Δελχί NCR ένιωσε ισχυρούς ορισμούς, 4 σεισμοί έπληξαν το Νεπάλ σε μία ώρα

3
Δελχί NCR ένιωσε ισχυρούς ορισμούς, 4 σεισμοί έπληξαν το Νεπάλ σε μία ώρα

Το Δελχί αισθάνθηκε ισχυρές δονήσεις την Τρίτη λόγω των πολλαπλών σεισμών στο Νεπάλ. Ο πρώτος ήταν μεγέθους 4,6 Ρίχτερ και ακολούθησε ένας μεγαλύτερος σεισμός 6,2 μόλις 25 λεπτά αργότερα. Ένα άλλο χτύπημα με μέγεθος 3,8 βαθμών 15 λεπτά μετά το δεύτερο, και ένα τέταρτο μεγέθους 3,1 βαθμών χτύπησε 13 λεπτά αργότερα, στις 3:19 μ.μ. IST.

Δελχί NCR ένιωσε ισχυρούς ορισμούς

4 σεισμοί έπληξαν το Νεπάλ, οι δονήσεις έγιναν αισθητές στο Δελχί NCR

Ο πρώτος σεισμός σημειώθηκε στις 14:25. Ένας άλλος, μεγέθους 5,2, έπληξε το Arunachal Pradesh στις 3:27 μ.μ. IST και ακολούθησε σεισμός 3,3 βαθμών στο Ουταραχάντ. Το επίκεντρο του ισχυρότερου σεισμού ήταν 206 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Joshimath στο Uttarakhand και 284 km βόρεια του Lucknow.

«Σεισμός μεγέθους: 6,2, σημειώθηκε στις 03-10-2023, 14:51:04 IST, Lat: 29.39 & Μήκος: 81.23, Βάθος: 5 Km, Τοποθεσία: Νεπάλ», δήλωσε το NCS στο X.

Ο σεισμός ταρακούνησε το Δελχί και τις γύρω περιοχές. Μετά τον δεύτερο σεισμό, οι άνθρωποι στο Δελχί-NCR ένιωσαν ισχυρές δονήσεις και εγκατέλειψαν τα γραφεία τους. Βίντεο με όλους να βγαίνουν βιαστικά από τα κτίρια διαδόθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ελπίζουμε να είστε όλοι ασφαλείς. Βγείτε από τα κτίριά σας σε ασφαλές σημείο, αλλά μην πανικοβληθείτε. ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΑΝΕΛΚΥΡΕΣ! Για οποιαδήποτε βοήθεια έκτακτης ανάγκης, καλέστε το 112», δήλωσε η αστυνομία του Δελχί.

Διαβάστε επίσης:

Πρόγραμμα Ανώτερων Συντάξεων EPFO: Προθεσμία για τη μεταφόρτωση στοιχείων μισθού, παράταση για τους εργοδότες

Οι δονήσεις έγιναν αισθητές σε μέρη όπως το Λάκνοου, το Χαπούρ και η Αμρόχα στο Ούταρ Πραντές. Το Uttarakhand βίωσε επίσης δόνηση μετά τους συνεχείς σεισμούς στο Νεπάλ. Το Chandigarh, η Jaipur και άλλες περιοχές της βόρειας Ινδίας αισθάνθηκαν τις δονήσεις, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων PTI.

Bir cevap yazın