Η Εβδομαδιαία Ενημέρωση του CHNetwork #371

5
Η Εβδομαδιαία Ενημέρωση του CHNetwork #371

Έχετε μια ερώτηση σχετικά με την Καθολική Πίστη ή χρειάζεστε βοήθεια στο ταξίδι σας; Σκεφτείτε να γίνετε μέλος μας Διαδικτυακή Κοινότητα, ή μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για υποστήριξη. Το Coming Home Network υπάρχει για να βοηθήσει τους μετατροπείς, τους «επαναχωρούντες», αυτούς που ταξιδεύουν και αυτούς που είναι απλώς περίεργοι – θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε νέα σας!

*****

Το πιο πρόσφατο από το CHNetwork

Το επεισόδιο αυτής της εβδομάδας Το ταξίδι στο σπίτι ήταν μια υπέροχη συζήτηση με την Andrea Garrett, η οποία ήταν παραγωγός για το CBN πριν μπει στην Καθολική Εκκλησία πριν από μερικά χρόνια.

Στο πιο πρόσφατο Στο Ταξίδι επεισόδιο, ο Matt, ο Ken και ο Kenny συνέχισαν τη σειρά τους για την Εκκλησία, κοιτάζοντας μερικές από τις εικόνες για την Εκκλησία που εμφανίζονται στη Γραφή και την Κατήχηση.

Προς τιμήν της επετείου αυτής της εβδομάδας από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, μοιραστήκαμε την ιστορία ανατροπής του Elvis Gutierrez, ο οποίος εργαζόταν ως EMT στη Νέα Υόρκη όταν κατέρρευσαν οι πύργοι του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου.

Μοιραστήκαμε μια συνέντευξη με τον Jim Anderson για το πώς ήταν να είσαι μέρος του αποστολικού έργου του The Coming Home Network για περισσότερα από 22 χρόνια.

Και στο τελευταίο μας βίντεο Insights, η Deb Scaravilli μοιράστηκε την εμπειρία της να μεγαλώσει σε μια μη μυστηριακή μορφή Χριστιανισμού και να ανακαλύψει τα μυστήρια.

*****

ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ

Ένας Μεξικανός επίσκοπος πρόσφατα επιβεβαίωσε 38 παιδιά σε νοσοκομείο καρκίνου.

Το Καθολικό Πρακτορείο Ειδήσεων μοιράστηκε την ιστορία ενός διακόνου του οποίου η αποστολή διακρίθηκε εν μέρει μέσα από την εμπειρία του από την 11η Σεπτεμβρίου.

Μια θρησκευόμενη αδελφή μοιράστηκε αυτό που την οδήγησε σε σχέση με τον Θεό όταν ήταν 20 ετών και ζούσε στο Βιετνάμ.

Και ένας Βραζιλιάνος σταρ του ποδοσφαίρου βαφτίστηκε πρόσφατα σε ηλικία 46 ετών.

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ο Τζέφρι Μπρούνο εξερεύνησε μερικά από τα Καθολικές γωνίες για τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.

Και ο Στύλος κοίταξε τη σύγχρονη ιστορία του διακονικού, υπό το φως της πρόσφατης έγκρισής του στις Φιλιππίνες.

*****

Ένα μέλος που προσπαθεί να μάθει πώς να προσεύχεται ως Καθολικός, ένα άλλο μέλος που αναρωτιέται πώς να απαντήσει σε αντικαθολικές δηλώσεις των αγαπημένων του προσώπων και όλα τα μέλη μας που ξεκινούν μαθήματα OCIA αυτόν τον μήνα — αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους ανθρώπους που είμαστε προσεύχομαι και συνεργάζομαι στο The Coming Home Network. Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε όσους βρίσκονται στο ταξίδι επισκεπτόμενοι το chnetwork.org/donate σήμερα!

*****

«Κανείς δεν είναι δυνατός στη δύναμή του, αλλά είναι ασφαλής με τη χάρη και το έλεος του Θεού».

Άγιος Κυπριανός Καρχηδόνας

Εορτή: 16 Σεπτεμβρίου

Bir cevap yazın