Τοστ γάμου – Κάντε το νόημα με αυτές τις συμβουλές

3
Τοστ γάμου – Κάντε το νόημα με αυτές τις συμβουλές

Γαμήλια Τοστ με Ουσία

Αν κάποιος κοντά σας παντρεύεται, πιθανότατα θα θέλετε να κάνετε μια πρόποση στο γάμο του για να δείξετε πόσο ευτυχισμένοι είστε για εκείνον. Αλλά αν δεν είστε εκλεπτυσμένος δημόσιος ομιλητής και η γλώσσα σας είναι δεμένη και οι παλάμες σας ιδρώνουν και μόνο που το σκέφτεστε, ίσως αναζητάτε κάποια καθοδήγηση. Ενώ το τι θα πείτε την ιδιαίτερη μέρα τους εξαρτάται από εσάς, υπάρχουν μερικοί κοινοί κανόνες σχετικά με το πώς λέγεται.

Είτε είστε εσείς, κάποιος στο νυφικό σας πάρτι ή κάποιο μέλος της οικογένειας που κάνει τοστ στο γάμο, ακολουθούν μερικές συμβουλές για να τον κάνετε λιγότερο αγχωτικό και πιο ουσιαστικό:

Μπορείτε να προσφέρετε ένα παραδοσιακό τοστ γάμου ή να δώσετε ένα πρωτότυπο τοστ. Αν επιλέξετε να δώσετε ένα πρωτότυπο τοστ, ετοιμάστε το έγκαιρα.

Εξασκηθείτε στο τοστ σας. αν φοβάστε ότι θα αδειάσετε όταν έρθει η ώρα, βάλτε τις σκέψεις σας σε κάρτες σημειώσεων.

Το χιούμορ είναι καλό, αλλά μην κάνετε εσωτερικά ή άχρωμα αστεία κατά τη διάρκεια του τοστ σας.

Το τοστ πρέπει να είναι σύντομο, γλυκό και προσωπικό.

Βεβαιωθείτε ότι το ποτήρι όλων είναι γεμάτο πριν ξεκινήσετε το τοστ σας.

  • Περάστε από όλες τις κινήσεις. Φανταστείτε πού κάθεται το κοινό, όταν κάνετε πρόβες κάντε χειρονομίες και οπτική επαφή προς αυτή την κατεύθυνση των καλεσμένων.
  • Εισαγάγετε στρατηγικές παύσεις για να δώσετε έμφαση. Κάνοντας αυτό θα σας βοηθήσει επίσης να αποτρέψετε τη βιασύνη στην ομιλία.
  • Κρατήστε το τοστ σας περίπου δύο λεπτά. Αν πιάνεις τον εαυτό σου να μιλάει γρήγορα (κάτι που είναι πιθανό αν είσαι νευρικός) κάνε μια συνειδητή προσπάθεια να επιβραδύνεις.

Τοστ για πρόβα δείπνου:

  • Ξεκινά με τη μητέρα και ή τον πατέρα του γαμπρού
  • Πρόσθετες ομιλίες μπορεί να είναι Groomsmen ή Bridesmaids
  • Στενοί φίλοι και μέλη της οικογένειας

Την ημέρα του γάμου τα τοστ είναι τα εξής:

  • Welcome Speech, είναι συνήθως ο πατέρας της νύφης.
  • Το Maid of Honor συνεχίζει να λέει πόσο σπουδαία είναι η νύφη
  • Ο κουμπάρος συνήθως μιλάει προς το τέλος του δείπνου για τον γαμπρό και τη νύφη του
  • Τοστ του New Weds πάρτε αυτό το μικρόφωνο και ευχαριστήστε τους γονείς σας

Τελειώστε το τοστ με θετική νότα. Συμπεριλάβετε μια επίσημη ένδειξη για να τους ενημερώσετε για το τέλος του τοστ και τι θα πουν μετά. Για παράδειγμα: «Ας κάνουμε τώρα πρόποση για μια ζωή αγάπης και ευτυχίας για τη Βιέννη και τον Τζέικ. Στη Βιέννη και τον Τζέικ!» Καθώς το λέτε αυτό, κουνήστε το ποτήρι σας σε όλους και, στη συνέχεια, ρίξτε το προς το άτομο για το οποίο κάνετε πρόποση. Στη συνέχεια τσουγκρίστε το ποτήρι σας απαλά με τους γύρω σου και πιες το ποτό σου!

https://coastalwedding.com/ideas-advice/

https://www.instagram.com/coastalwedding/

Bir cevap yazın