Αστική Ανακαίνιση – Υδροπονικά Αγροκτήματα σε αχρησιμοποίητα κτίρια

7
Αστική Ανακαίνιση – Υδροπονικά Αγροκτήματα σε αχρησιμοποίητα κτίρια

Οι πόλεις ενθαρρύνονται να δουν ότι οι αστικές ανακαινίσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, όπου παλιά, αχρησιμοποίητα ή εγκαταλελειμμένα κτίρια, στέγες και άδεια οικόπεδα επαναπροσδιορίζονται με καλύτερη οικονομική λειτουργία από την αρχική τους ύπαρξη. Είναι ενθαρρυντικό να βλέπουμε ότι αυτή η τάση υιοθετείται σε όλη την Αφρική και τη Νότια Αφρική.

Hydroponic Retrofits ως λύση Real Estate

Μια τέτοια νέα ζωή είναι η αστική γεωργία – ειδικά μέσω της υδροπονικής τεχνολογίας. Οι υδροπονικές μετασκευές όχι μόνο παρέχουν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες για μια τοπική οικονομία, αλλά είναι ένας πολύτιμος τρόπος για να φέρει κοντά την κοινότητα, να προωθήσει το σημαντικό θέμα της υγείας και να καλλιεργήσει και να παράγει τοπικά τρόφιμα, όλα αυτά επαναχρησιμοποιώντας ένα βιομηχανικό κτίριο που διαφορετικά θα είχε περιοριστεί αποκλειστικά για μια ζωή συλλογής σκόνης. Η αστική γεωργία είναι το κλειδί για την επισιτιστική ασφάλεια!

Υδροπονικές μετασκευές ως ενεργειακή λύση

Η νέα τάση του υδροπονικές μετασκευές είναι δημοφιλής για πολλούς λόγους. Πρώτον, η πρακτική της αστικής γεωργίας μεταμορφώνει πλήρως έναν βιομηχανικό χώρο που μπορεί προηγουμένως να ήταν λιγότερο από περιβαλλοντικά βιώσιμος. Εκτός από τα προφανή πλεονεκτήματα της παραγωγής τροφίμων από τις εμπορικές υδροπονικές ανακατασκευές, τα κτίρια καταλήγουν να υποβάλλονται σε ενεργειακές αναβαθμίσεις, οι οποίες μειώνουν σημαντικά την κατανάλωση νερού και ενέργειας και αυξάνουν την εξοικονόμηση λειτουργικού κόστους.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ: [email protected]

πηγή: https://www.powerhousehydroponics.com/urban-renovation-hydroponic-retrofits-in-unused-buildings/

Bir cevap yazın