Το softball του φορτιστή θέτει στο στόχαστρο άλλον έναν τίτλο G-MAC φέτος

10
Το softball του φορτιστή θέτει στο στόχαστρο άλλον έναν τίτλο G-MAC φέτος

Junior pitcher Joni Russel στο τουρνουά G-MAC 2023 | Αθλητικό τμήμα Hillsdale College

Η ομάδα σόφτμπολ του Hillsdale θα ξεκινήσει τη φθινοπωρινή της σεζόν στις 9 Σεπτεμβρίου εναντίον των Madonna University Crusaders στη Λιβόνια του Μίσιγκαν. Την περασμένη σεζόν, οι Chargers τερμάτισαν 35-21 συνολικά, συμπεριλαμβανομένου ενός ρεκόρ 17-5 έναντι των αντιπάλων της G-MAC.

Οι Chargers έρχονται από μια σεζόν ρεκόρ αμυντικά. Το 1,71 ERA του προσωπικού του pitching ήταν ρεκόρ G-MAC.

Τα παιχνίδια Preseason είναι μια ευκαιρία για την ομάδα να εξοικειωθεί παίζοντας μαζί. Αυτό επιτρέπει επίσης στους πρωτοετείς φοιτητές να αποκτήσουν εμπειρία στο κολέγιο πριν από την περίοδο του συνεδρίου.

Η ομάδα 2023-24 αποτελείται από 19 παίκτες από όλη τη χώρα, με μερικές από τις πολιτείες που εκπροσωπούνται περισσότερο να είναι το Οχάιο, το Μίσιγκαν και το Τέξας. Η φθινοπωρινή σεζόν των Chargers είναι βαριά, με μόνο δύο αγώνες να είναι προγραμματισμένοι εντός έδρας, και οι δύο στις 16 Σεπτεμβρίου.

Το Hillsdale θα παίξει ομάδες από διάφορα τμήματα συλλογικών σχολών, όχι αποκλειστικά σχολές NCAA Division II, όπως το Michigan State University Spartans και το Valparaiso University Beacons, τα οποία είναι και τα δύο σχολεία Division I. Αυτό δίνει στην ομάδα την ευκαιρία να αγωνιστεί σε διαφορετικές ταχύτητες παιχνιδιού, μια πρόκληση που θα συναντήσει κατά τη διάρκεια του αγώνα αργότερα μέσα στη χρονιά.

Την περασμένη σεζόν, η ομάδα κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλήματος του τουρνουά G-MAC, ενώ τερμάτισε στη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου. Οι Chargers προκρίθηκαν στο περιφερειακό τουρνουά NCAA DII, όπου έχασαν 2-1 στον πρώτο γύρο από το Πανεπιστήμιο της Indianapolis.

Φέτος, ο προπονητής Kyle Gross είπε ότι στόχος της ομάδας είναι να προσθέσει άλλον έναν τίτλο G-MAC καθώς και να είναι ανταγωνιστική στο περιφερειακό τουρνουά. Ο Gross οδήγησε την ομάδα σε παιχνίδια περιφερειακών τουρνουά τρία από τα τέσσερα χρόνια που ήταν προπονητής στο Hillsdale.

Ένα βασικό συστατικό της φετινής ομάδας είναι η αφθονία της εμπειρίας, είπε ο Gross.

«Είχαμε επτά πρωτοετείς φοιτητές πέρυσι, επομένως η εμπειρία τους είναι πολύτιμη φέτος», είπε ο Gross.

Φέτος, η ομάδα πρόσθεσε τρεις πρωτοετείς: τον Catcher Emili Blackie από το Οχάιο, τον catcher Medleigh Danchak από το Τέξας και τον μεσαίο infielder Sydney Davis από το Οχάιο. Υπάρχουν εννέα ανώτεροι παίκτες στην ομάδα.

Η Ντέιβις είπε ότι είναι ενθουσιασμένη για την πρώτη της σεζόν με τους Chargers.

«Είμαι περισσότερο συγκεντρωμένος στην προσαρμογή στο σόφτμπολ σε επίπεδο κολεγίου, καθώς είναι ένα βήμα παραπάνω από το γυμνάσιο», είπε ο Ντέιβις.

Η πρώτη ομάδα όλων των G-MAC junior pitcher Joni Russell είπε ότι η ηγεσία είναι απαραίτητη για να είμαστε ανταγωνιστικοί αυτή τη σεζόν.

Φέτος ως ομάδα εστιάζουμε περισσότερο στην ηγεσία και την αυτοπεποίθηση», δήλωσε ο Russell. «Όλοι στην ομάδα μας είναι ηγέτης σε κάποια ιδιότητα. Πρέπει απλώς να έχουμε την εμπιστοσύνη στον εαυτό μας για να ανεβάσουμε και να κάνουμε τους συμπαίκτες μας καλύτερους, ώστε συνολικά η ομάδα να είναι καλύτερη».

Το 0,76 ERA του Russell ήταν το δεύτερο καλύτερο στην ιστορία του προγράμματος και ήταν καλό για το τέταρτο σε όλο το NCAA Division II. Ο Russell έσπασε επίσης το ρεκόρ του Hillsdale σε μία σεζόν με 268 συνολικά σεζόν, το οποίο ήταν το πέμπτο περισσότερο στην κατηγορία II.

Ο Γκρος είπε ότι προσπαθεί να εξασφαλίσει ότι οι πρακτικές είναι διασκεδαστικές λόγω του πόσο σκληρά πρέπει να δουλέψει η ομάδα.

«Μας αρέσει να είμαστε η πιο σκληρά εργαζόμενη ομάδα στο G-MAC, αποδεικνύοντας το «Strength χαίρεται με την πρόκληση»», δήλωσε ο Gross.

Σύμφωνα με τον Russell, η ομάδα είχε καλή επικοινωνία πέρυσι και ελπίζει να συνεχίσει να έχει ισχυρή επικοινωνία φέτος.

«Η σκληρή δουλειά νικάει την υπερηφάνεια», είπε ο Γκρος.

Φόρτωση

Bir cevap yazın