Ιστορικό τρένο ατμού για να φέρει τουρίστες στο Hillsdale

12
Ιστορικό τρένο ατμού για να φέρει τουρίστες στο Hillsdale

Ένα ιστορικό ατμοκίνητο τρένο της δεκαετίας του 1940 θα φτάσει στο Hillsdale, με καταγωγή από την Ιντιάνα, στις 12 μ.μ. στις 7 και στις 8 Οκτωβρίου με τρεις ώρες στάση στην πόλη κάθε μέρα.

Η ατμομηχανή Νο. 765 θα φτάσει στις γραμμές του τρένου απέναντι από την εταιρεία ζυθοποιίας Hillsdale Brewing Company και τις δύο ημέρες, είπε η Heather Tritchka ’98, ανώτερη ερευνήτρια εισαγωγών για το Hillsdale College και συντονιστής εθελοντών για εκδηλώσεις της πόλης.

«Καλούμε επίσης όλες τις επιχειρήσεις είτε να ανοίξουν είτε να κατεβάσουν ένα περίπτερο και να στήσουν κάτι, κάπως σε αυτήν την περιοχή, έτσι ώστε οι άνθρωποι που κατεβαίνουν από το τρένο να έχουν επιλογές για φαγητό και εμπορεύματα που μπορούν να αγοράσουν», είπε ο Tritchka.

Ο Sam Fry, συντονιστής μάρκετινγκ και ανάπτυξης για το City of Hillsdale, είπε ότι κάθε εισερχόμενο τρένο συνήθως προσελκύει από 400 έως 500 άτομα.

«Για κάποιους, είναι η πρώτη φορά που επισκέπτονται το Hillsdale», είπε ο Fry. «Αυτό αποτελεί μια τεράστια ευκαιρία για τις τοπικές επιχειρήσεις μας να επωφεληθούν από την εισροή επισκεπτών και να παρουσιάσουν τις μοναδικές προσφορές του Hillsdale. Αυτές οι εκδηλώσεις αποτελούν σημαντική ώθηση στην τοπική μας οικονομία».

Ο Tritchka είπε ότι η εκδήλωση θα περιλαμβάνει επίσης φορτηγά τροφίμων για να φιλοξενήσει το αναμενόμενο πλήθος.

«Οι τοπικές επιχειρήσεις όπως η Handmade, η Hillsdale Brewing Company, η Rough Draft και η Pub and Grub πλήττονται απόλυτα με τους πελάτες όταν τα τρένα έρχονται στην πόλη», είπε ο Tritchka. «Γι’ αυτό έχουμε και μερικά φορτηγά τροφίμων, ώστε όλοι να μπορούν να βρουν κάτι να φάνε μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα».

Η Indiana Railway Experience είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που επικεντρώνεται στην εκπαίδευση και τη συγκέντρωση κεφαλαίων για τη διατήρηση των ιστορικών σιδηροδρόμων, που διευθύνεται από εθελοντές από την Ιστορική Εταιρεία Σιδηροδρόμων Fort Wayne. Οι επιβάτες του τρένου θα ξεκινήσουν μια «ολοήμερη εκδρομή στην ύπαιθρο της Ιντιάνα και του Μίσιγκαν», σύμφωνα με τον ιστότοπο Indiana Railway Experience. Το τρένο θα αναχωρήσει από το Pleasant Lake της Ιντιάνα στις 9:30 π.μ., θα φτάσει στο Hillsdale στις 12 μ.μ. και θα αναχωρήσει στις 3 μ.μ. για να επιστρέψει στην Ιντιάνα.

«Είναι ένα διασκεδαστικό μπλοκ πάρτι για τα μέλη της κοινότητάς μας να κατεβαίνουν και να το απολαμβάνουν», είπε η Gianna Green, υπεύθυνη κοινοτήτων με την CL Real Estate και μέλος της επιτροπής που επικεντρώνεται στον συντονισμό εκδηλώσεων τρένων.

Αυτή η ιστορική διαδρομή με το τρένο αποτελεί μέρος μιας επέκτασης της Indiana Railway Experience σε συντονισμό με τους Indiana Northeastern Railroad και Fort Wayne Railroad Historical Society, δήλωσε ο καθηγητής Χημείας Mark Nussbaum, ο οποίος προσφέρθηκε εθελοντικά σε προηγούμενη εκδήλωση τρένου στην πόλη.

«Η εταιρεία έψαχνε για έναν νέο προορισμό για τις βόλτες με το τρένο και σκέφτηκε ότι θα δοκιμάσει το Hillsdale», είπε ο Tritchka. «Λίγοι άνθρωποι από την πόλη, κυρίως η Τζιάνα Γκριν, η Φελίσια Φιντς και εγώ, κληθήκαμε να συγκροτήσουμε μια επιτροπή για να είναι ένα επιτυχημένο ταξίδι».

Ο Finch είναι συνιδιοκτήτης της Hillsdale Brewing Company.

Μετά την επιτυχία του πρώτου ταξιδιού, η εταιρεία τρένων είπε στην πόλη ότι θα φέρει περισσότερα τρένα στο Hillsdale, είπε ο Tritchka.

Η Kelly Lynch, Αντιπρόεδρος του Fort Wayne Railroad, είπε ότι η αποστολή της Indiana Railway Experience είναι να διατηρήσει τους ιστορικούς σιδηροδρόμους και να διασφαλίσει ότι η ιστορία θα μοιραστεί με όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

Ένα εξερχόμενο τρένο θα αναχωρεί επίσης από το Hillsdale και θα ταξιδεύει στην Αγκόλα της Ιντιάνα στις 14 και 15 Οκτωβρίου. Οι κάτοικοι του Hillsdale μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια για το τρένο Fall Color Train του Michigan στον ιστότοπο Indiana Rail Experience.

Φόρτωση

Bir cevap yazın