Η Εβδομαδιαία Ενημέρωση του CHNetwork #374

2
Η Εβδομαδιαία Ενημέρωση του CHNetwork #374

Έχετε μια ερώτηση σχετικά με την Καθολική Πίστη ή χρειάζεστε βοήθεια στο ταξίδι σας; Σκεφτείτε να γίνετε μέλος μας Διαδικτυακή Κοινότητα, ή μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για υποστήριξη. Το Coming Home Network υπάρχει για να βοηθήσει τους μετατροπείς, τους «επαναχωρούντες», αυτούς που ταξιδεύουν και αυτούς που είναι απλώς περίεργοι – θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε νέα σας!

*****

Το πιο πρόσφατο από το CHNetwork

Το CHNewsletter του Οκτωβρίου κυκλοφορεί! Διαβάστε το εδώ.

Το επεισόδιο αυτής της εβδομάδας Το ταξίδι στο σπίτι ήταν μια φανταστική συζήτηση για τον Χριστιανισμό και τις τέχνες με την Δρ. Κάθριν Βερ, της οποίας το επιστημονικό έργο έχει επικεντρωθεί στα γραπτά της Ντόροθι Λ. Σάγιερς.

Στο πιο πρόσφατο Στο Ταξίδι επεισόδιο, ο Matt, ο Ken και ο Kenny συζήτησαν την Εκκλησία ως τον Λαό του Θεού.

Μοιραστήκαμε ένα άρθρο του πρώην άθεου Jeffrey Shott, ο οποίος συζήτησε πώς οι προσπάθειές του να διευθετήσει τις διαιρέσεις στον Χριστιανισμό τον οδήγησαν στους Πατέρες της Εκκλησίας.

Και στα τελευταία μας Insights βίντεο, ο Tyler Pakka μοιράστηκε πώς βρήκε θεραπεία στη μυστηριακή ζωή της Εκκλησίας αφού συμμετείχε σε μια απόφαση άμβλωσης.

*****

ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ

Το φετινό Νόμπελ Λογοτεχνίας απονεμήθηκε στον Jon Fosse, ο οποίος ήταν ανοιχτός για τη μάχη του με τον εθισμό και τη μεταστροφή του στον Καθολικισμό το 2013.

Ο Καθολικός κύριος πήρε συνέντευξη από τον λαϊκό ευαγγελιστή Gabriel Castillo σχετικά με την εμπειρία μετατροπής του.

Ένα νέο βιβλίο αφηγείται μερικές από τις μετατροπές που έχουν πραγματοποιηθεί μέσα από τη ζωή και τη μαρτυρία της Αγίας Τερέζας του Λισιέ.

Και η Stephanie Mann μοιράστηκε γιατί πιστεύει ότι ο St. John Henry Newman πρέπει να προστεθεί στο επίσημο λειτουργικό ημερολόγιο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ο Τζίμι Άκιν συλλογίστηκε Εμπειρίες κοντά στο θάνατο από καθολική σκοπιά.

Και ο Τζίμι έκανε επίσης μερικές σημαντικές διακρίσεις μεταξύ τους Μαζικές αποδοχές και το αμάρτημα της σιμωνίας.

*****

Ένα μέλος που αναρωτιέται πώς το ενδιαφέρον του για τον Καθολικισμό θα επηρεάσει τις φιλίες του, πολλά μέλη που παλεύουν με προβλήματα υγείας καθώς εξερευνούν την καθολική πίστη και όλα τα μέλη μας που ξεκίνησαν πρόσφατα μαθήματα OCIA — αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους ανθρώπους για τους οποίους προσευχόμαστε και συνεργάζεται με το The Coming Home Network. Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε όσους βρίσκονται στο ταξίδι επισκεπτόμενοι το chnetwork.org/donate σήμερα!

*****

«Αν οι Αμερικανοί ήταν εξίσου ειδικοί σε πνευματικά θέματα όπως είναι σε επιχειρηματικές υποθέσεις, όλοι τους θα ήταν άγιοι».

Bl. Francis Xavier Seelos

Εορτή: 7 Οκτωβρίου

Bir cevap yazın