Δείτε πώς να απαλλαγείτε από τα μυρμήγκια στο διαμέρισμά σας

12
Δείτε πώς να απαλλαγείτε από τα μυρμήγκια στο διαμέρισμά σας

Έχετε μυρμήγκια; Αυτό είναι πρόβλημα. Τα μυρμήγκια στο διαμέρισμά σας μπορεί να είναι ενοχλητικά και να κάνουν το διαμέρισμά σας να αισθάνεται βρώμικο! Αλλά δεν χρειάζεται να καταφύγετε σε σκληρές χημικές ουσίες για να απαλλαγείτε από το πρόβλημα των παρασίτων σας. Εδώ είναι μερικές σπιτικές θεραπείες για να απαλλαγείτε από τα μυρμήγκια στο διαμέρισμά σας μια για πάντα.

Γιατί υπάρχουν μυρμήγκια στο διαμέρισμά μου εξαρχής;

Τα μυρμήγκια συνήθως δεν διεισδύουν στο διαμέρισμά σας, εκτός αν έχουν λόγο να το κάνουν. Και αυτός ο λόγος είναι σχεδόν πάντα το φαγητό. Ακόμη και τα ψίχουλα που αφήνονται στον πάγκο μπορούν να προσελκύσουν μια αποικία μυρμηγκιών. Επιπλέον, τα μυρμήγκια δεν νοιάζονται που ζείτε, επομένως μπορείτε να βάλετε μυρμήγκια σε ένα διαμέρισμα τρίτου ορόφου ή 30ου ορόφου.

Έτσι, παρόλο που φαίνεται ότι είναι κάτι το απίθανο, η εξάλειψη της πηγής τροφής τους είναι ο καλύτερος τρόπος για να απωθήσετε τα μυρμήγκια. Ο καθαρισμός των διαρροών και των βρωμιών το συντομότερο δυνατό είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αποφύγετε ένα πρόβλημα μυρμηγκιών στο διαμέρισμά σας. Αλλά αν έχετε μυρμήγκια, δείτε μερικούς τρόπους για να τα ξεφορτωθείτε.

1. Χρησιμοποιήστε ξύδι και νερό για να δημιουργήσετε ένα φυσικό απωθητικό μυρμηγκιών.

Το ξύδι είναι μια εξαιρετική φυσική λύση για να απωθήσετε και να σκοτώσετε τα μυρμήγκια. Ανακατέψτε ίσα μέρη νερό και ξύδι σε ένα μπουκάλι ψεκασμού και ψεκάστε το γύρω από τις περιοχές όπου έχετε δει μυρμήγκια. Η οξύτητα του σπρέι με ξύδι θα βοηθήσει να κρατηθούν τα μυρμήγκια μακριά, καθιστώντας δύσκολη τη μετακίνησή τους στις περιοχές που ψεκάζονται.

2. Χρησιμοποιήστε χυμό λεμονιού ως φυσικό απωθητικό μυρμηγκιών.

Στύψτε φρέσκο ​​χυμό λεμονιού γύρω από τις περιοχές όπου έχετε δει μυρμήγκια και αφήστε ένα ίχνος με άρωμα λεμονιού γύρω από κοινές περιοχές φαγητού, όπως ο νεροχύτης σας. Το έντονο άρωμα εσπεριδοειδών μπορεί να απωθήσει τα μυρμήγκια. όπως το σπρέι ξιδιού, είναι δύσκολο για αυτούς να περπατήσουν μέσα από την περιοχή που έχει υποβληθεί σε θεραπεία. Όταν χρησιμοποιείτε χυμό λεμονιού, ωστόσο, προσέξτε να μην τον εφαρμόσετε σε πράγματα όπως δάπεδα από σκληρό ξύλο ή επιμεταλλωμένα αντικείμενα από ορείχαλκο, καθώς ο όξινος χυμός λεμονιού μπορεί να καταστρέψει αυτές τις επιφάνειες.

3. Χρησιμοποιήστε αιθέρια έλαια ως φυσικό απωθητικό μυρμηγκιών.

Το έλαιο μέντας, το έλαιο εσπεριδοειδών, το έλαιο γαρύφαλλου, το έλαιο κανέλας και το έλαιο τεϊόδεντρου είναι όλα γνωστά ότι απωθούν τα μυρμήγκια. Ανακατέψτε μερικές σταγόνες οποιουδήποτε από αυτά τα αιθέρια έλαια με νερό σε ένα μπουκάλι ψεκασμού και ψεκάστε το γύρω από τις περιοχές όπου έχετε δει μυρμήγκια. Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, αυτή η μέθοδος μπορεί να κάνει το σπίτι σας να μυρίζει εκπληκτικά! Win-win!

4. Σφραγίστε ρωγμές και σχισμές.

Τα μυρμήγκια μπορούν να εισέλθουν στο διαμέρισμά σας από μικρές ρωγμές και ρωγμές, ειδικά γύρω από τα παράθυρα και τις πόρτες. Ευτυχώς, τα μυρμήγκια συνήθως διευκολύνουν τον εντοπισμό από πού προέρχονται σχηματίζοντας μια γραμμή στα σημεία εισόδου τους. Σημειώστε τα μέρη που υποψιάζεστε ότι μπαίνουν μυρμήγκια και καλέστε την υπηρεσία συντήρησης του διαμερίσματός σας για να βγει και να τα σφραγίσει.

5. Καλέστε τους ειδικούς.

Οι σπιτικές θεραπείες μπορούν να σας οδηγήσουν μόνο μέχρι τώρα. Εάν διαπιστώσετε ότι τα μυρμήγκια δεν ανταποκρίνονται σε αυτές τις μεθόδους, είναι καλύτερο να έχετε μια επαγγελματική εταιρεία ελέγχου παρασίτων να φροντίσει το πρόβλημά σας. Μπορούν να προσδιορίσουν τον τύπο του μυρμηγκιού που έχετε και να σας προτείνουν τον καλύτερο τρόπο δράσης για να τα ξεφορτωθείτε.

6. Ενημερώστε την ομάδα συντήρησης του διαμερίσματός σας.

Το πρόβλημα με το μυρμήγκι μπορεί στην πραγματικότητα να μην είναι δικό σας λάθος. Μπορεί να οφείλεται σε έναν ακατάστατο γείτονα ή σε έλλειψη ελέγχου παρασίτων στην ιδιοκτησία του συγκροτήματος διαμερισμάτων. Οι οικιακές θεραπείες μπορούν να βοηθήσουν να κρατήσουν τα μυρμήγκια μακριά, αλλά είναι καλύτερο να ενημερώσετε την ομάδα συντήρησης του διαμερίσματός σας για τυχόν προσβολές από παράσιτα, ώστε να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα σωστά. Αυτό όχι μόνο επιλύει το πρόβλημα στη μονάδα σας, αλλά τους βοηθά επίσης να εντοπίσουν ένα πρόβλημα που μπορεί να παρουσιάζεται και σε άλλες μονάδες διαμερισμάτων.

7. Βρείτε ένα νέο διαμέρισμα με το ApartmentSearch.

Εάν έχετε βαρεθεί να αντιμετωπίζετε προβλήματα παρασίτων, αξίζει να σκεφτείτε να μετακομίσετε σε ένα νέο διαμέρισμα. Το ApartmentSearch είναι ο τέλειος πόρος για να βρείτε ένα νέο μέρος χωρίς παράσιτα. Γιατί όμως να σταματήσουμε εκεί; Βρείτε ένα νέο διαμέρισμα με την τέλεια πισίνα, τις κοινοτικές ανέσεις, τα προνόμια για κατοικίδια και πολλά άλλα, όλα μέσω του ApartmentSearch.

Bir cevap yazın