Το υψηλότερο πεδίο μάχης στον κόσμο εγκατέστησε τον πρώτο κινητό του πύργο ποτέ από τον Ινδικό στρατό

3
Το υψηλότερο πεδίο μάχης στον κόσμο εγκατέστησε τον πρώτο κινητό του πύργο ποτέ από τον Ινδικό στρατό

Ένας κινητός πύργος έχει στηθεί στον παγετώνα Siachen, σηματοδοτώντας μια σημαντική πρωτιά για το υψηλότερο πεδίο μάχης στον κόσμο. Ο Ινδικός Στρατός, σε συνεργασία με την Bharat Sanchar Nigam Limited (BSNL), πέτυχε αυτό το ορόσημο. Ο υπουργός Devusinh Chauhan και ο βιομήχανος Anand Mahindra επαίνεσαν αυτό το επίτευγμα στο X.

Το υψηλότερο πεδίο μάχης στον κόσμο εγκατέστησε τον πρώτο κινητό του πύργο ποτέ από τον Ινδικό στρατό

Ο πρώτος κινητός πύργος που εγκαταστάθηκε ποτέ στους παγετώνες Siachen

«Η #Siachen Warriors σε συνεργασία με την BSNL δημιούργησε το πρώτο BSNL BTS σε εμπρός θέσεις του υψηλότερου πεδίου μάχης στις 06 Οκτωβρίου για να επεκτείνει την κινητή επικοινωνία για τους στρατιώτες που αναπτύσσονται σε περισσότερα από 15.500 πόδια», αναρτήθηκε από το Fire and Fury Corps, επίσημη λαβή στο twitter.

Μοιράστηκαν επίσης μερικές εικόνες του εγκατεστημένου πύργου με την ανάρτηση.

«Το BSNL με τους Siachen Warriors εγκαθιστά τον πρώτο κινητό πύργο στον παγετώνα Siachen. Τώρα οι ήρωές μας μπορούν να μιλήσουν στα κοντινά και αγαπημένα τους πρόσωπα όποτε τους βολεύει. Συγχαρητήρια στο @BSNLCorporate και στο #SiachenWarriors», έγραψε ο Devusinh Chauhan, Υπουργός Επικοινωνιών της Ένωσης.

«Αυτές είναι φωτογραφίες που κοινοποίησε ο @devusinh από τον πρώτο πύργο κινητής τηλεφωνίας που εγκαταστάθηκε στο Siachen! Ένα φαινομενικά μικρό γεγονός στον ταραγμένο κόσμο μας. Αλλά αυτό σημαίνει ότι οι Jawans μας που βάζουν τη ζωή τους στη γραμμή κάθε μέρα στο υψηλότερο πεδίο μάχης του κόσμου για να μας υπερασπιστούν, είναι τώρα στενά συνδεδεμένοι με τις οικογένειές τους. Για αυτούς, αυτή η συσκευή είναι εξίσου σημαντική με το Vikram Lander. Για μένα, αυτό είναι πραγματικά ΜΕΓΑΛΗ είδηση. 👏🏽👏🏽👏🏽», έγραψε ο Anand Mahindra στο X.

Διαβάστε επίσης:

Κάντε τώρα κράτηση εισιτηρίων μετρό στο Δελχί μέσω Paytm για όλες τις γραμμές με σύστημα έκδοσης εισιτηρίων που βασίζεται σε QR

Το Fire and Fury Corps μοιράστηκε μια ανάρτηση στις 12 Οκτωβρίου και κέρδισε πάνω από 11.000 προβολές και πολλά likes. Ο κόσμος μπήκε στα σχόλια για να μοιραστεί τις σκέψεις του.

Bir cevap yazın