Συνταγή για κονσερβοποίηση βοείου κρέατος

9
Συνταγή για κονσερβοποίηση βοείου κρέατος

Μην πετάτε αυτά τα κόκαλα! Εντάξει, ίσως μπορείτε να αφήσετε τα σκυλιά να απολαύσουν μερικά, αλλά πρέπει να αποθηκεύσετε μερικά για αυτό συνταγή ζωμού βοείου κρέατος σε κονσέρβα. Θυμάστε την προηγούμενη ανάρτηση που περιείχε τη συνταγή με ζωμό κοτόπουλου για κονσέρβα; Θα έλεγα ότι η διαδικασία είναι αρκετά παρόμοια, με τη μόνη σημαντική διαφορά να είναι τα κόκαλα βοείου κρέατος έναντι κοτόπουλου. Τι είναι λογικό, σωστά; ΧΑΧΑΧΑ.

Εάν κατανοείτε τα βασικά των συνταγών κονσερβοποίησης, δεν θα πρέπει να έχετε δυσκολίες με αυτήν. Ξεσκονίστε το δοχείο πίεσης, καθώς θα το χρειαστείτε. Όσο για τα βότανα, Προτιμώ να τα χρησιμοποιώ φρέσκα για αυτή τη συνταγή, Ωστόσο, έχετε τη δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσετε και αποξηραμένα. Επίσης, το έχω ανακαλύψει Όσο περισσότερο αφήσετε τον ζωμό να σιγοβράσει στην κατσαρόλα, τόσο πιο πλούσιος και νόστιμος καταλήγει. Όταν περίπουΕπιπλέον, μπορείτε να το αποθηκεύσετε για έως και ένα χρόνο σε δροσερό και ξηρό μέρος.

Συνταγή για κονσερβοποίηση βοείου κρέατος

———————- Διαφήμιση ———————-

————————————————– ——————

Εδώ είναι τι θα χρειαστείτε:

Για την καλύτερη γεύση του ζωμού βοείου κρέατος, τα κόκαλα θα χρειαστούν λίγο ψήσιμο. Ενώ ψήνονται στο φούρνο, μπορείτε να πλύνετε και να ετοιμάσετε τα λαχανικά σας. Από τα τηγάνια τα κόκαλα μπαίνουν κατευθείαν σε μια μεγάλη κατσαρόλα με τα λαχανικά και το νερό. Τώρα ζητάμε την υπομονή σας, καθώς αφήνετε το ζωμό να σιγοβράσει για τουλάχιστον 4 ώρες. ο γκρίζος αφρός που μπορεί να σχηματιστεί στην κορυφή κατά τη διαδικασία του σιγοβρασμού, πρέπει να αφαιρεθεί.

Στραγγίστε το ζωμό σας σε ένα μεγάλο δοχείο ή βάζα και αφήστε το να κρυώσει στο ψυγείο όλη τη νύχτα. Την επόμενη μέρα, αποστειρώστε πρώτα όλα τα βάζα σας. Ακριβώς όπως ο γκρίζος αφρός, θα πρέπει να αφαιρεθεί κάθε λίπος που μπορεί να έχει εγκατασταθεί στην κορυφή. Ο ζωμός βοείου κρέατος στη συνέχεια ξαναθερμαίνεται στην κατσαρόλα προτού συσκευαστεί στα βάζα και υποβληθεί σε επεξεργασία στο δοχείο πίεσης. Αφήστε τα βάζα σας να κλείσουν όλη τη νύχτα στον πάγκο της κουζίνας σας, βεβαιωθείτε ότι είναι όλα σφραγισμένα και επισημασμένα πριν τα αποθηκεύσετε.

Μπορείς λάβετε την πλήρη συνταγή και οδηγίες στο Grow A Good Life blog, εδώ…

Συνταγή για κονσερβοποίηση βοείου κρέατος

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο στο Κονσερβοποίηση σπιτικού ζωμού από κόκαλα βοείου κρέατος…

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο στο Κονσερβοποιημένο απόθεμα βοείου κρέατος στο σπίτι…

———————- Διαφήμιση ———————-

Bir cevap yazın