Συνταγή για κονσερβοποιημένα φασόλια

5
Συνταγή για κονσερβοποιημένα φασόλια

Παίρνετε λοιπόν τα φασόλια σας, τα τηγανίζετε μια φορά και μετά τα ξανατηγανίζετε πριν τα κονσερβοποιήσετε, σωστά; ΧΑΧΑΧΑ. Όχι, κάνεις λάθος! Στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο περίπλοκο, αλλά θα το εξηγήσω συνταγή κονσερβοποιημένων φασολιών σε λίγο. Παρεμπιπτόντως, έχετε ήδη δοκιμάσει τη συνταγή για ζαμπόν κονσέρβας, τη συνταγή για κονσέρβα κοτόπουλου και τη συνταγή για κονσέρβα φασόλια garbanzo;

Ειλικρινά, δεν είμαι οπαδός του συνταγές κονσερβοποίησης υπό πίεση αλλά κάθε τόσο δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Εντάξει, κανονικά όταν μιλάμε για τηγανητά φασόλια, πολτοποιούνται. Ωστόσο, σε αυτή την κατάσταση θα ήταν σχεδόν αδύνατο να τα καταφέρετε με ασφάλεια. Επομένως, αυτή η μέθοδος μας επιτρέπει να κάνουμε κονσέρβα τα φασόλια και τα λαχανικά χωρίς να τα πολτοποιήσουμε. Αυτό γίνεται μόνο όταν θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε για τα tacos, τις quesadillas, τα enchiladas ή ακόμα και τα nachos σας.

Συνταγή για κονσερβοποιημένα φασόλια

———————- Διαφήμιση ———————-

————————————————– ——————

Εδώ είναι τι θα χρειαστείτε:

Η όλη διαδικασία ξεκινά από το προηγούμενο βράδυ μουλιάζοντας τα φασόλια σας όλη τη νύχτα στη μεγάλη κατσαρόλα. Την επόμενη μέρα μπορείτε να ρυθμίσετε το σταθμό κονσερβοποίησης πριν φτιάξετε τη «σάλτσα». Τα φασόλια στραγγίζονται στο νεροχύτη πριν γεμίσουν τα βάζα στα 3/4 της διαδρομής. Το σκόρδο και τα κρεμμύδια προστίθενται στα βάζα για να γεμίσουν μέχρι το κάτω μέρος του λαιμού. Το καρυκευμένο νερό ρίχνεται στη συνέχεια στα βάζα.

Οι ζάντες σκουπίζονται με μια πετσέτα πριν βιδωθούν τα καπάκια και τα δαχτυλίδια. Χρησιμοποιήστε το ανυψωτικό βάζων για να φορτώσετε τα βάζα ένα προς ένα στο κονσερβοποιό. Ανατρέξτε στο εγχειρίδιο χρήσης για τον χρόνο επεξεργασίας που απαιτείται στο υψόμετρο σας. Αφού υποστούν επεξεργασία, αφήστε τα να κρυώσουν για άλλα 10 λεπτά πριν ανασηκώσετε τα βάζα έξω. Αφήνω τα δικά μου έξω στον πάγκο της κουζίνας όλη τη νύχτα για να τα σφραγίσω πριν τα αποθηκεύσω στο ντουλάπι μου.

Μπορείς ακολουθήστε τις οδηγίες βήμα προς βήμα στο Ζήστε Υγιείς στο Σπίτι blog, εδώ…

Συνταγή για κονσερβοποιημένα φασόλια

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο στο Κονσερβοποίηση σπιτικών τηγανητών φασολιών…

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο στο Πώς να μαγειρέψετε κονσερβοποιημένα τηγανητά φασόλια…

———————- Διαφήμιση ———————-

Bir cevap yazın