Το Hillsdale κέρδισε τη Naval Academy στον πρώτο κολεγιακό αγώνα USPSA

12
Το Hillsdale κέρδισε τη Naval Academy στον πρώτο κολεγιακό αγώνα USPSA

Η ομάδα σκοποβολής δράσης νίκησε το USNA. Ευγένεια | Hillsdale College

Η ομάδα σκοποβολής δράσης Hillsdale κέρδισε τη Ναυτική Ακαδημία των Ηνωμένων Πολιτειών σε έναν αγώνα στο John Anthony Halter Shooting Sports Center στις 2 Σεπτεμβρίου.

Ήταν ο πρώτος συλλογικός αγώνας σκοποβολής δράσης επιπέδου 1 των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Practical Shooting Association.

«Δεν υπάρχει κολεγιακός διαχωρισμός σε αυτό το νέο άθλημα, το USPSA», είπε ο νεότερος Taylor Chen. “Έτσι αυτό το Σαββατοκύριακο, φιλοξενήσαμε τον πρώτο συλλογικό αγώνα USPSA, ο οποίος είναι πολύ ωραίος.”

Ο Χίλσντεϊλ κέρδισε με 2.245,59 βαθμούς, ενώ η Ναυτική Ακαδημία είχε 1.894,97 βαθμούς. Το Hillsdale κέρδισε τη Ναυτική Ακαδημία με 350,62 πόντους.

Πενήντα συμμετέχοντες πυροβόλησαν στην εκδήλωση, συμπεριλαμβανομένων των μελών της ομάδας σκοποβολής δράσης Hillsdale, των φοιτητών της Ναυτικής Ακαδημίας και του κοινού.

Και τα εννέα από τα μέλη του Hillsdale που πυροβόλησαν τοποθετήθηκαν στις 21 πρώτες θέσεις.

Ο Senior Zechariah Steiger ήταν πρώτος με 678,75 πόντους, ο junior Alexander Vietor ήταν τρίτος με 548,89 πόντους και ο ανώτερος Adam Bentley τέταρτος με 519,12 πόντους.

«Για εμάς ως ομάδα, αυτός ήταν ο πρώτος μας αγώνας με τρέξιμο και σουτ», είπε ο Τσεν. «Αυτό που κάναμε πριν ήταν στατικά σουτ. Δεν υπήρχε σχέδιο από τις θήκες. Απλώς πυροβολούσε σε ένα σημείο και πυροβολούσε στο ατσάλι».

Η ομάδα έχει περάσει σε μια νέα μορφή ανταγωνισμού. Οι αθλητές τώρα τραβούν το πιστόλι τους από τη θήκη με τον ήχο ενός χρονοδιακόπτη και κινούνται σε μια διαδρομή όπου πυροβολούν στόχους από διαφορετικές γωνίες.

Ο Chen είπε ότι το Hillsdale έπρεπε να αποδείξει στην USPSA ότι υπήρχε αρκετό ενδιαφέρον για να φιλοξενήσει έναν συλλογικό αγώνα.

«Είμαστε ευγνώμονες που πήγε ομαλά γιατί είναι σαν μια απόδειξη της ιδέας για τους τύπους της USPSA που ήταν πρόθυμοι να μας δώσουν μια ευκαιρία», είπε ο Chen.

Η Ναυτική Ακαδημία επικοινώνησε με το Hillsdale για να κάνει έναν αγώνα, είπε ο Burlew.

«Τα συγκεντρώσαμε όλα μαζί και αποφασίσαμε να κάνουμε USPSA γιατί είναι πιο συναρπαστικό να το παρακολουθείς — πιο ενδιαφέρον για τους θεατές», είπε ο Burlew.

Η Ναυτική Ακαδημία δεν έχει παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επομένως η ομάδα δεν ήξερε με τι αντιμετώπιζε, είπε ο Τσεν.

«Υπάρχει πάντα ένας παράγοντας εκφοβισμού. Θέλω να πω, είναι μια στρατιωτική ακαδημία. Όταν σκέφτεσαι τον στρατό, συνδέεις τα όπλα μαζί του», είπε ο Τσεν.

Ο Burlew είπε ότι η λήψη δράσης μπορεί να φαίνεται ότι είναι εκτός ελέγχου, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ ελεγχόμενη. Ο στόχος του στυλ τρεξίματος και σκοποβολής της βολής δράσης είναι η βασική σκοποβολή στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα.

Ο αγώνας κράτησε τρεις ώρες.

«Κατέληξε να είναι αρκετά γρήγορο», είπε ο Burlew. «Όχι πολύ άσχημα, δεδομένου ότι ήταν έξι στάδια, και είχαμε πέντε πτήσεις και πέντε ομάδες».

Ο δευτεροετής φοιτητής Joseph Grohs είπε ότι οι μαθητές της Ναυτικής Ακαδημίας ήταν πολύ αθλητές.

«Ήταν ασφαλείς σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ήταν εξαιρετικά εξυπηρετικοί», είπε ο Grohs.

Ο Τσεν είπε ότι οι μαθητές της Ναυτικής Ακαδημίας ήταν επίσης πολύ επαγγελματίες και ευγενικοί.

«Είχαμε διασκεδαστικό και φιλικό ανταγωνισμό», είπε ο Τσεν.

Μετά τον αγώνα, το Hillsdale και η Ναυτική Ακαδημία είχαν δείπνο στο AcuSport Grille, είπε ο Burlew.

«Τα αγόρια του Ναυτικού και οι τύποι του Hillsdale ανακατεύτηκαν, έκαναν παρέα και μίλησαν για λίγο», είπε ο Burlew.

Σύμφωνα με τον Burlew, μια χούφτα μαθητές ήρθαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

«Υποψιάζομαι ότι οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν δει ποτέ κάτι τέτοιο, οπότε αυτό ήταν κάτι υπέροχο να επιδειχθεί», είπε ο Burlew.

Ενώ η ομάδα αυτή τη στιγμή έχει 11 μέλη, μόνο εννέα από αυτά πυροβόλησαν στον αγώνα.

«Οι δύο που δεν πυροβόλησαν είναι πρωτοετείς φοιτητές που μόλις είχαν ενταχθεί εκείνη την εβδομάδα, οπότε μετά βίας είχαν πάρει εκπαίδευση», είπε ο Τσεν. «Αποφασίσαμε να τους αφήσουμε να παρακολουθήσουν και να δουν περί τίνος πρόκειται. Δεν θέλετε πραγματικά να πετάξετε αμέσως ένα νέο άτομο στα βαθιά».

Η ομάδα θα γυρίσει στη συνέχεια στις 9 Σεπτεμβρίου στο Brooklyn Steel Challenge στο Brooklyn Gun Club στο Μπρούκλιν του Μίσιγκαν.

Bir cevap yazın