Συνταγή για κονσερβοποίηση σκόρδου

9
Συνταγή για κονσερβοποίηση σκόρδου

Πρέπει να ομολογήσω ότι όντως είμαι από τους ανθρώπους που προσθέτουν σκόρδο σε ό,τι μαγειρεύουν. Γι’ αυτό θα διαπιστώσετε ότι κάθε χρόνο καλλιεργώ πάντα σκόρδο κάπου στον κήπο μου. Προηγουμένως, μοιράστηκα αυτή τη συνταγή για τουρσί με σκόρδο μαζί σας. Σήμερα, ωστόσο, αποφάσισα να το απελευθερώσω συνταγή σκόρδου σε κονσέρβα επίσης.

ΕγώΣτο παρελθόν έχω ασχοληθεί με πολλά συνταγές κονσερβοποίησης υπό πίεση, αλλά είμαι ακόμα λίγο κουρασμένος όταν πρόκειται να χρησιμοποιήσω τη συγκεκριμένη συσκευή στην κουζίνα μου. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η συνταγή δεν είναι εγκεκριμένη από το USDA, επομένως δοκιμάστε τη με δική σας ευθύνη. Αποδεικνύεται ότι οι περισσότεροι προτιμούν να τουρσί το σκόρδο, sσημαίνει γιατί διατηρεί τη γεύση του καθώς δεν μαγειρεύεται για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Συνταγή για κονσερβοποίηση σκόρδου

———————- Διαφήμιση ———————-

————————————————– ——————

….

Εδώ είναι τι θα χρειαστείτε:

Όλο το σκόρδο πρέπει να καθαριστεί και να κοπεί σε εύχρηστο μέγεθοςs, πριν αρχίσετε να πακετάρετε τα γαρίφαλα στα βάζα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αφήσει περίπου μια ίντσα ελεύθερου χώρου όταν αρχίσετε να συσκευάζετε τα γαρίφαλα στα βάζα, καθώς και όταν γεμίζουμε τα βάζα με βραστό νερό. Αφού βιδώσετε τα καπάκια, τα βάζα θα είναι επεξεργάζεται στο δοχείο πίεσης.

Μπορείς να πάρεις την πλήρη συνταγή στο Πρακτική Αυτοδυναμία blog, εδώ…

Συνταγή για κονσερβοποίηση σκόρδου

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο στο Συντήρηση του σκόρδου….

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο στο Κονσερβοποίηση σκόρδου…

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο στο Κονσερβοποίηση με πίεση σκόρδου και πατάτας βοτάνων…

———————- Διαφήμιση ———————-

Bir cevap yazın