Τα 5 κορυφαία αμοιβαία κεφάλαια με το υψηλότερο ποσοστό απόδοσης από το έτος μέχρι σήμερα

5
Τα 5 κορυφαία αμοιβαία κεφάλαια με το υψηλότερο ποσοστό απόδοσης από το έτος μέχρι σήμερα

Πολλοί άνθρωποι θέλουν να βγάλουν περισσότερα χρήματα επενδύοντας, αλλά συγκρατούνται επειδή είτε δεν έχουν χρόνο είτε πόρους. Μερικές φορές, ακόμα και όταν έχουν χρόνο, ο φόβος να χάσουν χρήματα χωρίς τη σωστή καθοδήγηση τους σταματά. Για να αντιμετωπιστεί αυτό, όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται στα αμοιβαία κεφάλαια. Αυτά τα ταμεία έχουν διευθυντές πλήρους απασχόλησης που αναλαμβάνουν την ευθύνη, καθιστώντας το επενδυτικό ταξίδι λίγο λιγότερο τρομακτικό.

Η εξερεύνηση διαφορετικών αμοιβαίων κεφαλαίων σάς επιτρέπει να κατανείμετε τις επενδύσεις σας και μπορείτε να ξεκινήσετε με μόλις 100 Rs. Επιπλέον, τα αμοιβαία κεφάλαια έχουν φορολογικά πλεονεκτήματα, παρέχοντάς σας οφέλη έως και 150.000 Rs στην κατηγορία 80 C του φόρου εισοδήματος Υποκρίνομαι.

Τα 5 κορυφαία αμοιβαία κεφάλαια με το υψηλότερο ποσοστό απόδοσης από το έτος μέχρι σήμερα

Ελέγξτε τη λίστα των Αμοιβαίων Κεφαλαίων με το υψηλότερο επιτόκιο απόδοσης Έτος έως σήμερα

1. Franklin India Smaler Companies Fund

Το μεγαλύτερο μέρος του αμοιβαίου κεφαλαίου, περίπου το 92,49 τοις εκατό, πηγαίνει σε τοπικές μετοχές. Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι το 54,17 τοις εκατό αυτού είναι ειδικά σε μετοχές μικρής κεφαλαιοποίησης. Οι κορυφαίες μετοχές της σειράς της περιλαμβάνουν τις Equitas Small Finance Bank Ltd, Brigade Enterprises Limited, Deepak Nitrite Limited και Kalyan Jewelers India Ltd.

 • Τύπος Αμοιβαίου Κεφαλαίου: Μικρού Κεφαλαίου
 • YTD Απόδοση: 32,84% (μέσος όρος-26,66%)
 • Καθαρή Αξία Ενεργητικού (NAV) Μέγεθος: 149 Rs (29 Σεπτεμβρίου)

2. Nippon India Small Cap Fund

Το αμοιβαίο κεφάλαιο τοποθετεί το 97,73 τοις εκατό των χρημάτων του σε τοπικές μετοχές και ένα μεγάλο μέρος του 58,39 τοις εκατό είναι σε μετοχές μικρής κεφαλαιοποίησης. Οι κορυφαίες μετοχές στη σειρά της είναι η Tube Investment of India Ltd, η HDFC Bank, η Apar Industries και η KPIT Technologies.

 • Τύπος Αμοιβαίου Κεφαλαίου: Μικρού Κεφαλαίου
 • YTD Απόδοση: 32,70% (μέσος όρος-26,66%)
 • Καθαρή Αξία Ενεργητικού (NAV) Μέγεθος: 135,518 Rs (29 Σεπτεμβρίου)

3. Αμοιβαίο Κεφάλαιο HDFC Μικρής Κεφαλαιοποίησης

Με αξία 22.560,06 crores, το αμοιβαίο κεφάλαιο έχει τοποθετήσει το 93,61 τοις εκατό των χρημάτων του σε τοπικές μετοχές, με μεγάλο μερίδιο 70,48 τοις εκατό σε μετοχές μικρής κεφαλαιοποίησης. Κατέχει συνολικά 75 μετοχές, με κορυφαίες όπως η Sonata Software, η Bank of Baroda, η Firstsource Solutions και η Bajaj Electricals.

 • Τύπος Αμοιβαίου Κεφαλαίου: Μικρού Κεφαλαίου
 • YTD Απόδοση: 32,44% (μέσος όρος-26,66%)
 • Καθαρή Αξία Ενεργητικού (NAV) Μέγεθος: 117.424 Rs (29 Σεπτεμβρίου)

4. Mahindra Manulife Mid Cap Fund

Το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων του αμοιβαίου κεφαλαίου, περίπου το 93,2 τοις εκατό, επενδύεται σε τοπικές μετοχές, με ένα μεγάλο μέρος, το 44,64 τοις εκατό, να πηγαίνει σε μετοχές μεσαίας κεφαλαιοποίησης. Στη συλλογή των 65 μετοχών της, θα βρείτε κορυφαία ονόματα όπως Federal Bank, Persistent Systems, Rural Electricity Corporation Limited και PNB.

 • Τύπος Αμοιβαίου Κεφαλαίου: Μέση Κεφ
 • YTD Απόδοση: 32,20% (μέσος όρος-26,66%)
 • Καθαρή Αξία Ενεργητικού (NAV) Μέγεθος: 25,31 Rs (29 Σεπτεμβρίου)

Διαβάστε επίσης:

5 διαφορετικοί τρόποι εξοικονόμησης φόρου εισοδήματος στην Ινδία

5. Franklin India Smaller Companies Fund

Το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων του αμοιβαίου κεφαλαίου, περίπου το 92,49 τοις εκατό, είναι σε τοπικές μετοχές, με πάνω από τα μισά από αυτά, το 54,17 τοις εκατό, σε μετοχές μικρής κεφαλαιοποίησης. Κατέχει χαρτοφυλάκιο 87 μετοχών, με κορυφαίες όπως η Equitas Small Finance Bank, η Brigade Enterprises, η Deepak Nitrite Limited και η Kalyan Jewelers India.

 • Τύπος Αμοιβαίου Κεφαλαίου: Μικρού Κεφαλαίου
 • YTD Απόδοση: 31,96% (μέσος όρος-26,66%)
 • Καθαρή Αξία Ενεργητικού (NAV) Μέγεθος: 126,45 Rs (29 Σεπτεμβρίου)

Bir cevap yazın