Φοιτητικό επίκεντρο – Macy Dame ’24 – Kentucky Wesleyan College

1
Φοιτητικό επίκεντρο – Macy Dame ’24 – Kentucky Wesleyan College

Ιδιαίτερη πατρίδα: Όουενσμπορο

Μείζων: Αγγλικά και θέατρο

Γιατί επιλέξατε να παρακολουθήσετε το KWC;

«Η KWC ένιωθε σαν στο σπίτι. Αγαπώ απόλυτα την όμορφη πανεπιστημιούπολη μας και ενθουσιάστηκα με τη στενή κοινότητα και την αυθεντική οικογενειακή ατμόσφαιρα.»

Ποιοι ήταν οι μέντοράς σας όσο βρίσκεστε εδώ;
«Είχα την τύχη να έχω αρκετούς υπέροχους μέντορες στο KWC! Η καθηγήτρια Tamara Coy στο Τμήμα Αγγλικών είναι κάποιος που αναζητώ και θαυμάζω πολύ. Έχει ενθαρρύνει όλα τα δημιουργικά μου έργα και μου έχει δώσει τα εργαλεία για να αρχίσω να γράφω τα δικά μου σενάρια και διηγήματα. Η καθηγήτρια Janella Moy υπήρξε επίσης ένα υπέροχο πρότυπο! Είναι ένας από τους συμβούλους της σχολής μου ως φοιτήτρια Αγγλικών και Honors Program και μου έχει δώσει μερικές από τις καλύτερες εποικοδομητικές συμβουλές που έχω λάβει. Ξέρω ότι έχω μεγαλώσει τόσο πολύ ως συγγραφέας και ως μαθητής από τα μαθήματα και τα σχόλιά της. Ο καθηγητής Dennis Jewett είναι ένας άλλος υπέροχος μέντορας! Είναι διευθυντής της χορωδίας μου από το δεύτερο έτος σπουδών μου και έχει βοηθήσει σε πολλά από τα θεατρικά έργα και τα μιούζικαλ στην πανεπιστημιούπολη. Ο καθηγητής Jewett ήταν πάντα πολύ ενθαρρυντικός και ευγενικός και νιώθω ότι πίστεψε σε μένα όταν δεν πίστευα στις δικές μου ικανότητες».

Σε ποιες δραστηριότητες έχετε εμπλακεί στην πανεπιστημιούπολη;
«Ασχολούμαι πάντα με το Θεατρικό Πρόγραμμα. Έχω συμμετάσχει σε οκτώ παραστάσεις στην πανεπιστημιούπολη και είμαι πρόεδρος του θεατρικού μας συλλόγου τιμής, Alpha Psi Omega. Έχω εκλεγεί εδώ και δύο χρόνια στον Σύλλογο της Φοιτητικής Κυβέρνησης και μάλιστα εκλέχτηκα και γραμματέας! Εξελέγη επίσης γραμματέας του PRISM, της λέσχης συμμαχίας LGBT+ του σχολείου μας. Είμαι μέλος του Προγράμματος Honours και παρουσίασα ένα έργο ορόσημο στην τελετή των βραβείων συμμετοχής φοιτητών πέρυσι. Είμαι μέλος των Wesleyan Singers από το δεύτερο έτος σπουδών μου και ήμουν πολύ χαρούμενος που πήγα στην περιοδεία τραγουδιού στη Σκωτία και την Ιρλανδία την περασμένη άνοιξη. Επιλέχθηκα να γίνω βοηθός κατοίκου στα νεώτερα και στα ανώτερα μου χρόνια και μου άρεσε πολύ αυτός ο ρόλος στις κατοικίες. Υπήρξα επίσης πρακτική στο Γραφείο Εισαγωγών και έχω κάνει ξεναγήσεις σε υποψήφιους φοιτητές ως πρέσβης φοιτητών. Έχω εργαστεί επίσης στο Γραφείο Σπουδών στο Εξωτερικό και έχω μοιραστεί την αγάπη μου για τα ταξίδια με συμφοιτητές μου».

Πώς σας έχει προετοιμάσει η KWC για τη ζωή και την καριέρα σας;
«Η KWC μου έχει προσφέρει μια σαφέστερη εικόνα των αξιών και των μελλοντικών μου φιλοδοξιών. Έχω μάθει ότι η ευγένεια και η φιλικότητα μπορεί να πάει πολύ μακριά! Όσο για την καριέρα μου, μου έχουν ανοίξει αρκετές πόρτες που δεν θα έβρισκα ποτέ αν δεν πήγαινα σχολείο εδώ. Ξέρω ότι οι καθηγητές μου θα είναι πάντα εδώ για μένα, ακόμα και μετά την αποφοίτησή μου. Κατά καιρούς, με έχει κυριεύσει η καλοσύνη και η προθυμία των δασκάλων και του διδακτικού προσωπικού να προσφέρουν ένα χέρι βοηθείας. Οι φίλοι και οι καθηγητές μου ήταν τόσο ενθουσιασμένοι που θα γιορτάσουν μαζί μου όταν έλαβα προτάσεις για δουλειά όπως ο πρώτος επαγγελματικός μου ρόλος σε ταινία και θέσεις επεξεργασίας βιβλίων και σεναρίων».

Ποια είναι τα σχέδιά σας μετά την αποφοίτηση;
«Αυτή τη στιγμή προσβλέπω σε μια θέση ως αναλυτής αγγλικής γλώσσας στην κυβέρνηση μετά την αποφοίτησή μου! Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που μου προσφέρθηκε αυτή η θέση εδώ στο Owensboro. Επίσης θα ασχολούμαι πάντα με τοπικές θεατρικές παραγωγές! Βρήκα μια αληθινή οικογένεια με τοπικές εταιρείες όπως το Theatre Workshop of Owensboro, το Bluegrass Community Theatre και το Oak Island Theatre. Σκοπεύω να συνεχίσω τις οντισιόν για τοπικές ταινίες και σκέφτομαι σοβαρά να μετακομίσω τελικά στη Νέα Υόρκη ή την Καλιφόρνια για να ακολουθήσω κινηματογραφική και θεατρική δουλειά!».

Μοιραστείτε ιδιαίτερες αναμνήσεις από το χρόνο σας στο KWC.
«Θα θυμάμαι τις ιδιαίτερες φιλίες και τις διασκεδαστικές αναμνήσεις. Ένα τεράστιο αποκορύφωμα για μένα θα είναι πάντα η περιοδεία τραγουδιού μας στη Σκωτία και την Ιρλανδία. Αυτό το ταξίδι είχε τόσο μεγάλη επίδραση στους φίλους μου και στον εαυτό μου, και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τα όμορφα αξιοθέατα και τους υπέροχους πολιτισμούς που ζήσαμε. Θα θυμάμαι τη νευρικότητά μου πρωτοετής ως φοιτητής που έμπαινα στο κολέγιο κατά τη διάρκεια του COVID. Αλλά θα θυμάμαι επίσης τον ενθουσιασμό και τη χαρά του να κάνω νέους φίλους. Θα κοιτάξω πίσω σε όλες τις βραδιές που πέρασα με φίλους στο θέατρο, τη βιβλιοθήκη ή το Winchester. Θα θυμάμαι τις μέρες του χιονιού που βλέπαμε ταινίες και φάγαμε μπισκότα όλη μέρα. Θα θυμάμαι το γέλιο, τα δάκρυα, τις νέες εμπειρίες και ακόμη και τα λάθη που έχω κάνει στην πορεία».

Πείτε μας για τις παραγωγές στις οποίες έχετε συμμετάσχει εδώ στην πανεπιστημιούπολη και σε άλλα μέρη.
«Στην πανεπιστημιούπολη, ήμουν μέλος συνόλου στα μιούζικαλ «Chess», «Sweeney Todd» και «Guys and Dolls». Είχα τους πρωταγωνιστικούς ή πρωταγωνιστικούς ρόλους στα “Steel Magnolias”, “Failure: A Love Story”, “A Doll’s House, Part 2” και “The Laramie Project”. Εκτός πανεπιστημιούπολης κατά τη διάρκεια της παραμονής μου εδώ, έχω παίξει τον Jo March στο “Little Women” και έχω συμμετάσχει σε πολλές παραγωγές με το Oak Island Theatre, το Bluegrass Community Theatre και το Theatre Workshop of Owensboro. Μέχρι σήμερα, έχω παίξει πρωταγωνιστικό ή δεύτερο ρόλο σε πέντε ταινίες του Κεντάκι. Ο πρώτος μου κινηματογραφικός ρόλος ήταν ένας ρόλος υπερήρωα σε μια ταινία του Λούισβιλ. Έχει μετατραπεί σε μια σειρά ταινιών πέντε μερών και ήταν τόσο διασκεδαστική! Υπήρξαν πολλά ακροβατικά σε αυτές τις ταινίες, και ένα βράδυ κυριολεκτικά έτρεχα μέσα από μίνι βόμβες και πύρινες εκρήξεις. Μια άλλη ταινία στην οποία έχω παίξει, το «Pesadilla», είναι ήδη μια βραβευμένη ταινία!»

Τι σημαίνει για εσάς The Wesleyan Way;
«Το Wesleyan Way είναι μια πολιτική λογοδοσίας και μια κατευθυντήρια γραμμή για ένα χαρούμενο και ασφαλές περιβάλλον πανεπιστημιούπολης! Οι τέσσερις πυλώνες του The Wesleyan Way συμβολίζουν μια στάση αγάπης, σεβασμού και ακεραιότητας που εμείς ως μαθητές ενθαρρύνουμε να τηρούμε. Μας υπενθυμίζει να ενθαρρύνουμε πάντα ο ένας τον άλλον, να αγαπάμε τις μικρές στιγμές και να γιορτάζουμε ο ένας τις νίκες του άλλου.

«Αυτό το σχολείο θα είναι πάντα ένα σημαντικό μέρος της ζωής μου. Είναι μέρος του παρόντος μου και θα είναι μέρος του μέλλοντός μου».

Bir cevap yazın