Η Εβδομαδιαία Ενημέρωση του CHNetwork #373

0
Η Εβδομαδιαία Ενημέρωση του CHNetwork #373

Έχετε μια ερώτηση σχετικά με την Καθολική Πίστη ή χρειάζεστε βοήθεια στο ταξίδι σας; Σκεφτείτε να γίνετε μέλος μας Διαδικτυακή Κοινότητα, ή μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για υποστήριξη. Το Coming Home Network υπάρχει για να βοηθήσει τους μετατροπείς, τους «επαναχωρούντες», αυτούς που ταξιδεύουν και αυτούς που είναι απλώς περίεργοι – θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε νέα σας!

*****

Το πιο πρόσφατο από το CHNetwork

Το επεισόδιο αυτής της εβδομάδας Το ταξίδι στο σπίτι ήταν μια υπέροχη συζήτηση με τον Robert Tunmire σχετικά με την πορεία του από έναν εντελώς κοσμικό τρόπο ζωής στην εργασία στη διακονία των καθολικών ανδρών.

Στο πιο πρόσφατο Στο Ταξίδι επεισόδιο, ο Matt, ο Ken και ο Kenny έβλεπαν την Εκκλησία ως το Μυστικό Σώμα του Χριστού.

Στη γραπτή ιστορία αυτής της εβδομάδας, ο Μάικλ Γκαρσία μοιράστηκε το ταξίδι του από τη διακονία στην Ενωμένη Πεντηκοστιανή Εκκλησία πίσω στην Καθολική Πίστη στην οποία είχε μεγαλώσει.

Και στα τελευταία μας Insights βίντεο, η Sr. Julia Mary Darrenkamp, ​​FSP, μοιράστηκε όσα της δίδαξε η Αγία Θερέζα του Lisieux σχετικά με το τι σημαίνει να κάνεις φίλους με τους αγίους.

*****

ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ

Το ChurchPOP μοιράστηκε την ιστορία ενός προσήλυτου ιερέα από την Τουρκία και την εμπειρία του να επιζήσει από σεισμό.

Και το Εθνικό Καθολικό Μητρώο κοίταξε η μετατροπή του πρόσφατου Ταξίδι για το σπίτι καλεσμένη Δρ. Abigail Favale.

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ο κ. Ο Charles Pope μοιράστηκε γιατί πρέπει να χαιρόμαστε αυτό Ο Θεός δεν λειτουργεί σύμφωνα με τα δικά μας πρότυπα δικαιοσύνης.

Και ο π. Ο Sebastian Walshe αναλογίστηκε τι σημαίνει στην πείνα και τη δίψα για δικαιοσύνη.

*****

Ένα μέλος που παλεύει με σκάνδαλα στην ιστορία της Εκκλησίας, πολλά μέλη που ασχολούνται με ζητήματα του γάμου τους καθώς εξερευνούν την Καθολική πίστη και όλα τα μέλη μας που ξεκίνησαν πρόσφατα μαθήματα OCIA — αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους ανθρώπους για τους οποίους προσευχόμαστε και συνεργαζόμαστε The Coming Home Network. Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε όσους βρίσκονται στο ταξίδι επισκεπτόμενοι το chnetwork.org/donate σήμερα!

*****

«Ο Κύριός μας δεν κοιτάζει τόσο το μεγαλείο των πράξεών μας, ούτε καν τη δυσκολία τους, αλλά την αγάπη με την οποία τις κάνουμε».

Αγία Τερέζα του Λισιέ

Εορτή: 1η Οκτωβρίου

Bir cevap yazın