Σούπα βοείου κρέατος σε κονσέρβα λαχανικών

6
Σούπα βοείου κρέατος σε κονσέρβα λαχανικών

Ω ρε φίλε! Ποιος έβαλε βοδινό κρέας στη σούπα μου; Ή μήπως είναι σούπα στο βόειο κρέας μου; Είτε έτσι είτε αλλιώς κάποιος έβαλε κάτι σε κάτι μου. ΧΑΧΑΧΑ. Σε προηγούμενες αναρτήσεις εξετάσαμε αυτήν τη συνταγή για ζαμπόν για κονσερβοποιία υπό πίεση, αυτήν τη συνταγή κοτόπουλου για κονσερβοποίηση υπό πίεση και αυτήν τη συνταγή με ζωμό βοδινού κονσερβοποιίας. Η σημερινή ανάρτηση αφορά όλα αυτά συνταγή για σούπα βοδινού λαχανικών για κονσέρβαανακάλυψα πρόσφατα.

Όποτε αντιμετωπίζουμε αυτά συνταγές κονσερβοποίησης υπό πίεση, απαιτεί πάντα λίγη περισσότερη δουλειά από ό,τι με τις άλλες μεθόδους. Συνιστάται ανεπιφύλακτα αντί να επιλέξετε να αγοράσετε κατεψυγμένα ή κονσερβοποιημένα λαχανικά από το κατάστημα αντ’ αυτού χρησιμοποιήστε κατεψυγμένα και κονσέρβες στο σπίτι σας. Επίσης, για αυτή τη συνταγή, yoέχετε την επιλογή να κονσερβοποιήσετε το κρέας ωμό ή να το ροδίσετε ελαφρά στο μαντεμένιο τηγάνι πριν το προσθέσετε στη σούπα.

Συνταγή κονσερβοποιημένης σούπας μοσχαρίσιου κρέατος

———————- Διαφήμιση ———————-

————————————————– ——————

Εδώ είναι τι θα χρειαστείτε:

Αφού ετοιμάσετε όλα τα λαχανικά σας, μπορείτε να τα ρίξετε στην κατσαρόλα και να τα αφήσετε να βράσουν σε πολύ χαμηλή φωτιά. Περιμένοντας τα λαχανικά μπορείτε να αποστειρώσετε και να προετοιμάσετε τα βάζα έτσι ώστε να είναι έτοιμα για να ξεκινήσετε τη διαδικασία κονσερβοποίησης. Όταν καρυκεύετε τα λαχανικά με τα μπαχαρικά, επιτρέψτε στους γευστικούς κάλυκες σας να σας καθοδηγήσουν σε αυτό το πολύ σημαντικό βήμα.

Προτιμώ να μαγειρέψω λίγο το κρέας μου πριν το προσθέσω στη σούπα. Μόνο τότε μπορούμε να αρχίσουμε να γεμίζουμε τα βάζα με τη σούπα. Τυχόν φυσαλίδες αέρα στα βάζα πρέπει να αφαιρεθούνοι ζάντες πρέπει να σκουπιστούν και τα καπάκια να μπορούν τελικά να βιδωθούν. Ανάλογα με το μέγεθος των βάζων σας και το υψόμετρο, επεξεργαστείτε τα βάζα στο δοχείο πίεσης για 75 έως 90 λεπτά.

Μπορείς λάβετε την πλήρη συνταγή και οδηγίες στο Διατήρηση της Καλής Ζωής blog, εδώ…

Κονσερβοποίηση λαχανικών
Συνταγή για σούπα βοδινού

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο στο Κονσερβοποίηση σπιτικής σούπας με λαχανικά ~ Ανακατέψτε το δικό σας…

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο στο Κονσερβοποίηση σπιτικής σούπας με λαχανικά…

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο στο Σούπα βοείου κρέατος με κονσέρβα με πίεση…

———————- Διαφήμιση ———————-

Bir cevap yazın