5 λόγοι για να επιλέξετε ένα επιπλωμένο διαμέρισμα

11
5 λόγοι για να επιλέξετε ένα επιπλωμένο διαμέρισμα

Επιπλωμένο ή μη: αυτό είναι το ερώτημα. Πρέπει να αναζητήσετε ένα μη επιπλωμένο μέρος ή να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη με ένα επιπλωμένο διαμέρισμα με το κλειδί στο χέρι; Διαβάστε παρακάτω για τα προνόμια της ενοικίασης πολυτελών επιπλωμένων διαμερισμάτων έναντι μη επιπλωμένων διαμερισμάτων.

@elevatetosequoia Ενοικιάστε το διαμέρισμά σας επιπλωμένο μέσω της συνεργασίας μας με τα έπιπλα CORT! Κάνουν τη βαριά άρση, προσθέτεις το προσωπικό σου ταλέντο ✨ #Διαμερίσματα #Σπίτι ♬ πρωτότυπος ήχος – Sequoia

Τι είναι ένα επιπλωμένο διαμέρισμα;

Με απλά λόγια, ένα επιπλωμένο διαμέρισμα είναι αυτό που έχει όλα τα έπιπλα και τις συσκευές που χρειάζεστε για να ζήσετε εκεί. Τι περιλαμβάνει ένα επιπλωμένο διαμέρισμα; Λοιπόν, αυτό εξαρτάται από το πού ψάχνετε και ποιος διαχειρίζεται το ακίνητο. Τα περισσότερα επιπλωμένα διαμερίσματα περιλαμβάνουν συσκευές κουζίνας, καναπέ, τραπεζάκι, τραπεζαρία και καρέκλες και κρεβάτια. Ορισμένα πολυτελή επιπλωμένα διαμερίσματα μπορεί να περιλαμβάνουν άλλα αντικείμενα, όπως τέχνη τοίχων, χαλιά, ακόμη και κλινοσκεπάσματα. Εάν σκέφτεστε να νοικιάσετε ένα επιπλωμένο διαμέρισμα, πάντα κάντε πολλές ερωτήσεις πριν υπογράψετε μια μίσθωση— θέλετε να μάθετε ακριβώς τι περιλαμβάνεται και τι δεν περιλαμβάνεται.

5 λόγοι για να επιλέξετε ένα επιπλωμένο διαμέρισμα

1. Δεν χρειάζεται να κολλάτε με έπιπλα που δεν αγαπάτε πια.

Οταν εσύ επιλέξτε ένα επιπλωμένο διαμέρισμα, δεν χρειάζεται να έχετε ήδη έπιπλα (ή να τα αγοράσετε καινούργια, τα οποία θα βρούμε σε λίγο!). Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Δεν έχετε κολλήσει με έπιπλα που δεν σας αρέσουν σε λίγα χρόνια, γιατί ποτέ δεν χρειάστηκε να τα αγοράσετε από την αρχή. Τώρα, αυτό είναι ελευθερία!

2. Η κίνηση είναι παιχνιδάκι.

Ενοικίαση φορτηγού; Πληρώνετε μεταφορική εταιρεία; Οχι ευχαριστώ. Όταν επιλέγετε ένα επιπλωμένο διαμέρισμα, δεν χρειάζεται να μετακινήσετε (ή να αποθηκεύσετε) βαριά ή ογκώδη έπιπλα. Προσπαθώντας να ελίσσετε αυτό το ανάκλιντρο γύρω από μια στενή σκάλα ή να στριμώξετε στρατηγικά ένα τραπέζι και καρέκλες τραπεζαρίας σε ένα κρεβάτι φορτηγού… αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

3. Ο προϋπολογισμός σας δεν πλήττεται από ακριβές αγορές επίπλων.

Η αγορά επίπλων απαιτεί κάποιο οικονομικό προγραμματισμό. Και ας είμαστε ειλικρινείς—βλέποντας ότι η μεγάλη αγορά ολοκληρώθηκε στον τραπεζικό σας λογαριασμό μπορεί να μοιάζει με μεγάλη γροθιά. Όταν νοικιάζετε ένα επιπλωμένο διαμέρισμα, η οικονομική ανησυχία της απόρριψης μεγάλων χρηματικών ποσών δεν χρειάζεται να είναι καθόλου στο ραντάρ σας.

4. Δεν επηρεάζεστε από περιβόητες καθυστερήσεις επίπλων.

Όλοι έχουμε ακούσει τις ιστορίες: αν θέλετε έναν καναπέ τώρα, θα έπρεπε να τον είχατε παραγγείλει πριν από έξι μήνες. Ή χειρότερα, δεν μπορείτε να πάρετε καν καναπέ που σας αρέσει, γιατί τα υλικά για αυτόν δεν είναι πλέον διαθέσιμα. Ουφ! Ωστόσο, όταν νοικιάζετε ένα επιπλωμένο διαμέρισμα, υπάρχουν προβλήματα στην εφοδιαστική αλυσίδα, καθυστερήσεις παράδοσης, και οι χαμένες προθεσμίες δεν σας επηρεάζουν. Όλα όσα χρειάζεστε είναι ήδη εκεί και σας περιμένουν. Το μόνο που μένει να κάνετε είναι να χαλαρώσετε στο νέο σας σπίτι.

5. Απολαμβάνετε τη μέγιστη άνεση και ευελιξία.

Όταν νοικιάζετε ένα μη επιπλωμένο διαμέρισμα και προσθέτετε ενοικίαση επίπλων από την CORT, κάθε διαμέρισμα μπορεί να είναι ένα επιπλωμένο διαμέρισμα. Η παράδοση είναι εύκολη και βολική και μπορείτε να προσαρμόσετε το επιπλωμένο διαμέρισμά σας σύμφωνα με το γούστο σας.

Βρείτε Επιπλωμένα Διαμερίσματα προς Ενοικίαση Κοντά μου με την Αναζήτηση Διαμερισμάτων

Χρειάζεστε βοήθεια για να βρείτε ένα επιπλωμένο διαμέρισμα; Αφήνω Τα προηγμένα φίλτρα του ApartmentSearch απλοποιήστε την αναζήτησή σας. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε έναν χώρο που ταιριάζει στο μέγεθος και τις ανάγκες σας με λίγα μόνο απλά κλικ!

Bir cevap yazın