Η δημοσκόπηση των προπονητών επιλέγει φορτιστές για να κερδίσει το έβδομο Straight Τουρνουά G-MAC

7
Η δημοσκόπηση των προπονητών επιλέγει φορτιστές για να κερδίσει το έβδομο Straight Τουρνουά G-MAC

Η ομάδα βόλεϊ του Hillsdale απέκτησε τέσσερις πρωτοετείς φοιτητές φέτος. Ευγένεια | Αθλητικό τμήμα Hillsdale College

Η ομάδα βόλεϊ του Hillsdale επιλέχθηκε ως η κορυφαία ομάδα στο 2023 G-MAC Preseason Coaches Poll.

Οι Chargers έλαβαν 89 ψήφους πρώτης θέσης στη δημοσκόπηση, κυκλοφόρησαν στις 29 Αυγούστου και ευνοούνται να κερδίσουν το G-MAC North Division και να κατακτήσουν το έβδομο συνεχόμενο πρωτάθλημα τουρνουά G-MAC τους.

Την περασμένη σεζόν, οι Chargers τερμάτισαν 24-6 στην κανονική περίοδο, με ρεκόρ συνεδρίων 16-2. Η νίκη τους στο τουρνουά G-MAC έδωσε στους Chargers μια προσφορά στο τουρνουά NCAA Division II, όπου έχασαν από τους Ferris State University Bulldogs στον δεύτερο γύρο.

Οι Chargers θα ξεκινήσουν την εκστρατεία τους την 1η Σεπτεμβρίου εναντίον των Wildcats του Πανεπιστημίου North Michigan. Και οι δύο ομάδες αγωνίζονται στο UP Open, το οποίο φιλοξενείται από το NMU στη Marquette του Μίσιγκαν. Θα περιλαμβάνει τους αντιπάλους του Hillsdale G-MAC του Northwood University και του Michigan Technological University.

«Σίγουρα θα κάνουμε μια καλή πορεία στο συνέδριο φέτος», είπε η βοηθός προπονητή Alyssa Van Wienen. Προπονούμαστε το ίδιο όπως πάντα και προσεγγίζουμε κάθε αγώνα το ίδιο με τη νοοτροπία «θα κάνουμε ό,τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε».

Οι Chargers θα επιστρέψουν δύο παίκτες που ήταν όλοι παίκτες της πρώτης ομάδας της G-MAC για τη σεζόν 2023. Ο Van Wienen είπε ότι ο junior λίμπερο Alli Wiese, καθώς και η junior εξωτερικός χτυπητής Marilyn Popplewell θα είναι παίκτες που θα παρακολουθήσουν αυτή τη σεζόν.

«Πιστεύω ότι η δύναμη είναι η δέσμευσή μας ο ένας στον άλλον και στο πρόγραμμα – όλοι είναι πολύ εξοικειωμένοι», είπε ο Popplewell. «Όλοι αγαπάμε ο ένας τον άλλον και δουλεύουμε σκληρά ο ένας για τον άλλον καθημερινά στην πράξη, έτσι ελπίζουμε ότι θα συσχετιστεί καλά με το πώς εκπροσωπούμε την ημέρα του αγώνα».

Στη φετινή ομάδα θα συμμετέχουν τέσσερις πρωτοετείς. Η Junior Jaclyn Wise θα συνοδεύεται από τη μικρότερη αδερφή της Γκρέτα, η οποία είναι επίσης εξωτερική χτυπητής. Οι Chargers πρόσθεσαν επίσης δύο μεσαίους χτυπητές: Μαρσελίνα Γκόρνι από το Prospect Heights του Ιλινόις και τη Molly Kennedy από το Copley του Οχάιο. Τον Μάιο, ο επικεφαλής προπονητής Chris Gravel υπέγραψε την τέταρτη πρόσληψή του, τη σέτερ Βασιλική Παπλώματα από Triadi, Thermi, Greece. ρε

Στους παίκτες που επέστρεψαν για τους Chargers περιλαμβάνονται επίσης οι μεσαίες επιτυχόντες της δεύτερης ομάδας των All G-MAC, Maizie Brown και Megan Kolp, καθώς και η Junior Lauren Passaglia, σκηνοθέτης τρίτης ομάδας της All G-MAC.

“Πιστεύω ότι όλοι είναι πολύ ενθουσιασμένοι που θα επιστρέψουν στο γήπεδο για την ημέρα του αγώνα για να δείξουμε τη δουλειά που κάναμε σε αυτήν την preseason”, είπε ο Passaglia. “Το συνέδριο συνεχίζει να βελτιώνεται, οπότε θα είναι σίγουρα μια συναρπαστική χρονιά.”

Το Hillsdale θα παίξει τέσσερα παιχνίδια στο UP Open. Μετά τον αγώνα εναντίον του NMU, οι Chargers θα αντιμετωπίσουν τους Winona State University Warriors, το Concordia University St. Paul Bears και τους Michigan Tech Huskies.

Την επόμενη εβδομάδα, οι Chargers θα κατευθυνθούν στο αντίπαλό της στο G-MAC, Findlay University για να διαγωνιστούν στο Findlay Classic, κατά τη διάρκεια του οποίου οι Chargers θα αντιμετωπίσουν άλλα σχολεία του Μίσιγκαν, συμπεριλαμβανομένων των Wayne State University Warriors και των Saginaw Valley State University Cardinals. Αυτό θα προετοιμάσει την ομάδα για τον πρώτο της εντός έδρας αγώνα ενάντια στην Ursuline College Arrows, η οποία θα ξεκινήσει επίσης το συνέδριο.

Bir cevap yazın