Η Εβδομαδιαία Ενημέρωση του CHNetwork #372

1
Η Εβδομαδιαία Ενημέρωση του CHNetwork #372

Έχετε μια ερώτηση σχετικά με την Καθολική Πίστη ή χρειάζεστε βοήθεια στο ταξίδι σας; Σκεφτείτε να γίνετε μέλος μας Διαδικτυακή Κοινότητα, ή μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για υποστήριξη. Το Coming Home Network υπάρχει για να βοηθήσει τους μετατροπείς, τους «επαναχωρούντες», αυτούς που ταξιδεύουν και αυτούς που είναι απλώς περίεργοι – θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε νέα σας!

*****

Το πιο πρόσφατο από το CHNetwork

Το επεισόδιο αυτής της εβδομάδας Το ταξίδι στο σπίτι ήταν μια σπουδαία συζήτηση με τη Sharon Ripley για το ταξίδι της από τη διακονία του AME στην Καθολική Εκκλησία.

Στο πιο πρόσφατο Στο Ταξίδι επεισόδιο, ο Matt, ο Ken και ο Kenny συνέχισαν τη σειρά τους για την Εκκλησία, κοιτάζοντας τι λέει η Κατήχηση για την καταγωγή, το θεμέλιο και την αποστολή Της.

Σε μια πρόσφατα ενημερωμένη γραπτή ιστορία, η Robin Peterson-Lund συζήτησε πώς οι επισκοπικές της ρίζες βρήκαν εκπλήρωση στην Καθολική Πίστη.

Και στα τελευταία μας Insights βίντεο, Fr. Ο Μάικλ Ρενιέ μοιράστηκε τον αγώνα του με το τι να κάνει αν το να γίνει καθολικός σήμαινε ότι θα εγκαταλείψει την Αγγλικανική διακονία του.

*****

ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ

Το Εθνικό Καθολικό Μητρώο παρουσίασε προφίλ πολλών ατόμων που μπήκε στην Καθολική Εκκλησία στο κολέγιο.

Το Catholic Answers φιλοξένησε πρόσφατα ένα Ανοιχτό φόρουμ διάρκειας 2 ωρών για μη Καθολικούς ακροατές.

Το Ιερό της Αγίας Ελισάβετ Αν Σέτον αποκάλυψε νέους τρόπους αλληλεπίδρασης με την ιστορία του προσηλυτισμού-αγίου του οποίου το μουσείο και τα κειμήλια βρίσκονται στο Μέριλαντ.

Και μια καρμελίτισσα αδελφή μίλησε για τον χρόνο της στο σεμινάριο που ετοιμαζόταν να γίνει Λουθηρανός διάκονος, και τι την οδήγησε στην Καθολική Πίστη.

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Καθολικό Πρακτορείο Ειδήσεων διαμορφώθηκε το παλαιότερο μοναστήρι στη Δύση.

Και ο Τομ Χουπς κοίταξε την απαραίτητη σύνδεση μεταξύ συγχώρεσης και ευγνωμοσύνης.

*****

Ένα μέλος που προσπαθεί να μάθει πώς να προσεύχεται ως Καθολικός, ένα άλλο μέλος που αναρωτιέται πώς να απαντήσει σε αντικαθολικές δηλώσεις των αγαπημένων του προσώπων και όλα τα μέλη μας που ξεκινούν μαθήματα OCIA αυτόν τον μήνα — αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους ανθρώπους που είμαστε προσεύχομαι και συνεργάζομαι στο The Coming Home Network. Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε όσους βρίσκονται στο ταξίδι επισκεπτόμενοι το chnetwork.org/donate σήμερα!

*****

«Προσευχηθείτε, ελπίστε και μην ανησυχείτε».

Άγιος Πίος της Pietrelcina

Εορτή: 23 Σεπτεμβρίου

Bir cevap yazın