Γίνετε σε φόρμα για τον γάμο σας

2
Γίνετε σε φόρμα για τον γάμο σας

Top 10 Healthy Tips για να είστε σε φόρμα για τον γάμο σας.

Κάθε νύφη θέλει να δείχνει και να αισθάνεται καλύτερα την ημέρα του γάμου της, το να μην ξέρει από πού να ξεκινήσει είναι ένας κοινός αγώνας μεταξύ των νύφων. Υπάρχουν τόσες πολλές μανίες γυμναστικής που εμφανίζονται, η επιλογή της σωστής κατεύθυνσης μπορεί να είναι μια πρόκληση, είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι ο καθένας είναι διαφορετικός, αυτό που λειτουργεί για έναν μπορεί να μην λειτουργεί για όλους. Ακολουθούν οι δέκα κορυφαίες συμβουλές μας για να αποκτήσετε φόρμα και να δείχνετε σε φόρμα για τον γάμο σας.

άσκηση για γάμο
γιόγκα
γυμναστείτε για τον γάμο σας
  1. Ξεκινήστε νωρίς – όσο πιο γρήγορα ενσωματώσετε υγιεινές συνήθειες τόσο πιο γρήγορα θα δείτε αποτελέσματα.
  2. Επιστρατεύστε έναν συνεργάτη προπόνησης – Το να αποκτήσετε φόρμα μπορεί να μοιάζει σαν μια μοναχική προσπάθεια, γι’ αυτό είναι απαραίτητο να στρατολογήσετε μερικούς από τους φίλους σας για να έχετε κίνητρο και ειλικρίνεια σε αυτό το ταξίδι.
  3. Μην τσιγκουνεύεστε τη διατροφή – οι κοιλιακοί φτιάχνονται στην κουζίνα, αλλά πραγματικά η διατροφή είναι το 80% της μάχης όταν πρόκειται να αποκτήσετε φόρμα, συνιστώνται να τρώτε ισορροπημένα γεύματα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά.
  4. Ιδρώτας και Τόνος – είναι καλή ιδέα όχι μόνο να αναμειγνύετε τις προπονήσεις σας αλλά να ενσωματώνετε επίσης ένα μείγμα καρδιοβαρών και άρσης βαρών. Το cardio θα σας βοηθήσει να θρυμματίσετε το λίπος και η ανύψωση θα σας κάνει να φαίνεστε σμιλεμένοι και σέξι!
  5. Ενυδάτωση – Η καλή ενυδάτωση θα μειώσει το φούσκωμα, θα αυξήσει τον μεταβολισμό σας και θα έχει πολλά οφέλη για το δέρμα σας (ποιος δεν θέλει καθαρό δέρμα για τον γάμο του;)
  6. Χαρτογραφήστε τις προπονήσεις σας – είναι καλύτερο να ξεκινήσετε μια προπόνηση με ένα σχέδιο, όχι μόνο θα βοηθήσει στην αποτελεσματικότητά σας, αλλά θα βάλετε μια πρόθεση και θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να πραγματοποιήσετε αυτήν την πρόθεση.
  7. Ενισχύστε τον μεταβολισμό σας – υπάρχουν πολλά μικρά πράγματα που μπορείτε να κάνετε κάθε μέρα για να τονώσετε το μεταβολισμό σας, όπως ζεστό νερό με φρέσκο ​​λεμόνι, φρέσκο ​​χυμό σέλινο, τροπικά smoothies με τζίντζερ και σπιρουλίνα και πολλά άλλα!
  8. Μείνετε μακριά από τη ζυγαριά – η ζυγαριά δεν σημαίνει πια πολλά σε ένα μέτρο υγείας, έχει να κάνει με το πώς νιώθετε, αν καταβάλλετε δουλειά και τρώτε καθαρά, οι αριθμοί θα αρχίσουν να το αντικατοπτρίζουν και δεν χρειάζεται να να πηδάτε στη ζυγαριά μετά από κάθε προπόνηση.
  9. Λήψη φωτογραφιών – Ένα από τα καλύτερα μέτρα μέτρησης της προόδου είναι οι φωτογραφίες, μπορείτε να δείτε πολύ μεγαλύτερη πρόοδο στις φωτογραφίες από ό,τι μπορείτε με έναν αριθμό σε μια κλίμακα.
  10. Καλα να περνας! – είναι προετοιμασία για μια από τις καλύτερες μέρες της ζωής σας, διασκεδάστε μαζί της, φτιάξτε αναμνήσεις με φίλους και γίνετε μια πιο υγιεινή εκδοχή του εαυτού σας!

Δείτε περισσότερα στο δικό μας Σελίδα Pinterest!

Δείτε τον Κατάλογο Γάμων μας

Bir cevap yazın