Κονσερβοποίηση Garbanzo Beans Συνταγή

10
Κονσερβοποίηση Garbanzo Beans Συνταγή

Λοιπόν σου αρέσει το χούμους, ε; Αλλά έχετε δοκιμάσει ποτέ να το φτιάξετε στο σπίτι στη δική σας κουζίνα; Ένα από τα συστατικά που θα χρειαστείτε θα είναι άμεσα διαθέσιμο μόνο εξαιτίας αυτού συνταγή φασόλια κονσερβοποιίας garbanzo. Έχουμε ήδη εξερευνήσει αυτήν τη συνταγή για κονσερβοποίηση κοτόπουλου υπό πίεση, αυτήν τη συνταγή ζαμπόν για κονσερβοποίηση υπό πίεση και αυτήν τη συνταγή πατάτας κονσερβοποίησης υπό πίεση σε προηγούμενες αναρτήσεις. Μην ανησυχείτε, αυτό πρέπει να είναι και μια βόλτα στο πάρκο.

Το μόνο πράγμα που περιπλέκει περισσότερο συνταγές κονσερβοποίησης υπό πίεσηπροσπαθεί να καταλάβει την πίεση που απαιτείται για την επεξεργασία σε επίπεδο υψομέτρου. Αν δεν ήταν το εγχειρίδιο, οι περισσότεροι (συμπεριλαμβανομένου και εμένα) θα ήταν εξαιρετικά μπερδεμένοι. Τα φασόλια Garbanzo είναι επίσης πιο γνωστά ως ρεβίθια, ειδικά εδώ στις ΗΠΑ. Από αυτή τη συνταγή μπορείτε αναμένετε απόδοση τουλάχιστον 9 pintsτο οποίο μπορείτε να αποθηκεύσετε σε δροσερό και ξηρό μέρος μέχρι να το χρειαστείτε.

Κονσερβοποίηση Garbanzo Beans Συνταγή

———————- Διαφήμιση ———————-

————————————————– ——————

….

Εδώ είναι τι θα χρειαστείτε:

Τα φασόλια μπαίνουν στην κατσαρόλα για ένα γρήγορο βράσιμο, προτού τα αφήσετε στην άκρη για τουλάχιστον μία ώρα για να απορροφήσουν λίγο από αυτό το ζεστό υγρό. Εν τω μεταξύ θα πρέπει να αποστειρώσετε το κονσερβοποιώντας βάζα για να τα συσκευάσετε με τα φασόλια, το σκόρδο, το αλάτι και το ζεστό νερό. Αφού σκουπίσετε τα βάζα, βιδώστε τα καπάκια και τους δακτυλίους, προτού μπορέσετε τελικά να επεξεργαστείτε τα βάζα στο δοχείο πίεσης σύμφωνα με τις οδηγίες του εγχειριδίου σας. Χρησιμοποιήστε το ανυψωτικό βάζων, για να σηκώνετε τα βάζα κατά την επεξεργασία.

Μπορείς λάβετε την πλήρη συνταγή και οδηγίες στο Δημιουργική Οικία blog, εδώ…

Κονσερβοποίηση Garbanzo
Συνταγή με φασόλια

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο στο Συνταγή κονσερβοποίησης με πίεση Garbanzo Bean χωρίς εμποτισμό…

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο στο κονσερβοποίηση ρεβυθιών χωρίς μούσκεμα…

Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο στο Κονσερβοποίηση φασολιών και σκόρδου Garbanzo (για σπιτικό χούμους)

———————- Διαφήμιση ———————-

Bir cevap yazın