Πώς να χωρίσετε ενώ ζείτε μαζί

11
Πώς να χωρίσετε ενώ ζείτε μαζί

Οι παραδοσιακοί χωρισμοί είναι σκληροί. Το είδος όπου αντιμετωπίζετε τις μικρές ταλαιπωρίες της εύρεσης μιας νέας καφετέριας για να συχνάζετε ή να αποκτάτε νέα συνδρομή στο γυμναστήριο για να αποφύγετε ανεπιθύμητα τρεξίματα. Το είδος όπου κουρεύεσαι και τα μπλοκάρεις σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο απλός τύπος χωρισμού.

Αλλά να χωρίσουν ενώ ζούσαν μαζί; Αυτό είναι ακατάστατο και δεν συμπίπτει ποτέ με ημερομηνία λήξης μίσθωσης. Η νέα σας εποχή της single ζωής σας φαίνεται λιγότερο ελκυστική όταν είστε ξύπνιοι όλη τη νύχτα ψάχνοντας για ένα νέο διαμέρισμα και μοιράζεστε τα υπάρχοντά σας.

Ο χωρισμός δεν είναι διασκεδαστικό

Μπορεί να υπάρχουν ένα εκατομμύριο λόγοι για τους οποίους εσείς και ο σύντροφός σας αποφασίσατε να συγκατοικήσετε. Η μετακίνηση μαζί είναι βολική και οικονομικά ανταποδοτική. Σας δίνει επίσης ένα κάθισμα στην πρώτη σειρά στο κάθισμα του συντρόφου σας συνήθειες, ιδιορρυθμίες και επιλογές τρόπου ζωής.

Σύμφωνα με το PEW, περίπου τέσσερα στα δέκα ανύπαντρα ζευγάρια ζουν μαζί. Αν και είναι πιο συνηθισμένο, το ίδιο συμβαίνει και με την πιθανότητα χωρισμού. Ανεξάρτητα από το «γιατί» που επιλέγετε να ακολουθήσετε χωριστούς δρόμους, η χάραξη μιας διαδικασίας βήμα προς βήμα για να εξασφαλίσετε μια σχετικά ομαλή (και λιγότερο δαπανηρή) έξοδο θα σας κάνει θαύματα.

Breaking The News

Αν διαβάζετε αυτό, έχετε ήδη αποφασίσει να περάσετε τον χωρισμό. Όποιοι και αν είναι οι λόγοι σας, είναι προσωπικοί. Το πιο δύσκολο μέρος της επιλογής να χωρίσετε είναι να το σπάσετε στον σύντροφό σας.

Το να ανοίξετε παλιές πληγές και να βουτήξετε στα άσχημα σημεία της σχέσης δεν θα σας κάνει τη χάρη να προχωρήσετε μπροστά. Σεβαστείτε τα συναισθήματα του πρώην συντρόφου σας. παρόλο που αποφασίσατε να μετακομίσετε μαζί, μπορεί να μην θέλουν να χωρίσουν.

Επιλέξτε τα λόγια σας προσεκτικά, να είστε διαφανείς και να είστε ευγενικοί. Το να γράψετε τις σκέψεις σας μπορεί να σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για τη συζήτηση. Θα σας αποτρέψει από το να παρακάμψετε και να πατήσετε σε συναισθηματικές νάρκες ξηράς. Θυμηθείτε, η συζήτηση που έχετε τώρα είναι μόνο η πρώτη από τις πολλές. Δώστε τον τόνο εδώ, οπότε η μετάβαση από τη συμβίωση είναι μια πρακτική προσπάθεια.

Έχετε μια στρατηγική προσωρινής εξόδου

Η συμβίωση μετά από χωρισμό δεν είναι ιδανική. Μια προσχεδιασμένη (προσωρινή) στρατηγική εξόδου θα κάνει θαύματα μετά τη μεγάλη συζήτηση του χωρισμού. Θα δώσει σε εσάς και τον πρώην σύντροφό σας χώρο να θρηνήσετε και χρόνο να σχεδιάσετε ένα μέλλον χωρίς ο ένας τον άλλον.

Εάν έχετε τα μέσα να εγκαταλείψτε αμέσως τον κοινόχρηστο χώρο σας, δεν χρειάζεται να θυσιάσετε την άνεση για να το κάνετε. Το CORT Furniture Rental είναι μια εξαιρετική πηγή για την επίπλωση ενός προσωρινού χώρου διαβίωσης. Μπορείτε να επιλέξετε, να βελτιώσετε και να επιστρέψετε έπιπλα με τους δικούς σας όρους. Το να νιώθετε άνετα κατά την πλοήγηση στη νέα σας ρουτίνα θα κρατήσει το κεφάλι σας μακριά από τυχόν περισπασμούς από την επερχόμενη δουλειά που θα πρέπει να κάνετε.

Επιστρατεύστε το Σύστημα Υποστήριξής σας

Όσο χρονών κι αν είσαι, η μαμά και ο μπαμπάς σου εξακολουθούν να είναι η μαμά και ο μπαμπάς σου. Το να μένετε σπίτι για λίγες μέρες για να αποφύγετε τις συγκρούσεις είναι μια εξαιρετική εναλλακτική για να ξοδέψετε χρήματα που δεν έχετε σε μια εναλλακτική λύση διαβίωσης. Καλέστε έναν στενό φίλο και τρακάρετε στον καναπέ του, αν η οικογένεια δεν είναι μια επιλογή. Όπως και το πώς είπατε στον σύντροφό σας τα σχέδιά σας, να είστε διαφανείς με την οικογένεια και τους φίλους σας. Το πιθανότερο είναι ότι αυτοί που σας αγαπούν θα θέλουν πάντα να σας βοηθήσουν.

Αν δεν είναι σύντομα μια επιλογή να φύγετε εντελώς, διαπραγματευτείτε τα όρια του χωρισμού αλλά και της συμβίωσης. Η τιμή και ο σεβασμός των ορίων του άλλου είναι πρωταρχικής σημασίας. Το ποιος πηγαίνει στην κρεβατοκάμαρα των επισκεπτών ή στον καναπέ μπορεί να είναι μια λογική συζήτηση. Μπορεί επίσης να σας γλιτώσει από την οπισθοδρόμηση στην απόφασή σας να φύγετε.

Λύσεις Υπεκμίσθωσης

Φυσικά, τα αστέρια δεν ευθυγραμμίστηκαν και η μίσθωση σας δεν έχει ολοκληρωθεί για μερικούς μήνες. Εάν δεν μπορείτε να αναλάβετε την ευθύνη της μίσθωσης μόνος σας, σταθμίστε όλες τις επιλογές σας, όπως η υπεκμίσθωση.

Η πιο ακίνδυνη λύση είναι να σπάσετε τη μίσθωση. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον ιδιοκτήτη και τους νόμους της πολιτείας για να δείτε εάν η παραβίαση της μίσθωσης είναι βιώσιμη. Εάν όχι, μπορεί να είναι δαπανηρό με τα τέλη πρόωρης τερματισμού και τα άλλα έξοδα που προκύπτουν από τη μετακόμιση. Η υπενοικίαση του διαμερίσματος θα δώσει σε εσάς και τον πρώην σύντροφό σας την ευελιξία να αποκτήσετε νέες ρυθμίσεις διαβίωσης με καθορισμένο χρονικό όριο. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα για μια νέα κατάθεση χωρίς επίσης να επωμιστείτε το κόστος του διαμερίσματος ή του σπιτιού που νοικιάσετε μαζί.

Βεβαιωθείτε ότι και οι δύο έχετε λόγο για να πάρετε συνεντεύξεις με πιθανούς ζωντανούς, ώστε να μην βρεθείτε στο λαγουδάκι της ενασχόλησης με έναν ανεπιθύμητο ενοικιαστή στο μέλλον.

Προχωρώντας, Μετακόμιση

Τώρα που εσείς και ο σύντροφός σας είχατε χρόνο να συγκεντρώσετε τις σκέψεις σας και να συμφωνήσετε σχετικά με την υλικοτεχνική υποστήριξη μετακόμισης, μπορείτε να ξεκινήσετε την έρευνα για μέρη για να ζήσετε. Ο τερματισμός μιας σχέσης όταν ζείτε μαζί δεν είναι ποτέ μια ευχάριστη εμπειρία, αλλά το να βρείτε ένα νέο μέρος για να ζήσετε δεν χρειάζεται να είναι μια δοκιμασία ενώ βρίσκεστε στη μέση του πένθους.

Όταν έρθει η ώρα να μετακομίσετε, η εύρεση ενός νέου μέρους το συντομότερο δυνατό είναι η πρώτη προτεραιότητα. Αναζήτηση Διαμερισμάτων μπορεί να βοηθήσει εσάς και τον σύντροφό σας να βρείτε νέα, ξεχωριστά μέρη. Αυτή η μηχανή αναζήτησης διαμερισμάτων σάς επιτρέπει να εξερευνήσετε νέα μέρη ανά τιμή, ανέσεις και τοποθεσία. Βρείτε την τέλεια νέα θέση σας σήμερα!

Bir cevap yazın