Οι τάσεις της γαμήλιας τούρτας για το 2023

3
Οι τάσεις της γαμήλιας τούρτας για το 2023

Τάσεις γαμήλιας τούρτας

Η τελετουργική κοπή της τούρτας είναι ένα από τα αξέχαστα μέρη του γάμου. Με την πάροδο του χρόνου πολλά πράγματα έχουν αλλάξει με τους γάμους, αλλά ένα πράγμα που παραμένει ίδιο, υπάρχει πάντα μια όμορφη τούρτα που αντικατοπτρίζει το θέμα ή την ατμόσφαιρα του ζευγαριού. Η γαμήλια τούρτα είναι ένα μεγάλο μέρος του γάμου και κάτι θυμούνται «όλοι». Έτσι, όταν αποφασίζετε ποιο κέικ είναι κατάλληλο για την τέλεια μέρα σας, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη. Μπορεί να θέλετε να αρχίσετε να ψωνίζετε για τον αρτοποιό σας περίπου 6 μήνες πριν από τη μεγάλη σας μέρα!

Πότε είναι ο γάμος σας;

Η ημερομηνία και η τοποθεσία του γάμου σας είναι καθοριστικής σημασίας κατά την επιλογή της τούρτας. Για παράδειγμα, αν σκοπεύετε να κάνετε τον γάμο σας το καλοκαίρι σε μια ζεστή τοποθεσία, πράγματα όπως μους ή ακόμα και κέικ παγωτού μπορεί να μην συζητούνται Ρωτήστε τον αρτοποιό σας τι είδους κέικ είναι στην «εποχή»

Πόσο μεγάλη θα είναι η τούρτα;

Οι γαμήλια τούρτες μπορούν να έρθουν σε όλα τα σχήματα και μεγέθη. Τα παραδοσιακά κέικ που έχουν πολλά επίπεδα είναι συνήθως μια εξαιρετική επιλογή και θα θυμούνται οι καλεσμένοι σας. Ανάλογα με το πόσους καλεσμένους έχετε οι επιλογές σας είναι απεριόριστες, για διαφορετικές γεύσεις και γεμίσεις.

Γλάσο

Τι είδους γλάσο;

Παραδοσιακά το γλάσο ήταν λευκό ή ανοιχτό κρεμ χρώμα. Ωστόσο, σήμερα, πολλοί ταιριάζουν το χρώμα του γλάσου με το συνολικό θέμα του γάμου. Το γλάσο μπορεί να είναι μια απλή συνταγή με ζάχαρη και αλεύρι, ή ακόμα και μια πλούσια ζαχαρόπαστα. Μεταβείτε στη σελίδα μας στο Pinterest για υπέροχες ιδέες για γαμήλια τούρτα.

Σχήματα κέικ

Οι πιο δημοφιλείς είναι οι στρογγυλές τούρτες σε σχήμα κύκλου και διατίθενται σε μία ή περισσότερες βαθμίδες, οι οβάλ γαμήλιες τούρτες έχουν ελλειπτικό σχήμα, όπως υποδηλώνει το όνομα. Οι τετράγωνες τούρτες γάμου έχουν σχήμα κουτιού και συνήθως διατίθενται σε πολλαπλά επίπεδα. Υπάρχουν επίσης Sheet cakes, παραλληλόγραμμες τούρτες και ανάμεικτα σχήματα.

Διακοσμήσεις τούρτας γάμου

Η διακόσμηση μιας τούρτας περιορίζεται μόνο από τη φαντασία σας. Μερικά ζευγάρια σχεδιάζουν την τούρτα γύρω από τη διακόσμηση ή το θέμα του γάμου. Ενώ άλλοι δίνουν στην τούρτα μια μοναδική εμφάνιση, με τρελή και εξωφρενική διακόσμηση που καθορίζουν ποιοι είναι. Τα περισσότερα εξαρτώνται από αυτό που χρειάζεστε, οι αρτοποιοί διακοσμούν κέικ με όψη δαντέλας, απλικέ κεντήματος ή βρώσιμα μαργαριτάρια με φρέσκα λουλούδια ή φύλλα ελιάς που κοσμούν κάθε στρώση. Μπορείτε επίσης να διασκεδάσετε με θεματικές τούρτες από την παραλία, το luau ή το αγαπημένο σας χόμπι, όπως ποδηλασία, θαλάσσια σπορ ορειβασίας, κηπουρική και άλλα. Ο αρτοποιός σας μπορεί να χρησιμοποιήσει φρέσκα λουλούδια σε βάση Redwood ή προσεκτικά κατασκευασμένα σχέδια από γλάσο. Μην ξεχάσετε το cake topper!

Η γαμήλια τούρτα σας πρέπει να είναι τόσο ξεχωριστή όσο εσείς. Το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε όταν επιλέγετε ένα κέικ είναι απλώς να «τακτοποιηθείτε». Ψωνίστε λίγο, αποφασίστε για την τούρτα, το στυλ και τη διακόσμηση και βρείτε έναν αρτοποιό που είναι πρόθυμος να συνεργαστεί μαζί σας για να πετύχετε τη γαμήλια τούρτα των ονείρων σας. Κάντε το μια αντανάκλαση των δύο σας!

https://coastalwedding.com/ideas-advice/

https://www.instagram.com/coastalwedding/

Bir cevap yazın