Είναι προετοιμασμένη η Δύση για τον άξονα του κακού;». – Kentucky Wesleyan College

1
Είναι προετοιμασμένη η Δύση για τον άξονα του κακού;».  – Kentucky Wesleyan College

Το Stanley Reed Political Science and Pre-Law Club θα φιλοξενήσει μια ζωντανή παρουσίαση με θέμα «Ρωσία, Ιράν, Κίνα: Είναι η Δύση προετοιμασμένη για τον άξονα του κακού;» με τον Αντιστράτηγο (Απόστρατο) Ben Hodges τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου, από τις 9-10 π.μ. στο Rogers Hall στο Winchester Center. Η εκδήλωση θα είναι προσβάσιμη και μέσω Zoom. Η παρουσίαση είναι ανοιχτή στο κοινό και μπορεί να προσπελαστεί κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο τη στιγμή της εκδήλωσης.

Παρουσίαση Zoom

Ο Hodges, ο πρώην διοικητής του Στρατού των ΗΠΑ στην Ευρώπη (2014-2017), υπηρετεί επί του παρόντος ως ανώτερος μέντορας του ΝΑΤΟ για την επιμελητεία, συμβουλεύεται πολλές εταιρείες για την Ευρώπη, το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση και είναι συν-συγγραφέας του βιβλίου, «Future War and the Defense of Europe», που δημοσιεύτηκε από τις εκδόσεις Oxford University Press.

Έχει τακτική παρουσία στα μέσα ενημέρωσης στα CNN, MSNBC, Fox, BBC, Times Radio, ZDF, Frankfurter Allgemeine Zeitung, Deutsche Welle, The Daily Telegraph και άλλα μέσα ενημέρωσης για την ασφάλεια του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ και της Ευρώπης, τον πόλεμο της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας, το ευρύτερο μαύρο Θαλάσσια περιοχή, γεωπολιτικά ζητήματα και περιφερειακή ασφάλεια, διακυβέρνηση, ανθρώπινα δικαιώματα και άλλα θέματα.

Ο Hodges ήταν πιο πρόσφατα ανώτερος σύμβουλος της Human Rights First, μιας μη κερδοσκοπικής, μη κομματικής διεθνούς οργάνωσης ανθρωπίνων δικαιωμάτων με έδρα τη Νέα Υόρκη, την Ουάσιγκτον, DC και το Λος Άντζελες. Πριν από την ένταξή του στο Human Rights First, κατείχε την Έδρα Pershing στις Στρατηγικές Σπουδές στο Κέντρο Ανάλυσης Ευρωπαϊκής Πολιτικής (CEPA).

Ο στρατηγός Χότζες, με καταγωγή από το Κουίνσι της Φλόριντα, αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Ακαδημία των Ηνωμένων Πολιτειών τον Μάιο του 1980 και διορίστηκε ως αξιωματικός πεζικού στον στρατό των ΗΠΑ.

Μετά την πρώτη του αποστολή ως υπολοχαγός στο Garlstedt της Γερμανίας, διοικούσε μονάδες πεζικού σε επίπεδο εταιρείας, τάγματος και ταξιαρχίας στην 101η Αερομεταφερόμενη Μεραρχία, συμπεριλαμβανομένης της Ομάδας Μάχης της Πρώτης Ταξιαρχίας «Bastogne» στην Επιχείρηση IRAQI FREEDOM (2003-2004). Άλλες επιχειρησιακές του αποστολές περιλαμβάνουν αρχηγό επιχειρήσεων για το Πολυεθνικό Σώμα-Ιράκ στην Επιχείρηση IRAQI FREEDOM (2005-2006) και διευθυντής επιχειρήσεων, Περιφερειακή Διοίκηση Νότια στο Κανταχάρ, Αφγανιστάν (2009-2010).

Ο στρατηγός Χότζες έχει επίσης υπηρετήσει σε διάφορες θέσεις του Μικτού Επιτελείου και του Στρατού. Από το 2012-2014 υπηρέτησε ως διοικητής της Συμμαχικής Χερσαίας Διοίκησης του ΝΑΤΟ στη Σμύρνη της Τουρκίας. Η τελευταία του στρατιωτική αποστολή ήταν ως διοικητής στρατηγός του Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών Ευρώπης στο Βισμπάντεν της Γερμανίας από το 2014 έως το 2017.

Αποσύρθηκε από τον αμερικανικό στρατό τον Ιανουάριο του 2018 και ζει σήμερα με τη σύζυγό του στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον Δρ Eric Schmidt, αναπληρωτή καθηγητή πολιτικών επιστημών στο 270-852-3236 ή [email protected].

Bir cevap yazın