Η Εβδομαδιαία Ενημέρωση του CHNetwork #378

5
Η Εβδομαδιαία Ενημέρωση του CHNetwork #378

Έχετε μια ερώτηση σχετικά με την Καθολική Πίστη ή χρειάζεστε βοήθεια στο ταξίδι σας; Σκεφτείτε να γίνετε μέλος μας Διαδικτυακή Κοινότητα, ή μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για υποστήριξη. Το Coming Home Network υπάρχει για να βοηθά τους μετατροπείς, τους «επαναχωρούντες», αυτούς που ταξιδεύουν και αυτούς που είναι απλώς περίεργοι – θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε νέα σας!

*****

Το πιο πρόσφατο από το CHNetwork

Το CHNewsletter Νοεμβρίου 2023 κυκλοφορεί! Διαβάστε το εδώ.

Το επεισόδιο αυτής της εβδομάδας Το ταξίδι στο σπίτι ήταν μια υπέροχη συζήτηση με τον Kevin Shinkle, ο οποίος μοιράστηκε πώς η επιθυμία του να είναι καλός δημοσιογράφος τον οδήγησε να αναζητήσει την αλήθεια με τρόπο που θα τον οδηγούσε στην Καθολική Πίστη.

Στο τελευταίο επεισόδιο του Στο Ταξίδι, Ο Matt, ο Ken και ο Kenny εξέτασαν τον ρόλο του Αγίου Πνεύματος στη ζωή της Εκκλησίας.

Και επάνω CHNetwork παρουσιάζει, επανεξετάσαμε μια συζήτηση με τον Sam Guzman και τον Bo Bonner σχετικά με το πώς αντιμετώπισαν το Halloween ως Βαπτιστές και πώς το βλέπουν τώρα ως Καθολικοί.

*****

ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ

Η Tammy Peterson ανακοίνωσε ότι είναι αρχίζουν τα μαθήματα για να γίνουν καθολικοίενώ ο κωμικός Rob Schneider γιόρτασε τα πρόσφατα γενέθλιά του ειδοποιώντας τον κόσμο ότι είναι νέος προσήλυτος στον καθολικισμό.

Και το Catholic Answers Live φιλοξένησε ένα ανοιχτό φόρουμ με τον Tim Staples για τους μη Καθολικούς να κάνουν ερωτήσεις για την Εκκλησία.

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ο καρδινάλιος Mauro Piacenza εξήγησε γιατί αν θέλετε την παγκόσμια ειρήνη, θα πρέπει να ξεκινήσετε πηγαίνοντας στην Εξομολόγηση.

Και ο Mike Aquilina μοιράστηκε γιατί η μαρτυρία των Πατέρων της Εκκλησίας είναι τόσο σημαντικό και διαρκές.

*****

Ένα μέλος που παλεύει με μια οικογένεια που δεν καταλαβαίνει το ενδιαφέρον της για τον Καθολικισμό, ένα άλλο μέλος που επιτέλους έφτιαξε τα νεύρα για να ξεκινήσει την OCIA και ένα μέλος που επιδιώκει να κατανοήσει τη διδασκαλία της Καθολικής για τις προσευχές για τους νεκρούς — αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους ανθρώπους προσευχόμαστε και συνεργαζόμαστε στο The Coming Home Network. Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε όσους βρίσκονται στο ταξίδι επισκεπτόμενοι το chnetwork.org/donate σήμερα!

*****

«Να είστε βέβαιος ότι πρώτα θα κηρύξετε με τον τρόπο που ζείτε».

Άγιος Κάρολος Μπορομέο

Εορτή: 5 Νοεμβρίου

Bir cevap yazın