Η Εβδομαδιαία Ενημέρωση του CHNetwork #377

1
Η Εβδομαδιαία Ενημέρωση του CHNetwork #377

Έχετε μια ερώτηση σχετικά με την Καθολική Πίστη ή χρειάζεστε βοήθεια στο ταξίδι σας; Σκεφτείτε να γίνετε μέλος μας Διαδικτυακή Κοινότητα, ή μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για υποστήριξη. Το Coming Home Network υπάρχει για να βοηθήσει τους μετατροπείς, τους «επαναχωρούντες», αυτούς που ταξιδεύουν και αυτούς που είναι απλώς περίεργοι – θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε νέα σας!

*****

Το πιο πρόσφατο από το CHNetwork

Το επεισόδιο αυτής της εβδομάδας Το ταξίδι στο σπίτι ήταν μια φανταστική συνομιλία με τον Ντέιβιντ Ντιν, ο οποίος έγινε Καθολικός μετά την παρακολούθηση του προγράμματος Εφαρμοσμένων Ανθρωπιστικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο του Κάνσας τη δεκαετία του 1970.

Μοιραστήκαμε ένα άρθρο που περιέχει συμβουλές από έμπειρους προσήλυτους για όσους διανύουν τον πρώτο χρόνο ως νέοι Καθολικοί.

Και σε ένα νέο βίντεο Insights, ο Matt Gerald μοιράστηκε πώς η αγάπη του για τον Ιησού στην Ευχαριστία έχει αναπτυχθεί με την πάροδο του χρόνου.

*****

ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ

Ο Keith Nester εντάχθηκε στο Catholic Answers Live να μοιραστούμε περισσότερες σκέψεις για όσους είναι νέοι στην Καθολική Πίστη.

Και ο Joseph Pearce μοιράστηκε όσα του δίδαξαν ο GK Chesterton και ο CS Lewis για τη σχέση πίστης και λογικής.

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ο Πάπας Φραγκίσκος κάλεσε για μια ημέρα της προσευχή και νηστεία στις 27 Οκτωβρίου για ειρήνη στους Αγίους Τόπους.

Και ο Κρίστοφερ Κάρστενς κοίταξε μπροστά την εορτή των Αγίων Πάντων της επόμενης εβδομάδας.

*****

Ένα μέλος που εργάζεται πάνω σε ζητήματα του γάμου του στο δρόμο τους προς την Εκκλησία, πολλά μέλη που αντιμετωπίζουν τη μοναξιά στο ταξίδι και ένα μέλος με δύσκολες εμπειρίες ζωής που αναζητούν θεραπεία στα μυστήρια — αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους ανθρώπους για τους οποίους προσευχόμαστε και συνεργάζεται με το The Coming Home Network. Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε όσους βρίσκονται στο ταξίδι επισκεπτόμενοι το chnetwork.org/donate σήμερα!

*****

«Δεν έχω τίποτα άλλο, αλλά έχω ακόμα την καρδιά μου και με αυτό μπορώ πάντα να αγαπώ».

Bl. Κιάρα Μπαντάνο

Εορτή: 29 Οκτωβρίου

Bir cevap yazın