Ο Mark Zuckerberg ανακοίνωσε νέες δυνατότητες για πληρωμές, συνομιλίες κ.λπ

5
Ο Mark Zuckerberg ανακοίνωσε νέες δυνατότητες για πληρωμές, συνομιλίες κ.λπ

Ο Mark Zuckerberg, Διευθύνων Σύμβουλος του Facebook, ανακοίνωσε μια σειρά από νέες δυνατότητες τόσο για ιδιώτες όσο και για επιχειρήσεις στο WhatsApp. Η Meta αποκάλυψε αυτές τις ενημερώσεις κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στη Βομβάη την Τετάρτη. Αυτές οι ενημερώσεις επικεντρώνονται στη βελτίωση της εμπειρίας συνομιλίας μεταξύ των επιχειρήσεων και του κοινού τους. Ας μιλήσουμε για τις τρεις κύριες λειτουργίες που παρουσιάστηκαν σε αυτήν την εκδήλωση: Ροές, Πληρωμές και Meta Verified για WhatsApp Business.

Το WhatsApp Business Mark Zuckerberg ανακοίνωσε νέες δυνατότητες για πληρωμές, συνομιλίες κ.λπ

Παρουσιάστηκαν τρία σημαντικά χαρακτηριστικά για το WhatsApp Business

1. Ροές WhatsApp

Το WhatsApp Flows είναι μια προηγμένη έκδοση επαγγελματικών συνομιλιών εντός της εφαρμογής. Αυτές οι δυνατότητες θα επιτρέψουν στις επιχειρήσεις να συγκεντρώσουν μια ποικιλία απαντήσεων από τους χρήστες αντί απλώς ναι ή όχι. Αυτό κάνει τις επαγγελματικές συνομιλίες πιο γρήγορες και πιο αποκριτικές. Για παράδειγμα, εάν μια επιχείρηση προσφέρει υπηρεσίες κρατήσεων στο WhatsApp, τότε οι πελάτες θα μπορούν να επιλέξουν τη σειρά θέσεων, τις επιλογές γευμάτων και πολλά άλλα χωρίς να χρειάζεται να φύγουν από τη συνομιλία. «Με το Flows, οι επιχειρήσεις θα μπορούν να παρέχουν πλούσια μενού και προσαρμόσιμες φόρμες που υποστηρίζουν διαφορετικές ανάγκες», ανέφερε το WhatsApp.

2. Περισσότερες επιλογές πληρωμής

Αυτό θα είναι το πιο βολικό χαρακτηριστικό που θα λατρέψουν οι επιχειρήσεις να έχουν στο WhatsApp. Με αυτήν την ενημέρωση, οι πελάτες μπορούν να κάνουν αγορές προϊόντων ή υπηρεσιών εντός της συνομιλίας μέσω πολλαπλών επιλογών πληρωμής, όπως UPI ή Κάρτες. Οι πελάτες μπορούν να προσθέσουν τα προϊόντα που τους αρέσουν στο καλάθι αγορών και να τα πληρώσουν.

Διαβάστε επίσης:

Καλα ΝΕΑ!! Τώρα μπορείτε να μοιραστείτε όλες τις καταστάσεις WhatsApp με άλλες εφαρμογές

3. Σήματα Meta Verified ή Verification

Για την διευκόλυνση των πελατών, για την εμπιστοσύνη μιας επιχείρησης στο WhatsApp, η πλατφόρμα φέρνει μια δυνατότητα Meta Verified. Μόλις μια επιχείρηση επαληθευτεί από την πλατφόρμα, θα λάβει ένα σήμα γνησιότητας. Αυτό θα αποδείξει τη νομιμότητα μιας επιχείρησης για τους πελάτες.

«Αυτή η λειτουργία θα περιλαμβάνει επίσης επιλογές premium, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας δημιουργίας μιας προσαρμοσμένης σελίδας WhatsApp που είναι εύκολα ανακαλυφθείσα μέσω αναζητήσεων στον ιστό και υποστήριξης πολλών συσκευών για πολλούς υπαλλήλους για τη διαχείριση των αλληλεπιδράσεων με τους πελάτες», ανέφερε η Indiantoday.

«Το WhatsApp σημειώνει ότι αρχικά θα ξεκινήσει να δοκιμάζει το Meta Verified για το WhatsApp με μικρές επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν την εφαρμογή WhatsApp Business, με την πρόθεση να επεκταθεί αργότερα αυτή η δυνατότητα σε επιχειρήσεις στην επιχειρηματική πλατφόρμα WhatsApp».

Bir cevap yazın