Ο ομιλητής Kehoe συζητά τη διασταύρωση του χριστιανισμού και της επιχειρηματικότητας

5
Ο ομιλητής Kehoe συζητά τη διασταύρωση του χριστιανισμού και της επιχειρηματικότητας

Το να είσαι Χριστιανός απαιτεί διαφορετική προσέγγιση στην επιτυχία σύμφωνα με τον Taffa Jefferson, πρώην παίκτη και διευθύνοντα σύμβουλο του NFL και ιδρυτή της Amada Senior Care.

Ο Jefferson έκανε μια παρουσίαση την Τρίτη στο Hoynack Room σχετικά με το να είσαι Χριστιανός στο σημερινό πολιτιστικό περιβάλλον ως μέρος της σειράς εκτελεστικών ομιλητών Kehoe.

«Αυτό που κάνει μια επιχείρηση που διευθύνεται από έναν Χριστιανό μοναδική είναι ότι διώχνεται πραγματικά από το πάθος σου να υπηρετείς τους άλλους», είπε ο Τζέφερσον. «Αν συνεχίσετε τη διακονία σας και είστε πρόθυμοι να εργαστείτε δωρεάν, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχετε επιτυχία σε όποια προσπάθεια κι αν αποφασίσετε».

Ο Τζέφερσον ξεκίνησε την εταιρεία του το 1997. Απέδωσε την επιτυχία του στη δίκαιη μεταχείριση των εργαζομένων υπό καλή διαχείριση, υγιή ανταγωνισμό και προθυμία να αναλάβουν ρίσκα.

«Πρέπει να είσαι απίστευτα διεκδικητικός», είπε ο Τζέφερσον. «Μη φοβάστε τις αποτυχίες και την αμηχανία».

Ο Τζέφερσον συζήτησε τη σημασία του πολιτισμού στο χώρο εργασίας. Είπε ότι το Hillsdale College είναι ένα παράδειγμα πολιτισμού με βαθιές βασικές αξίες.

“Ένα από τα πράγματα στα οποία εστιάζω στις εταιρείες είναι αν ταιριάζετε με την αξία για εμάς από άποψη πολιτισμού”, είπε ο Jefferson. «Ίσως δεν ταιριάζει καλά, σωστά; Και αυτό είναι εντάξει.”

Ο Τζέφερσον είπε ότι πιστεύει ότι είναι σημαντικό για μια εταιρεία να γνωρίζει το «DNA» της, τις κινητήριες αξίες που συνθέτουν τους στόχους της εταιρείας. Οι αξίες της Amada Senior Care βασίζονται στον Χριστιανισμό και στην επιθυμία να υπηρετήσει τους άλλους, είπε ο Τζέφερσον, προσθέτοντας ότι επαινεί τον Θεό για την επιτυχία της εταιρείας του.

Ο Τζέφερσον έδωσε μια σύντομη εξήγηση για τον σκοπό του Amada Senior Care, ο οποίος είναι να «εξυπηρετήσει τους ηλικιωμένους που έχουν ανάγκη». Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της κατ’ οίκον φροντίδας ή με την καθοδήγηση της οικογένειας σε φροντίδα υποβοηθούμενης διαβίωσης ή μνήμης, εάν αυτό ταιριάζει καλύτερα.

«Θα φρόντιζα να τσεκάρω την περηφάνια μου στην πόρτα γιατί μια επιχείρηση έχει να κάνει με την εξυπηρέτηση άλλων ανθρώπων, δεν έχει να κάνει με τα χρήματα, δεν είναι πραγματικά, και γι’ αυτό άνοιξα νωρίτερα ακολουθώντας το πάθος σου και κάνω ό,τι θέλεις κάντε αυτό που μπορείτε να το κάνετε δωρεάν, γιατί θέλετε να βεβαιωθείτε ότι η δουλειά σας είναι ικανοποιητική», είπε ο Jefferson.

Είπε ότι οι βασικές αξίες της Amada είναι η συμπόνια, η ωριμότητα, η ανταγωνιστικότητα, η επείγουσα ανάγκη και η επιμέλεια. Ο Τζέφερσον είπε ότι ενώ ένας επιχειρηματίας πρέπει να έχει ταπεινότητα, πρέπει να υπάρχει και μια αίσθηση εμπιστοσύνης.

«Περιβάλλετε τον εαυτό σας με άτομα που μοιάζουν με το ίδιο πνεύμα», είπε ο Τζέφερσον. «Πάντα να προσπαθείς να είσαι με άλλους που είναι πολύ πιο επιτυχημένοι. Να μαθαίνεις συνεχώς και να είσαι περίεργος».

Η Senior Kiley Hatch, μέλος του Kehoe Entrepreneurship Program συζήτησε πώς μια μεγάλη ποικιλία μη επιχειρηματικών μεγάλων είναι μέρος του προγράμματος.

Μέρος των αρμοδιοτήτων της ομάδας περιλαμβάνει την παρακολούθηση σεμιναρίων όπως η παρουσίαση της Taffa Jefferson ως μέρος της σειράς εκτελεστικών ομιλητών Kehoe.

«Είμαι ταγματάρχης στο θέατρο», είπε ο Χατς. «Οι φίλοι μου είναι ειδικοί στην τέχνη και στα αγγλικά. Το κοινό μας σημείο είναι ότι όλοι έχουμε ξεκινήσει ή θέλουμε να ξεκινήσουμε μια επιχείρηση».

Φόρτωση

Bir cevap yazın