Η ICICI Bank παρουσιάζει το ‘iFinance’, Εδώ είναι ο οδηγός για την επιλεξιμότητα, τα οφέλη και άλλα

10
Η ICICI Bank παρουσιάζει το ‘iFinance’, Εδώ είναι ο οδηγός για την επιλεξιμότητα, τα οφέλη και άλλα

Η ICICI Bank κυκλοφόρησε ένα εργαλείο που ονομάζεται «iFinance» που δίνει σε εκατομμύρια πελάτες λιανικής και ατομικές επιχειρήσεις μια ενοποιημένη εικόνα των αποταμιεύσεων και των τρεχουσών λογαριασμών τους σε ένα μέρος, σε μια προσπάθεια να καταστήσει τις ψηφιακές λύσεις προσβάσιμες στο ευρύ κοινό. Η τράπεζα ισχυρίζεται ότι ακόμη και πελάτες άλλων τραπεζών μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτή τη νέα υπηρεσία.

Προκειμένου να κυκλοφορήσει το «iFinance» σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες της, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής iMobile Pay, του Retail Internet Banking (RIB), του Corporate Internet Banking (CIB) και του InstaBIZ, της εφαρμογής για κινητά της τράπεζας για εταιρείες, η ICICI Bank αξιοποίησε την Δίκτυο Συνάθροισης Λογαριασμών.

Τι είναι το iFinance από την ICICI Bank;

Οι χρήστες του “iFinance” έχουν πρόσβαση σε έναν ενοποιημένο πίνακα εργαλείων όπου, μεταξύ άλλων, μπορούν να ελέγχουν γρήγορα τα υπόλοιπα των λογαριασμών τους, να ανακαλύπτουν διορατικές πληροφορίες σχετικά με τις συνήθειες δαπανών τους και να κατεβάζουν καταστάσεις. Αυτός ο εκτενής πίνακας εργαλείων βελτιώνει την άνεση των χρηστών, επιτρέποντας στους χρήστες να παρακολουθούν εύκολα τα οικονομικά τους και να ασκούν περισσότερο έλεγχο στις δαπάνες τους.

Οφέλη της υπηρεσίας iFinance

1. Σύνδεση και προβολή όλων των λογαριασμών

Οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν με ασφάλεια τους λογαριασμούς αποταμίευσης και τρεχούμενους λογαριασμούς από διαφορετικές τράπεζες και να έχουν μια ενοποιημένη εικόνα των υπολοίπων των λογαριασμών τους με αυτόν τον τρόπο.

2. Μια πλήρης επισκόπηση των εσόδων και των εξόδων

Η υπηρεσία παρέχει μια πλήρη επισκόπηση των περιλήψεων των κερδών και των εξόδων των χρηστών, υποστηρίζοντας την ακριβή οικονομική διαχείριση.

3. Παρακολούθηση όλων των εξόδων και πληρωμών

Οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν τις δαπάνες τους και να λαμβάνουν πληροφορίες για συγκεκριμένες κατηγορίες, κάτι που βοηθά στην καλύτερη διαχείριση των εξόδων και τη συνολική οικονομική σταθερότητα.

4. Πλήρης έλεγχος χρήστη

Με αυτή τη νέα λειτουργία, οι χρήστες μπορούν να συνδέουν και να αποσυνδέουν λογαριασμούς αμέσως, δίνοντάς τους μεγαλύτερη άνεση και ευελιξία.

4. Αναλυτικές δηλώσεις

Οι συνδυασμένες καταστάσεις λογαριασμών όλων των συνδεδεμένων τραπεζικών λογαριασμών είναι διαθέσιμες για λήψη από τους χρήστες.

Οδηγός βήμα προς βήμα για τη χρήση της διευκόλυνσης «iFinance».

Για πελάτες της ICICI Bank

  • Οι πελάτες της ICICI Bank θα πρέπει να συνδεθούν χρησιμοποιώντας μία από τις διαδικτυακές υπηρεσίες της τράπεζας, όπως το iMobile Pay, το Retail Internet Banking, το Corporate Internet Banking ή το InstaBIZ.
  • Κάντε κλικ στο κουμπί «iFinance» για να επιβεβαιώσετε τα στοιχεία σύνδεσής σας.
  • Όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί που διατηρούνται στην ICICI Bank και σε άλλες τράπεζες θα προσυμπληρωθούν κατά την επαλήθευση.
  • Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν τις τράπεζες που θα συνδεθούν και να δώσουν άδεια για τη σύνδεση των λογαριασμών τους.
  • Ο χρήστης θα βλέπει μόνο εγκεκριμένους λογαριασμούς.

Για πελάτες άλλων τραπεζών

  • Κατεβάστε την εφαρμογή ICICI Bank εάν είστε πελάτης άλλης τράπεζας.
  • Δημιουργήστε έναν λογαριασμό αριθμού κινητού τηλεφώνου.
  • Για να επωφεληθείτε από αυτή τη λειτουργία, κάντε κλικ στο «iFinance» και ακολουθήστε τις οδηγίες εκεί.

Bir cevap yazın