Να έχετε παιδιά στο γάμο σας

3
Να έχετε παιδιά στο γάμο σας

Έχετε παιδιά στο γάμο σας;

Ο γάμος σας είναι μια από τις μεγαλύτερες μέρες σας. Η συμπερίληψη των παιδιών είναι πάντα χαρά για το νυφικό πάρτι και τους παρευρισκόμενους. Τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν στην τελετή ή αν όχι, μπορούν να συμπεριληφθούν στο γάμο με άλλους τρόπους. Στα περισσότερα παιδιά αρέσει να έχουν μια ιδιαίτερη δουλειά και θα χαρούν να συμπεριληφθούν, απλώς βεβαιωθείτε ότι η δουλειά είναι κατάλληλη για την ηλικία τους.

Μικρά παιδιά…

Το να συμπεριλάβετε μικρά παιδιά στο γάμο σας μπορεί μερικές φορές να είναι μια πρόκληση. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν τρόποι να το δουλέψεις, οπότε δεν υπάρχει δράμα κατά τη διάρκεια της τελετής. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν τα μικρά παιδιά πρόκειται να συμμετάσχουν στο νυφικό πάρτι, να έχουν μια πρακτική να περπατούν στο διάδρομο μπροστά σε κόσμο. Με όλη αυτή την πρακτική, ακόμη και τα πιο εξωστρεφή παιδιά μπορεί ξαφνικά να γίνουν ντροπαλά όταν τεθούν επί τόπου. Η ύπαρξη ενός μεγαλύτερου αδερφού ή ομάδων παιδιών μπορεί να κάνει τη βόλτα στο διάδρομο πιο εύκολη για ένα μικρότερο παιδί. Διακοσμήστε ένα στυλ γάμου με βαγόνι και ζητήστε από ένα από τα μεγαλύτερα παιδιά να τραβήξει το μικρότερο. Το μικρότερο παιδί θα το λατρέψει και δεν θα προσέξει καν ότι ο κόσμος λιποθυμεί για το πόσο χαριτωμένο είναι!

Μην αναστατώνεστε αν ένα από τα μικρά τρομάζει στη σκηνή. Δεν μπορεί να αναμένεται από τα μικρά παιδιά να αποδίδουν επίμονα! Ίσως είναι συνετό να καθίσουν τους γονείς ή τους παππούδες τους στο τέλος ενός διαδρόμου σε περίπτωση που χρειαστούν για να τους ενθαρρύνουν ή να κάνουν μια γρήγορη έξοδο.

Εάν θέλετε παιδιά να συμμετέχουν στον γάμο σας αλλά όχι στην τελετή, υπάρχουν άλλες δουλειές που θα τα βοηθήσετε να αισθάνονται ότι συμπεριλαμβάνονται. Η διανομή του προγράμματος γάμου καθώς οι καλεσμένοι φτάνουν πριν από την τελετή είναι πολύ χρήσιμη και οποιοσδήποτε άνω των 8 ετών μπορεί να το χειριστεί. Εάν ο σκύλος σας είναι μεγάλο μέρος της οικογένειάς σας και θέλετε να συμμετάσχει, ζητήστε από ένα παιδί να περπατήσει το κατοικίδιο στο διάδρομο.

Εάν πρόκειται να προσκαλέσετε παιδιά στη δεξίωση, βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν επιλογές για αυτά. Ένα βαριεστημένο και δυστυχισμένο παιδί μπορεί να δημιουργήσει πολύ δράμα! Βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν μερικές επιλογές φαγητού φιλικές προς τα παιδιά στο μενού. Το φαγητό που τους αρέσει θα τους κάνει πιο χαρούμενους και εμείς θέλουμε χαρούμενα παιδιά!

Κάθισμα των παιδιών στο δικό τους τραπέζι

Συχνά τα παιδιά κάθονται στα τραπέζια των γονιών τους. Για να είμαι ειλικρινής, δεν είναι πολύ διασκεδαστικό για αυτούς. Αν μπορείτε, καθίστε τα παιδιά στο γαμήλιο τραπέζι του παιδιού τους. Παρέχετε διασκεδαστικές μπομπονιέρες για τα παιδιά ή τις κατάλληλες για την ηλικία τσάντες με γλυκά, μικρά παιχνίδια, βιβλία ζωγραφικής και κραγιόνια. Καλύψτε το τραπέζι των παιδιών με χαρτί κραφτ και αφήστε τα να ζωγραφίσουν πάνω στο τραπεζομάντιλο!

Βεβαιωθείτε ότι οι έφηβοι που θα παρευρεθούν στο γάμο έχουν επίσης το δικό τους τραπέζι, αν είναι μόνο ένα ή δύο, καθίστε τους στο τραπέζι όπου κάθονται οι γονείς τους.

Μπορείτε επίσης να δώσετε στα παιδιά ειδικές δουλειές στη γαμήλια δεξίωση, όπως να βεβαιωθείτε ότι όλοι έχουν υπογράψει το βιβλίο επισκεπτών, να μοιράσετε μπομπονιέρες ή φέτες κέικ.

Τα παιδιά στους γάμους μπορούν να κάνουν τη μέρα σας ακόμα πιο ευχάριστη, αρκεί να κάνετε την εργασία και να τους παρέχετε άφθονη δραστηριότητα και υποστήριξη, αν τη χρειάζονται.

https://coastalwedding.com/ideas-advice/

https://www.instagram.com/coastalwedding/

Bir cevap yazın