Πώς να φτιάξετε το σολομό jerky

9
Πώς να φτιάξετε το σολομό jerky

Η αγάπη μου για τον σολομό είναι αυτό που με οδήγησε στην προσπάθεια να καταλάβω πώς να φτιάξετε τον σολομό jerky. Σε αυτό το ιστολόγιο έχουμε ήδη δοκιμάσει αυτή τη συνταγή για σπιτικό καρύκευμα σολομού, αυτή τη συνταγή σολομού με κροτίδες και αυτή τη συνταγή σολομού με μουστάρδα μελιού. Και όλα αυτά γιατί, υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να γδέρνουμε μια γάτα, και σε αυτή την περίπτωση η γάτα μας είναι ο σολομός. ΧΑΧΑΧΑ.

Πόσα σπιτικές σπασμωδικές συνταγές εχεις δοκιμασει? Προσωπικά, είμαι ακόμα αρχάριος όταν πρόκειται να κάνω jerky. Ωστόσο, είναι μια εύκολη διαδικασία, μάλλον θα πρέπει να αρχίσουμε να κάνουμε πιο σπασμωδικές κινήσεις εδώ. Για αυτή τη συνταγή, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε φρέσκο ​​σολομό, το μεσαίο κομμάτι κατά προτίμηση. Επίσης, αντί να χρησιμοποιείτε αφυδατωτή τροφίμων, μπορείτε απλώς να χρησιμοποιήσετε τον φούρνο σας, ο χρόνος στεγνώματος θα πρέπει να είναι περίπου ο ίδιος και στα δύο.

Πώς να φτιάξετε το σολομό jerky

———————- Διαφήμιση ———————-

————————————————– ——————

Εδώ είναι τι θα χρειαστείτε:

Θεωρώ ότι ο σολομός κόβεται ευκολότερα όταν είναι ελαφρώς παγωμένος, οπότε το βάζω στην κατάψυξη για περίπου μισή ώρα όπως συνιστάται είναι μια σοφή επιλογή. Όταν παγώσει Κόψτε τον σολομό σας σε κομμάτια πάχους 1/4 ίντσας και φροντίστε να αφαιρέσετε τη σάρκα από το δέρμα. Η άλμη είναι απλή στην παρασκευή της, απλά ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά σε ένα μικρό μπολ.

Τις περισσότερες φορές αφήνω τον σολομό μου να καθίσει στην άλμη όλη τη νύχτα, πριν το απλώσετε σε χαρτί κουζίνας για να απορροφήσει τυχόν περιττό υγρό το πρωί. Χειριστείτε με εξαιρετική προσοχή καθώς μεταφέρετε από την άλμη, στις χαρτοπετσέτες μέχρι τον αφυγραντήρα. Το jerky πρέπει να γίνει σε περίπου 4 ώρες, αλλάζει πραγματικά χρώμα σε πιο σκούρο κοκκινοκαφέ χρώμα.

Μπορείτε να πάρετε το πλήρη συνταγή και οδηγίες στο Γκούτσι μου blog, εδώ…

Πως να φτιάξεις
Salmon Jerky Οδηγίες

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο στο Salmon Jerky – Φτιάξτε το στο σπίτι…

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο στο Σπιτικό Σολομό Τζέρκι – Τέλειο σνακ για συνοδεία…

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο στο Πώς να φτιάξετε τζούρα σολομού στο φούρνο…

———————- Διαφήμιση ———————-

Bir cevap yazın