Η Εβδομαδιαία Ενημέρωση του CHNetwork #379

2
Η Εβδομαδιαία Ενημέρωση του CHNetwork #379

Έχετε μια ερώτηση σχετικά με την Καθολική Πίστη ή χρειάζεστε βοήθεια στο ταξίδι σας; Σκεφτείτε να γίνετε μέλος μας Διαδικτυακή Κοινότητα, ή μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για υποστήριξη. Το Coming Home Network υπάρχει για να βοηθήσει τους μετατροπείς, τους «επαναχωρούντες», αυτούς που ταξιδεύουν και αυτούς που είναι απλώς περίεργοι – θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε νέα σας!

*****

Το πιο πρόσφατο από το CHNetwork

Το επεισόδιο αυτής της εβδομάδας Το ταξίδι στο σπίτι ήταν μια σπουδαία συζήτηση με τον Lawain McNeil, ο οποίος μοιράστηκε την ιστορία του ότι υπηρετούσε στη διακονία της Εκκλησίας του Χριστού και αισθάνθηκε ότι οδηγήθηκε στην Καθολική Εκκλησία.

Στο τελευταίο επεισόδιο του Στο Ταξίδι, Ο Ματ, ο Κεν και ο Κένι εξέτασαν τι σημαίνει να πιστεύεις ότι η Εκκλησία είναι «μία».

Και σε ένα νέο Insights, η Sr. Julia Mary μοιράστηκε πώς απαντά σε ερωτήσεις που της κάνουν οι Προτεστάντες συγγενείς της σχετικά με το ότι είναι καλόγρια.

*****

ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ

Το ChurchPOP έριξε μια πιο βαθιά ματιά στην ιστορία του πρόσφατου Ταξίδι για το σπίτι επισκέπτης Ο διάκονος Τζο Κάλβερτ, πρώην άθεος.

Και η Kelly Marcum συλλογίστηκε η μεταστροφή της Αγίας Εντίθ Στάιν.

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ο uCatholic εξέτασε την ιστορία του ο καθολικός μοναχός που πρωτοστάτησε στο μετρικό σύστημα.

Και το ιστολόγιο Theology of Home πρόσφερε μερικές ιδέες για να βοηθήσει στην προετοιμασία για την Έλευση, που ξεκινά την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου.

*****

Ένα μέλος που προσπαθεί να εξηγήσει την απόφασή του να γίνει Καθολικός στα αγαπημένα του πρόσωπα, ένα ζευγάρι που θέλει να γίνει Καθολικό αλλά διακρίνει το καλύτερο χρονοδιάγραμμα για την οικογένειά του και όλα τα μέλη μας αναρωτιούνται πώς να εξηγήσουν το ενδιαφέρον τους για τον Καθολικισμό όταν βλέπουν τις οικογένειές τους αυτό Ημέρα των Ευχαριστιών — αυτοί είναι μόνο μερικά από τα άτομα για τα οποία προσευχόμαστε και συνεργαζόμαστε στο The Coming Home Network. Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε όσους βρίσκονται στο ταξίδι επισκεπτόμενοι το chnetwork.org/donate σήμερα!

*****

«Ο σταυρός του Χριστού είναι το αληθινό έδαφος και η κύρια αιτία της χριστιανικής ελπίδας».

Πάπας Άγιος Λέων ο Μέγας

Εορτή: 10 Νοεμβρίου

Bir cevap yazın