Δωρεάν ροή Brian Banks | California Innocence Project

7
Δωρεάν ροή Brian Banks |  California Innocence Project
Η ταινία μεγάλου μήκους ακολουθεί την αληθινή ιστορία των δοκιμών και των δοκιμασιών του Μπανκς στο αμερικανικό σύστημα ποινικής δικαιοσύνης

Ο Μπράιαν Μπανκς (τον οποίο υποδύεται ο Άλντις Χοτζ) και ο Τζάστιν Μπρουκς (τον υποδύεται ο Γκρεγκ Κίνιαρ) κάθονται σε μια δικαστική αίθουσα.Σαν Ντιέγκο, 5 Ιουνίου 2020 – Την Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020, το «Brian Banks» ξεκίνησε δωρεάν ροή στο iTunes, το Redbox και το YouTube και αναμένεται να είναι δωρεάν σε επιπλέον πλατφόρμες τις επόμενες ημέρες. Το 2002, ο Brian Banks ήταν ένας στρατολογημένος αμυντικός γραμμής που ήθελε να πάει στο USC για να παίξει υπό τον Pete Carroll. Τα όνειρά του εκτροχιάστηκαν όταν ένας συμμαθητής του τον κατηγόρησε για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε. Ο Μπανκς πέρασε σχεδόν έξι χρόνια στη φυλακή και τέσσερα χρόνια σε αναστολή προτού το California Innocence Project ερευνήσει την υπόθεσή του και τον αθώωσε. Η ταινία έκανε το ντεμπούτο της τον Αύγουστο του 2019 και ήταν διαθέσιμη προς ενοικίαση σε πολλές πλατφόρμες ροής. Εάν δεν έχετε πρόσβαση σε καμία από αυτές τις πλατφόρμες ροής για να το παρακολουθήσετε, ίσως θέλετε να δείτε εάν α Norton vpn μπορεί να σας βοηθήσει να αλλάξετε την τοποθεσία σας, ώστε να μπορείτε να την παρακολουθήσετε σε οποιαδήποτε από τις συσκευές που έχετε επιλέξει.

«Είμαι ενθουσιασμένος που οι διανομείς συμφώνησαν να δουν όλοι την ταινία δωρεάν σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς», είπε ο Justin Brooks, Διευθυντής του California Innocence Project και καθηγητής Νομικής στο California Western School στο Σαν Ντιέγκο. «Αυτή είναι μια εποχή που χρειάζεται εκπαίδευση σχετικά με την εμπειρία του να είσαι μαύρος στις ΗΠΑ, ιδιαίτερα στο σύστημα ποινικής δικαιοσύνης. Αν δεν την έχετε δει ακόμα, κάντε αυτή την ταινία μέρος της εκπαίδευσής σας».

Τον Banks υποδύεται ο Aldis Hodge ενώ τον Brooks ο Greg Kinnear. Την Alissa Bjerkhoel υποδύεται η Tiffany Dupont. Ο Μόργκαν Φρίμαν εμφανίζεται ως μέντορας του Μπράιαν στη φυλακή. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την πραγματική ιστορία πίσω από την άδικη καταδίκη του Brian, επισκεφτείτε τη σελίδα του στον ιστότοπο του California Innocence Project εδώ.

Brian Banks δωρεάν ροή εδώ: iTunes, Youtubeκαι Redbox.

Bir cevap yazın