Συνταγή για τουρσί γλυκές πιπεριές

9
Συνταγή για τουρσί γλυκές πιπεριές

Αγαπητέ, φαίνεται ότι οι γλυκές πιπεριές χρειάζονται λίγο τουρσί μέσα τους. ΧΑΧΑΧΑ. Αλλά για να μην ανησυχείτε, νομίζω ότι έχω το τέλειο συνταγή για γλυκές πιπεριές τουρσί για αυτή τη δουλειά. Φυσικά, βοηθάει το γεγονός ότι στο παρελθόν έχουμε ήδη βγάλει με επιτυχία αυτή τη συνταγή για τουρσί καλαμπόκι με κόκκινα κρεμμύδια & κόλιανδρο, αυτή τη συνταγή με μπιζέλια με τουρσί ζάχαρης καθώς και αυτή τη συνταγή για τουρσί σταφύλια.

Μιλώντας για συνταγές για τουρσίμη σας αρέσει το πόσο απλά είναι σχεδόν πάντα. Πάρτε αυτό για παράδειγμα, όχι μόνο είναι απλό, αλλά απαιτεί και άμεσα διαθέσιμα συστατικά. Σε αυτήν την περίπτωση, θα διαπιστώσετε επίσης ότι ο χρόνος προετοιμασίας είναι στην πραγματικότητα διπλάσιος από τον χρόνο μαγειρέματος, μόλις 15 λεπτά. Όταν συσκευάζονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία μπορείτε εύκολα αποθηκεύστε τα βάζα μακριά στο ντουλάπι σας για έως και 12 μήνες. Γι’ αυτό προσπαθώ πάντα να τουρσί μια μεγάλη παρτίδα γλυκοπιπεριών.

Συνταγή για τουρσί γλυκές πιπεριές

———————- Διαφήμιση ———————-

————————————————– ——————

….

Εδώ είναι τι θα χρειαστείτε:

Όλα τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από τις πιπεριές και τα κρεμμύδια, χρησιμοποιούνται για την άλμη. Ενώ βάζετε την άλμη να βράσει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χρόνο για να αποστειρώσετε τα βάζα σας. Όταν συσκευάζετε τα βάζα με τις πιπεριές και τα κρεμμύδια, είναι σημαντικό να τα συμπιέζετε. Στη συνέχεια, η ζεστή άλμη προστίθεται σε κάθε βάζο και τα καπάκια βιδώνονται για να επιτρέπεται η επεξεργασία. Μετά τις αρχικές 24 ώρες, αφήνουμε τα βάζα μας να καθίσουν στο ντουλάπι μας για τουλάχιστον 21 ημέρες πριν απολαύσουμε το περιεχόμενο.

Μπορείτε να πάρετε το πλήρη συνταγή και οδηγίες στο Μια κουζίνα για κορίτσια φάρμας blog, εδώ…

Συνταγή για τουρσί γλυκές πιπεριές

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο στο ΓΛΥΚΟΠΙΠΕΡΙΕΣ τουρσί. Διατηρήστε τη συγκομιδή του κήπου σας σε…

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο στο Πώς να φτιάξετε γλυκές τουρσί πιπεριές…

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο στο Συνταγή για τουρσί γλυκές πιπεριές…

———————- Διαφήμιση ———————-

Bir cevap yazın