Χρονοδιάγραμμα προορισμού γάμου και ιδέες γιορτής

2
Χρονοδιάγραμμα προορισμού γάμου και ιδέες γιορτής

Brunch παράνυμφων και κουμπάρων για έναν γάμο προορισμού

Για έναν γάμο προορισμού την ημέρα του δείπνου της πρόβας, η νύφη και οι παράνυμφοί της, και ο γαμπρός και οι κουμπάροι του, παρακολουθούν ένα brunch το πρωί. Παραδοσιακά, το γαμήλιο πάρτι φιλοξενούσε αυτές τις γιορτές, αλλά μπορεί να φιλοξενηθεί και από τους γονείς των ζευγαριών.

Πάρτι καλωσορίσματος

Για έναν γάμο προορισμού ή μια γιορτή το Σαββατοκύριακο, η έναρξη των εορτασμών του Σαββατοκύριακου μπορεί να περιλαμβάνει ένα πάρτι καλωσορίσματος. Συνήθως οργανώνεται ως κοκτέιλ πάρτι στο οποίο καλούνται να παρευρεθούν όλοι οι καλεσμένοι του γάμου. Το πάρτι καλωσορίσματος μπορεί να είναι πριν ή μετά την πρόβα και το δείπνο.

Δείπνο με πρόβα γάμου προορισμού

Οι προσκλήσεις για δείπνο στην πρόβα των γονιών του γαμπρού που φιλοξενούνται παραδοσιακά μπορούν να περιλαμβάνουν μόνο το γαμήλιο πάρτι και την άμεση οικογένεια. Αυτή η εκδήλωση παρέχει μια εξαιρετική ευκαιρία για επίσκεψη με την οικογένεια που μοιράζεται αναμνήσεις και απολαμβάνει τον ενθουσιασμό και την προσμονή του γάμου.

Προορισμός Τελετή και δεξίωση πριν τον γάμο

Πριν από την τελετή αποφασίστε πού θα ετοιμαστούν οι παράνυμφοι και οι κουμπάροι και θα συναντηθούν για να συζητήσουν τα γεγονότα της ημέρας. Η νύφη και οι παράνυμφοι θα κάνουν τα μαλλιά και το μακιγιάζ πίνοντας σαμπάνια και ορεκτικά, όπως σανίδες αλλαντικών ή φαγητά.

Τελετή και Υποδοχή

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η τελετή περιορίζεται σε άμεση οικογένεια κατ’ επιλογή ή χωρητικότητα χώρου. Συνήθως, με έναν γάμο προορισμού, οι προσκλήσεις θα υποδεικνύουν εάν η δεξίωση του είναι μόνο ή εάν επεκτείνεται σε όλους τους καλεσμένους για την τελετή και τη δεξίωση.

Μετά το πάρτυ

Με τόσους πολλούς χώρους να κλείνουν νωρίς λόγω περιορισμών, τα after party είναι ένα δημοφιλές γεγονός για τη συνέχιση της γιορτής. Φιλοξενείται από τη νύφη και τον γαμπρό ή το γαμήλιο πάρτι, αυτή η δεξίωση είναι συνήθως για το μικρότερο πλήθος φίλων.

Πρωί μετά το brunch

Ιδιαίτερα δημοφιλές για τους σημερινούς γάμους είναι το πρωί μετά το brunch. Αυτό προσφέρει στην οικογένεια να αποχαιρετήσει μετά από ένα σαββατοκύριακο γιορτής. Συνήθως ρυθμίζεται σε στιλ μπουφέ, οι επισκέπτες μπορούν να έρχονται και να φεύγουν όπως θέλουν. Αυτή η εκδήλωση είναι άτυπη καθώς πολλά μέλη της οικογένειας θα ταξιδέψουν στο σπίτι την ίδια μέρα.

https://www.instagram.com/coastalwedding/

https://coastalwedding.com/ideas-advice/

Bir cevap yazın