Η Εβδομαδιαία Ενημέρωση του CHNetwork #375

3
Η Εβδομαδιαία Ενημέρωση του CHNetwork #375

Έχετε μια ερώτηση σχετικά με την Καθολική Πίστη ή χρειάζεστε βοήθεια στο ταξίδι σας; Σκεφτείτε να γίνετε μέλος μας Διαδικτυακή Κοινότητα, ή μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για υποστήριξη. Το Coming Home Network υπάρχει για να βοηθήσει τους μετατροπείς, τους «επαναχωρούντες», αυτούς που ταξιδεύουν και αυτούς που είναι απλώς περίεργοι – θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε νέα σας!

*****

Το πιο πρόσφατο από το CHNetwork

Το επεισόδιο αυτής της εβδομάδας Το ταξίδι στο σπίτι ήταν μια υπέροχη συζήτηση με τη Μητέρα Πέτρα, η οποία μεγάλωσε τον Wesleyan και έγινε Βυζαντινή μοναχή.

Σε αυτήν την εβδομάδα Στο Ταξίδι με λίγα λόγια, ο Kenny Burchard μοιράζεται πώς αναρωτιόταν για την εξουσία με την οποία χειροτονήθηκε ως Πεντηκοστιανός λειτουργός.

Ακολουθείτε το Coming Home Network στο Instagram; Δείτε μας: @cominghomenetwork

Και στην επιλεγμένη γραπτή ιστορία αυτής της εβδομάδας, ο Fr. Ο Larry Gearhart μοιράστηκε το ταξίδι του από το λίκνο του Καθολικού έως τον αγνωστικιστή στην ιεροσύνη.

*****

ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ

Το Catholic Stand μοιράστηκε την ιστορία του αδελφού Τζόζεφ Ντάτον, ο οποίος πολέμησε στον Εμφύλιο Πόλεμο, πολέμησε τον αλκοολισμό και στη συνέχεια συνέχισε σερβίρουν λεπρούς στη Χαβάη με τον Άγιο Δαμιανό του Μολοκάι.

Ο Joe Bukuras εξέτασε μερικούς από τους τρόπους με τους οποίους ο καθολικός ασπάστηκε τον Άγιο Τζον Χένρι Νιούμαν άρθρωσε τις εκκλησιαστικές διδασκαλίες για τη Μαρία.

Ο π. Ο Ken Geraci μοιράστηκε λίγα λόγια για το ταξίδι του από το να είναι ένας αγνωστικιστής κυνηγώντας την επαγγελματική επιτυχία στη μεταστροφή και μια κλήση στην ιεροσύνη.

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ο Λατίνος Καθολικός Πατριάρχης Ιεροσολύμων κάλεσε σε ημέρα προσευχής και νηστείας την Τρίτη 17 Οκτωβρίου. για ειρήνη και συμφιλίωση στους Αγίους Τόπους.

Και η Aleteia διερεύνησε γιατί ο ιερέας προσθέτει λίγο νερό στο κρασί στη λειτουργία πριν τον καθαγιασμό της Θείας Ευχαριστίας.

*****

Ένα μέλος που παλεύει με δεύτερες σκέψεις καθώς εξερευνά την Καθολική πίστη, πολλά μέλη που προσπαθούν να κατανοήσουν τα τρέχοντα γεγονότα υπό το πρίσμα της διδασκαλίας της Εκκλησίας και όλα τα μέλη μας που ξεκίνησαν πρόσφατα μαθήματα OCIA — αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους ανθρώπους για τους οποίους προσευχόμαστε και συνεργαζόμαστε στο The Coming Home Network. Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε όσους βρίσκονται στο ταξίδι επισκεπτόμενοι το chnetwork.org/donate σήμερα!

*****

«Τα χρήματα δεν είναι τίποτα άλλο από τεμαχισμένο χαρτί. Αυτό που μετράει σε αυτή τη ζωή είναι η ευγένεια της ψυχής, δηλαδή ο τρόπος που αγαπάμε τον Θεό και τον πλησίον».

Bl. Κάρλο Ακούτις

Εορτή: 11 Οκτωβρίου

Bir cevap yazın