Συνταγή για κονσερβοποίηση με σιρόπι φράουλας

13
Συνταγή για κονσερβοποίηση με σιρόπι φράουλας

Είστε έτοιμοι να μετατρέψετε τις φρέσκες φράουλες σας σε σιρόπι; Στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου περίπλοκη διαδικασία, αν την ακολουθείτε συνταγή σιρόπι φράουλας σε κονσέρβα. Σε προηγούμενες αναρτήσεις έχω ήδη μοιραστεί αυτήν τη συνταγή για σιρόπι σφενδάμου για κονσέρβα, αυτή τη συνταγή για κονσερβοποιημένες ντομάτες μαγειρέματος καθώς και αυτήν τη συνταγή για κονσερβοποίηση με ραβέντι. Εάν χάσατε κάποιο από αυτά, μη διστάσετε να το ελέγξετε όταν έχετε ένα λεπτό.

Anywho, πάντα έβρισκα συνταγές κονσερβοποίησης για υδατόλουτροευκολότερη από τις άλλες μεθόδους κονσερβοποίησης. Όχι μόνο είναι πολύ πιο απλά, αλλά τείνουν επίσης να χρησιμοποιούν φθηνότερο εξοπλισμό. Φυσικά, με απασχολεί λίγο η ποσότητα ζάχαρης που απαιτεί αυτή η συνταγή, Ωστόσο, χωρίς να κάνει το σιρόπι θα ήταν σχεδόν αδύνατο. Θα χρειαστείτε περίπου ενάμισι κιλό φράουλες για να παραχθεί μια πίντα σιρόπι. Όπως θα έλεγε, ο χρόνος μαγειρέματος είναι μόνο 45 λεπτά, ενώ ο χρόνος προετοιμασίας είναι περίπου μισή ώρα.

Συνταγή για κονσερβοποίηση με σιρόπι φράουλας

———————- Διαφήμιση ———————-

————————————————– ——————

….

Εδώ είναι τι θα χρειαστείτε:

έχουμε να κάνουμε με φρέσκα φρούτα, επομένως πρέπει να φροντίσουμε να πλύνουμε πρώτα τις φράουλες, πριν αρχίσουμε να τις κονσερβοποιούμε. Μόλις είναι καθαρά μπορούμε να τα ετοιμάσουμε σύμφωνα με τις οδηγίες. Η σάλτσα είναι που γίνεται βράζοντας τις φράουλες, τη ζάχαρη και το χυμό λεμονιού στην κατσαρόλα για περίπου 30 λεπτά ή μέχρι να μειωθεί ο όγκος του περιεχομένου κατά περίπου στο μισό.

Τα υπόλοιπα υλικά προστίθενται στο σιρόπι λίγο πριν αρχίσετε να γεμίζετε τα βάζα. Φροντίστε επίσης να αφαιρέσετε τυχόν αφρό που μπορεί να έχει σχηματιστεί στην κορυφή του σιροπιού σας. Θεωρώ ότι η χρήση μιας βρεγμένης χαρτοπετσέτας ή πανιού για να σκουπίσετε τις ζάντες πριν βιδώσετε τα καπάκια τους βοηθά να σφραγίζουν σωστά. Επεξεργαστείτε τα βάζα στη κονσέρβα λουτρού νερού για τουλάχιστον 15 λεπτά, στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το ανυψωτικό βάζων για να τα σηκώσετε στον πάγκο της κουζίνας ή στο τραπέζι για να σφραγιστούν.

Μπορείς λάβετε την πλήρη συνταγή και οδηγίες στο Ο Τζέιμι το Μαγειρεύει blog, εδώ…

Πώς να φτιάξετε κονσέρβα
Συνταγή για σιρόπι φράουλας

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο στο Κονσερβοποίηση για αρχάριους για λουτρό νερού! Σιρόπι φράουλας!…

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο στο Κονσερβοποίηση σιροπιού φράουλας…

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο στο Κονσερβοποιημένο σιρόπι φράουλας στο σπίτι…

———————- Διαφήμιση ———————-

Bir cevap yazın