Βαθμολογήθηκε με 5 αστέρια 10 καλύτερες κάλτσες γιόγκα του 2023

10
Βαθμολογήθηκε με 5 αστέρια 10 καλύτερες κάλτσες γιόγκα του 2023

Ψάχνετε να αγοράσετε το καλύτερες κάλτσες γιόγκα για μια απολαυστική εμπειρία στις δεξιότητές σας στη γιόγκα; Είναι σημαντικό να αναζητήσετε την καλύτερη ποιότητα που θα προσθέσει πλήρη άνεση σε όλες τις πρακτικές σας γιόγκα. Πριν αγοράσετε κάλτσες γιόγκα, πρέπει να έχετε ολοκληρωμένες πληροφορίες για διάφορες πτυχές σχετικά με τις κάλτσες, για να πέσετε στη σωστή επιλογή.

Yoga Towel Vs. Κάλτσα γιόγκα

Εναλλακτικά, αγοράζουν άλλα άτομα πετσέτες γιόγκα ίδιου μήκους με ένα χαλάκι γιόγκα. Αυτές οι πετσέτες γιόγκα παρέχουν ένα επιπλέον κράτημα όταν προστίθεται πάνω από το χαλάκι γιόγκα. Ωστόσο, είναι αρκετά δύσκολο να διατηρήσετε μια πετσέτα στη θέση της για μια ολόκληρη συνεδρία γιόγκα. Λαμβάνοντας υπόψη τις παραπάνω πρακτικές και τις προκλήσεις τους, γίνεται πιο ελκυστικό να χρησιμοποιείτε κάλτσες γιόγκα λόγω της εξαιρετικής πρόσφυσής τους.

Οι σόλες των κάλτσες γιόγκα έχουν αντιολισθητικές υφές που διατηρούν τα πόδια σας επαρκώς στερεωμένα στο χαλάκι καθιστώντας εύκολη την εκτέλεση γιόγκα χωρίς ανησυχίες. Ένα άτομο που φορά τις κάλτσες γιόγκα επιτυγχάνει μια σταθερή στάση, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνει μέγιστη άνεση στα πόδια. Εκτός από το όφελος της εταιρείας κράτημα και άνεση, οι κάλτσες γιόγκα φοριούνται επίσης από κάποιους για γενικούς λόγους. Οι λόγοι μπορεί να διαφέρουν από την επιθυμία να κοιτάξουμε κομψό και μοντέρνο, αποφεύγοντας τις προπονήσεις ξυπόλυτων ή επιθυμώντας να μείνουμε μακριά από τη μόλυνση από μικρόβια στα στούντιο γιόγκα. Οι κάλτσες γιόγκα γίνονται συνεχώς δημοφιλείς μεταξύ των ατόμων της γιόγκα, όπου σήμερα έχουν αποκτήσει χρήση σε σπίτια και στούντιο γιόγκα.

Τύποι κάλτσες γιόγκα

Υπάρχει τρία κοινά είδη κάλτσες γιόγκα συνιστάται στην αγορά. Κάθε μοντέλο κάλτσες γιόγκα στην αγορά διατίθεται σε διαφορετικά μήκη που κυμαίνονται από το μήκος του αστραγάλου έως το μήκος του γόνατου. Επιπλέον, αυτές οι κάλτσες προσφέρονται σε αντιολισθητικά μαξιλάρια, που συνήθως κατασκευάζονται από καουτσούκ ή σιλικόνη. Αυτά τα επιθέματα στερεώνονται στις σόλες των κάλτσων γιόγκα για να παρέχουν α σταθερό κράτημα κατά τη διάρκεια των συνεδριών γιόγκα. Οι διάφοροι τύποι κάλτσες γιόγκα είναι οι παρακάτω:

Κάλτσες γιόγκα με ανοιχτά δάχτυλα

Αυτού του είδους οι κάλτσες γιόγκα συνήθως εκθέτουν πλήρως όλα τα δάχτυλα των ποδιών και δεν έχουν συγκεκριμένα τμήματα στα δάχτυλα. Κάλτσες γιόγκα με ανοιχτά δάχτυλα προσαρμόστε ένα μεμονωμένο πόδι μέχρι το σημείο όπου η μπάλα του ποδιού συνδέεται με τα δάχτυλα των ποδιών. Οι κάλτσες γιόγκα δεν παρέχουν καμία πρόσφυση στα δάχτυλα των ποδιών. Ωστόσο, τα αντιολισθητικά επιθέματα στερεώνονται στη σόλα των κάλτσων παρέχουν μέγιστη πρόσφυση. Η λαβή αποτρέπει κάθε πιθανότητα να γλιστρήσετε στο χαλάκι κατά τη διάρκεια στάσεων γιόγκα, γνωστή και ως ασάνες. Αυτός ο τύπος κάλτσες εξαλείφει την πρόκληση του ερεθισμού ή της ενόχλησης που προκαλείται από το ύφασμα ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών.

Κάλτσες Yoga Half-Toe

Αυτός ο τύπος κάλτσες γιόγκα έχει συγκεκριμένα τμήματα για κάθε δάχτυλο του ποδιού. Ωστόσο, καλύπτουν τα δάχτυλα των ποδιών μόνο στο μισό του μήκους τους. Αυτό επιτρέπει στα δάχτυλα των ποδιών να έχουν επαρκή αερισμό, ενώ ταυτόχρονα παρέχει πρόσφυση στα δάχτυλα των ποδιών. Οι κάλτσες με το μισό δάχτυλο διαχωρίστε τα δάχτυλα των ποδιών ως εκ τούτου εκπαιδεύστε τα να διαδίδονται ελεύθερα με μια απλή εντολή. Ο διαχωρισμός δίνει τη δυνατότητα στον γιόγκι να επιτύχει υψηλή ευελιξία και καλύτερος έλεγχος των μυών.

Κάλτσες γιόγκα με πέντε δάχτυλα

Κάλτσες γιόγκα με πέντε δάχτυλα μοιάζουν με γάντια χεριών. Ο λόγος είναι ότι κάθε ένα από τα δάχτυλα του ποδιού περιέχει το δικό του μοναδική τσέπη. Αυτές οι κάλτσες γιόγκα παρέχουν μέγιστη πρόσφυση και ζεστασιά στα πόδια και προτιμηθείτε από κάποιους γιόγκι. Οι κάλτσες προστατεύουν τον γιόγκι από τη συλλογή βρωμιάς ή μικροβίων στο πάτωμα του στούντιο γιόγκα επειδή τυλίγουν καλά τα δάχτυλα των ποδιών και τα πόδια. Επιπλέον, το ύφασμα που χωρίζει τα δάχτυλα των ποδιών ενισχύει την αποβολή της υγρασίας από τα δάχτυλα των ποδιών.

Μερικές από τις πιο κοινές κάλτσες γιόγκα στην αγορά, που θεωρούνται οι καλύτερες περιλαμβάνουν:

 • Toesox κάλτσες γιόγκα και pilates
 • Halo sports κάλτσες γιόγκα
 • Κάλτσες γιόγκα addict γιόγκα
 • Dawn yoga toe κάλτσες
 • Κάλτσες γιόγκα Gaiam
 • Κάλτσες γιόγκα Hash και Mato

Παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά τις αγορές

Όποτε σκοπεύετε αγοράστε κάλτσες γιόγκα, υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που πρέπει κυρίως να λάβετε υπόψη. Για να καταλήξετε με τις σωστές κάλτσες γιόγκα, πρέπει να έχετε ξεκάθαρους λόγους για την αγορά. Μπορεί να αγοράζετε κάλτσες γιόγκα για να επιτύχετε τους ακόλουθους παράγοντες:

 • Πιο ζεστά πόδια
 • Μεγαλύτερος έλεγχος πρόσφυσης
 • Προστασία βρωμιάς ή μικροβίων από το χαλάκι ή το πάτωμα.
 • Ενισχυμένη σταθερότητα και ισορροπία
 • Καλύτερη ευθυγράμμιση της στάσης του σώματος
 • Υψηλή αποβολή υγρασίας ως αποτέλεσμα της εφίδρωσης.

Διαφορετικές κάλτσες γιόγκα προσφέρουν διάφορα οφέλη στον γιόγκι. Μόλις προσδιορίσετε τους παραπάνω παράγοντες, θα είστε σε θέση να προσδιορίσετε τις πιο κατάλληλες κάλτσες γιόγκα που ταιριάζει καλύτερα στις προτιμήσεις σας. Άλλοι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αγοράζετε κάλτσες γιόγκα περιλαμβάνουν:

Ανεση

Είδος υλικού– όπως βαμβάκι, σιλικόνη, καουτσούκ μεταξύ άλλων
Εφαρμόστε και τεντώστε– ικανότητα των κάλτσες γιόγκα
Αντοχή– πάρτε ένα καλό ζευγάρι κάλτσες γιόγκα που μπορούν να διαρκέσουν για περισσότερες από 100 συνεδρίες.
Τιμή – προτιμήστε τις πιο κατάλληλες κάλτσες γιόγκα που δεν θα τεντώσουν τα οικονομικά σας.

Ε: Γιατί η κάλτσα γιόγκα είναι απαραίτητη για εσάς;

Α: Οι κάλτσες γιόγκα είναι ένα απαραίτητο κοστούμι για όλες τις ασκήσεις γιόγκα σας. Προσπαθώ να αποφύγετε να γλιστρήσετε πάνω στο φαγητό γιόγκα όταν το άτομο δεν έχει φορέσει κάλτσες γιόγκα είναι συνήθως μια σημαντική πρόκληση. Σε τέτοιες περιπτώσεις, μερικοί άνθρωποι αγοράζουν χαλάκια γιόγκα που έχουν ένα «κολλώδες» χαρακτηριστικό για να σταματήσουν την ολίσθηση. Αυτά τα μοναδικά χαλάκια γιόγκα, ωστόσο, έχουν υψηλό κόστος.

Ε: Τι περιέχει η καλύτερη κάλτσα γιόγκα;

Α: Μια υψηλής ποιότητας κάλτσα γιόγκα έρχεται πάντα με συγκεκριμένες πτυχές που την κάνουν μοναδική. Αυτοί οι παράγοντες περιλαμβάνουν:

 1. Κάλτσες υλικό έχει τελειώσει 80% του βαμβακερού υφάσματος
 2. Το βαμβακερό υλικό πρέπει επίσης να είναι έκτακτος.
 3. Οι κάλτσες γιόγκα εφαρμόζουν άνετα και κρατούν τα δάχτυλα των ποδιών λιγότερο σφιχτά, επιτρέποντάς τους να κινούνται ή να απλώνονται ελεύθερα.
 4. Προσφέρουν επίσης ζεστασιά στα πόδια.
 5. Οι κάλτσες διατηρούν τα πόδια χωρίς φουσκάλες.
 6. ο καλύτερη μάρκα κάλτσα γιόγκα έρχεται με μια ποικιλία από συμπαγή χρώματα και ριγέ μοτίβα.

Χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αγοράζετε κάλτσες γιόγκα

Βεβαιωθείτε πάντα ότι οι κάλτσες γιόγκα που σκοπεύετε να αγοράσετε περιέχουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 1. Αντιολισθητικά επιθέματα
 2. Ποικιλία μονόχρωμων χρωμάτων και ριγέ μοτίβα για να διαλέξετε
 3. Βαμβακερό ύφασμα
 4. Μέγιστη άνεση
 5. Άνετη εφαρμογή
 6. Ελαστικό υλικό
 7. Ικανότητα απομάκρυνσης της υγρασίας και του ιδρώτα
 8. Επαρκές χαρακτηριστικό αερισμού των δακτύλων.

Ε: Τι μέγεθος κάλτσες πρέπει να αγοράσω;

Α: Μπορείτε να ελέγξετε τα διαγράμματα μεγεθών των περισσότερων διαδικτυακών σελίδων του πωλητή κάλτσες γιόγκα. Και μην ξεχνάτε ότι τα δάχτυλα των ποδιών δημιουργούνται διαφορετικά. Μερικοί έχουν πόδια με μακριά δάχτυλα και άλλοι έχουν πόδια με κοντά δάχτυλα. Αφού ανακαλύψετε το μέγεθός σας στο γράφημα, μείνετε σε αυτό.

Ε: Είναι οι κάλτσες με πέντε δάχτυλα καλύτερες από τις μισές κάλτσες;

Α: Η άνεσή σας είναι το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Ενώ και τα δύο έχουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματά τους, τελικά η απόφαση είναι δική σας.

Τα πέντε δάχτυλα εξαφανίζουν την υγρασία ανάμεσα στα δάχτυλα και εξασφαλίζει ότι τα δάχτυλά σας απλώνονται εύκολα ενώ το μισό δάχτυλο επιτρέπει στο πόδι σας να αναπνέει και βοηθά στη διατήρηση διαφόρων στάσεων.

Ε: Ποιο στυλ γιόγκα είναι κατάλληλο για μένα;

Α: Επισκεφτείτε μια σχολή γιόγκα γύρω σας για να μάθετε ποια είναι η καλύτερη γιόγκα για εσάς.

Ε: Ποιον τύπο κάλτσες γιόγκα θα προτείνατε για αρχάριους;

Α: Και πάλι συνοψίζεται στο τι σας κάνει πιο άνετο. Όλοι οι τύποι κάλτσες γιόγκα είναι εξαιρετικοί και προσφέρουν μέγιστη σχέση ποιότητας/τιμής. Απλώς εγγραφείτε σε ένα σχολείο ή σε έναν εκπαιδευτή και θα ανακαλύψετε ποιο σας εξυπηρετεί καλύτερα.

Ε: Ποιος σχεδιαστής κάλτσες γιόγκα είναι ο καλύτερος;

Α: Υπάρχουν πολλές μάρκες κάλτσες γιόγκα που θεωρούνται από τα καλύτερα της αγοράς. Η λίστα περιλαμβάνει Toesox Half Toe Grip και Κάλτσες με πέντε δάχτυλα, Yoga-Addict’s Soft κάλτσες με πέντε δάχτυλα, Κάλτσες με πέντε δάχτυλα Aurorae, κάλτσες γιόγκα Gaiam και κάλτσες Mato και Hash Yoga. Μη διστάσετε να επισκεφτείτε τον διαδικτυακό τους ιστότοπο για να κατανοήσετε καλύτερα την προσφορά τους

Θυμηθείτε, η άνεση είναι ο νούμερο ένα λόγος σας για να αγοράσετε κάλτσες γιόγκα με αυτήν, η εστίασή σας μπορεί να επηρεαστεί και η πρακτική σας να παρεμποδιστεί. Και αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να πας για κάλτσες γιόγκα με σταθερό κράτημα. Με καλό κράτημα, οι χρήστες κρατούν τη πόζα πιο άνετα και περισσότερο. Αλλά με τόσες πολλές μάρκες κάλτσες γιόγκα διαθέσιμες, είναι πιο σημαντικό να γνωρίζετε ποια είναι η προτίμησή σας, ώστε να μπορείτε να πάρετε μια καλύτερη απόφαση όταν αγοράζετε μία.

Bir cevap yazın