Συνταγή κονσερβοποίησης μπάμιες για τηγάνισμα

4
Συνταγή κονσερβοποίησης μπάμιες για τηγάνισμα

Ewww, είναι γλοιώδες! Όχι, δεν είναι να φας τις μπάμιες σου! Αυτό είναι που με μαλώνει η μητέρα μου, αφού έκανε το περιβόητο σχόλιο «είναι γλοιώδες». ΧΑΧΑΧΑ. Σήμερα, ωστόσο, βρίσκομαι να καλλιεργώ μπάμιες στον κήπο μου κάθε εποχή. Όπως με τη συνταγή με φασόλια garbanzo σε κονσέρβα και τη συνταγή για πράσινες πιπεριές τσίλι, τα τελευταία χρόνια έχω ξεκινήσει κονσερβοποίηση μπάμιες για τηγάνισμα.

Έχετε παρατηρήσει ποτέ ότι έχουμε μια μικτή τσάντα, όταν πρόκειται για αυτά συνταγές κονσερβοποίησης. Μερικοί τείνουν να είναι περίπλοκοι, ενώ άλλοι είναι εύκολο να πιέζουν λεμόνι. Δόξα τω Θεώ, αυτό εμπίπτει στη μεταγενέστερη κατηγορία. Εκτός από τις μπάμιες και το νερό, θα χρειαστείτε μόνο άλλα δύο απλά υλικά. Απλώς πιάστε τα σκεύη κονσερβοποίησης, δεν απαιτείται άλλος ειδικός εξοπλισμός ούτε για αυτό. Οι κονσέρβες μπάμιες είναι ιδανικές για τηγάνισμα, αλλά μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε και για άλλους σκοπούς.

Κονσερβοποίηση μπάμιες για τηγάνισμα

———————- Διαφήμιση ———————-

————————————————– ——————

….

Εδώ είναι τι θα χρειαστείτε:

Εάν χρησιμοποιείτε μπάμιες μαζεμένες από τον κήπο σας, τότε θα πρέπει να τις ξεπλύνετε και να τις κόψετε σύμφωνα με τις οδηγίες της συνταγής. Όταν τοποθετηθεί στην κατσαρόλα, βεβαιωθείτε ότι έχει καλυφθεί όλο με νερό πριν προσθέσετε το ξύδι και το αλάτι. Υπάρχουν δύο στάδια στη διαδικασία βρασμούπρώτα εσύ αναζητήστε την αλλαγή χρώματος και στη συνέχεια απαιτούνται μερικά λεπτά ακόμη. Ζεστή συσκευασία των βάζων είναι το τελευταίο βήμα, μετά από το οποίο απλά τα αφήνετε να σφραγιστούν στον πάγκο της κουζίνας.

Μπορείτε να πάρετε το πλήρη συνταγή και οδηγίες στο Arts Of Home blog, εδώ…

Συνταγή για κονσερβοποίηση μπάμιες

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο στο ΒΑΜΙΕΣ – ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΗΣΗ για τηγάνισμα Αργότερα (OAG 2015)…

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο στο OKRA~~ Συντήρηση σε βάζο!…

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο στο #331 Κονσερβοποίηση μπάμιες σε βάζα…

———————- Διαφήμιση ———————-

Bir cevap yazın