Το Kentucky Wesleyan θα παρουσιάσει το ετήσιο Φεστιβάλ Μαθημάτων και Κάλαντα στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου – Κολλέγιο Kentucky Wesleyan

1
Το Kentucky Wesleyan θα παρουσιάσει το ετήσιο Φεστιβάλ Μαθημάτων και Κάλαντα στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου – Κολλέγιο Kentucky Wesleyan

Το Kentucky Wesleyan College προσκαλεί την κοινότητα να ξεκινήσει την περίοδο των διακοπών στο Festival of Lessons and Carols, “Tidings of Great Joy”, 30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ. στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου στο 610 Locust St. The Wesleyan Singers, Ο Wesleyan Chorale και ο Shepard Brass of Evansville θα παρουσιάσουν τη διασκευή του Owensboro για τα περίφημα Nine Lessons and Carols, που προσφέρεται από το 1918 στο King’s College στο Cambridge της Αγγλίας και μεταδίδεται σε όλο τον κόσμο από το BBC.

Αγορά εισιτηρίων

Οι ανώτεροι σολίστ περιλαμβάνουν την Amber Carter, τη Melina Carter, την Dakota DeGraw και την Tracy McGee.

Ο καθηγητής Dennis Jewett διευθύνει τις χορωδίες. Συνοδός είναι η Ομότιμη Καθηγήτρια Μουσικής Diane Earle. Ο Shepard Brass περιλαμβάνει δύο μέλη ΔΕΠ της KWC, τους Dr. Tyler Simms και Patrick Stuckemeyer.

Το πρόγραμμα ξεκινά με μια πομπή υπό το φως των κεριών και προχωρά μέσα από τις αναγνώσεις των γραφών που λένε για την πτώση του Αδάμ, τους ανθρώπους που περπάτησαν στο σκοτάδι, την προφητεία του ερχόμενου Μεσσία, τη γέννηση του Παιδιού Χριστού και τον εορτασμό των αγγέλων, των ποιμένων και Σοφοί άνδρες. Το κοινό θα μοιραστεί τα κάλαντα καθώς και την υπέροχη μουσική της χορωδίας και των χάλκινων χάλκινων.

«Αυτό είναι το 13ου ετήσιο φεστιβάλ. Έχει γίνει μια λατρεμένη παράδοση του Owensboro και είναι μια χαρούμενη αρχή της σεζόν», δήλωσε ο καθηγητής Jewett.

Εισιτήρια (10,00 $) διατίθενται στο kwc.edu, καλώντας στο 270-852-3117 ή στην πόρτα.

Bir cevap yazın