Δεν είναι όλοι στο Hillsdale πλούσιοι, μην τους το θυμίζετε

3
Δεν είναι όλοι στο Hillsdale πλούσιοι, μην τους το θυμίζετε

Πολιτική, θρησκεία και χρήμα.

Αυτά μου λέει η μητέρα μου να μην μιλάω σε ευγενική παρέα. Θα σοκαριζόμουν αν κάποιος από εμάς μπορούσε να περάσει μια μέρα σε αυτό το σχολείο χωρίς να μιλήσει για πολιτική και θρησκεία, αλλά δεν υπάρχει λόγος να μαζεύουμε χρήματα τόσο πολύ όσο κάποιοι εδώ.

Ανάμεσα στις υποτροφίες, τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας και το πλούσιο υπόβαθρο μερικών από τους πιο ανώτερους φοιτητές του Hillsdale, οι άνθρωποι εδώ λατρεύουν να καυχιούνται για την τεράστια καλή τους τύχη.

Εδώ είναι το πρόβλημα: Δεν είμαι πλούσιος. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι άνθρωποι εδώ δεν είναι. Δεν πήραν όλοι μια πλήρη βόλτα για το SAT ή δεν εργάστηκαν για την Goldman Sachs αυτό το καλοκαίρι.

Στην πραγματικότητα, πολλοί από εμάς παλεύουμε να κάνουμε την επένδυση σε έναν κάδο απορριμμάτων κανονικού μεγέθους για το δωμάτιό μας, επειδή τα 11,99 $ είναι αρκετά ακριβά.

Το απόλυτο χειρότερο από τα χειρότερα, ωστόσο, είναι οι φοιτητές που μιλούν για τα λεφτά των ανθρώπων τους. Αυτές οι διακρίσεις δεν είναι καν δικές τους. Απλώς καρπώνονται τα οφέλη.

Αν έχετε πει κάτι όπως “Έχω ένα μηνιαίο επίδομα 500 $” ή “Ο μπαμπάς μου έπρεπε να μου πάρει τις κάρτες μετά την εβδομάδα Sephora”, ξέρετε ποιος είστε και σας αξίζει να αφεθείτε στο time out.

Είμαι χαρούμενος που έχουμε ένα τόσο ποικιλόμορφο οικονομικά φοιτητικό σώμα και εγώ ο ίδιος έχω επωφεληθεί από τις πολύ γενναιόδωρες τσέπες του γραφείου οικονομικής βοήθειας, αλλά τίποτα από αυτά δεν είναι δουλειά κανενός άλλου.

Από ό,τι γνωρίζω, δεν υπάρχει μυστική εταιρεία μόνο για πρόσκληση για πλούσια παιδιά σε αυτήν την πανεπιστημιούπολη — επομένως δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για το Jeep Cherokee δώρο γενεθλίων σας σε AJs.

Φόρτωση

Bir cevap yazın