάλι TechTablets το παρατήρησε αυτό.

Τα εξαιρετικά ισχυρά τσιπ σε αυτά τα iPhone μπορεί να ζεσταθούν αρκετά και για να το διαχειριστεί αυτό, το σύστημα μπορεί να επιβραδύνει λίγο τα πράγματα λόγω του στραγγαλισμού.

Διαβάστε επίσης:

9 χαρακτηριστικά της σειράς iPhone 15 που φορτώθηκαν για πρώτη φορά σε οποιοδήποτε smartphone

5. Υστερούν

Οι καθυστερήσεις μπορεί να συνδέονται με τη θέρμανση και το στραγγαλιστικό υλικό. Δεν είναι μεγάλη υπόθεση, αλλά μπορεί να είναι ενοχλητικό να βλέπεις περιστασιακούς λόξυγγας σε ένα νέο iPhone.

Κατά τη ρύθμιση του iPhone 15, μερικοί χρήστες κόλλησαν σε ένα βρόχο στην οθόνη του λογότυπου της Apple κατά τη μεταφορά δεδομένων. Η Apple το έχει διορθώσει με την ενημέρωση iOS 17.0.2. Απλώς φροντίστε να το πιάσετε όταν ρυθμίζετε το νέο σας iPhone.


ViralBake Telegram

7. Το πίσω τζάμι σπάει πολύ εύκολα

Κατά τη δοκιμή αντοχής, ο JerryRigEverything έσπασε το πίσω τζάμι του iPhone 15 Pro Max χρησιμοποιώντας μόνο τα χέρια του. Όταν προσπάθησε να το λυγίσει, το iPhone έσπασε σε δευτερόλεπτα. Πιστεύει ότι αυτό μπορεί να οφείλεται στις διαφορετικές δυνάμεις του τιτανίου και του αλουμινίου στο πλαίσιο. Από τη θετική πλευρά, τα iPhone 15 Pro, iPhone 15 και iPhone 15 Plus έκαναν τις ίδιες δοκιμές χωρίς προβλήματα.

Bir cevap yazın