Διατηρήστε τις αναμνήσεις της ημέρας του γάμου σας

1
Διατηρήστε τις αναμνήσεις της ημέρας του γάμου σας

Επιλέγοντας τον Φωτογράφο Γάμου που σας ταιριάζει

Διατηρήστε τις αναμνήσεις σας από την ημέρα του γάμου Η φωτογραφία γάμου είναι σημαντική γιατί θα απαθανατίσει τη μέρα σας, θα απαθανατίσει τις αναμνήσεις σας, θα πει μια ιστορία, και όχι οποιαδήποτε ιστορία, θα πει μια όμορφη ιστορία της ιδιαίτερης ημέρας σας, μια μέρα που ποτέ δεν θα ξεχνάμε. Μια ιστορία που μπορείτε να δείξετε στους φίλους και την οικογένειά σας, στα παιδιά και στα εγγόνια σας, κάτι που θα έχετε και θα μπορείτε να θησαυρίζετε για πάντα.

Τα λουλούδια σας θα μαραθούν, το κέικ σας θα φαγωθεί γρήγορα, το φόρεμά σας θα φορεθεί μια φορά, αυτά τα παπούτσια θα ξαναμπούν στο κουτί τους, όλοι θα χορέψουν και θα γιορτάσουν, αλλά, με επαγγελματικές φωτογραφίες μπορείτε να το ξαναζήσετε για πάντα.

Μερικά ζευγάρια που δεν δίνουν μεγάλη σημασία στη φωτογραφία γάμου. Αν πάτε σε ένα ανθοπωλείο, θα σας δημιουργήσουν όμορφα μπουκέτα λουλουδιών, ο παρασκευαστής τούρτας σας θα φτιάξει την πιο νόστιμη και υπέροχη τούρτα για την ημέρα σας, η λίστα συνεχίζεται, αυτά είναι πράγματα και αντικείμενα που θα υπάρχουν τη μέρα σας , πράγματα που θα δείτε εσείς και όλοι. Ωστόσο, όταν πρόκειται για τη φωτογραφία γάμου, πληρώνετε για κάτι που δεν θα δείτε μετά, και οι καλύτεροι φωτογράφοι γάμου θα περάσουν απαρατήρητοι, ο καλεσμένος σας δεν θα ξέρει καν ότι είναι εκεί.

Σχεδιασμός Γάμου…

Όταν πρόκειται για τον προγραμματισμό του γάμου, είναι κάτι περισσότερο από μια μέρα, είναι για μια ζωή αναμνήσεις. Έχει να κάνει με την αποτύπωση στιγμών, έχει να κάνει με το να μπορείς να ξαναζήσεις τη μέρα μέσα από όμορφες φωτογραφίες, να χαμογελάς σε στιγμές που ποτέ δεν ήξερες ότι συνέβησαν, να δεις το συναίσθημα στα πρόσωπα της οικογένειας και των φίλων σου και το πιο σημαντικό από όλα, έχοντας μια ιστορία που μπορείς να την αγαπάς για πάντα.

Εάν σκέφτεστε απλώς τον γάμο σας και κοιτάζετε τον προϋπολογισμό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε μεγιστοποιήσει τον προϋπολογισμό σας για τη φωτογράφιση του γάμου σας. Η ιστορία της ημέρας του γάμου σας, από το να ετοιμαστείτε και να χαμογελάσετε με τις παράνυμφους σας, μέχρι τη συγκίνηση στο πρόσωπο του μπαμπάδες σας καθώς χύνει ένα δάκρυ και κοιτάζει με περηφάνια. Αιχμαλωτίζοντας τις όμορφες λεπτομέρειες της ημέρας σας μετά από ώρες και μέρες προγραμματισμού, από τα όμορφα λουλούδια, το φόρεμα και τον χώρο σας, αποτυπώνοντας την ημέρα καθώς ξετυλίγεται, αιχμαλωτίζοντας το συναίσθημα των καλεσμένων σας, τη νευρικότητα του γαμπρού, μέχρι την πρώτη χορέψτε, αυτή δεν είναι μια οποιαδήποτε ιστορία, αυτή είναι η ιστορία σας.

Φροντίστε να απαθανατίσετε την ημέρα σας και την ιστορία σας, μην μετανιώσετε που δεν προσλάβατε έναν επαγγελματία φωτογράφο γάμου

https://www.instagram.com/coastalwedding/

Bir cevap yazın