Αποκτήστε δωρεάν συνδρομή Netflix και Amazon Prime με το Reliance Jio AirFiber

4
Αποκτήστε δωρεάν συνδρομή Netflix και Amazon Prime με το Reliance Jio AirFiber

Η Reliance παρουσίασε πρόσφατα και κυκλοφόρησε το Jio AirFiber, τη λύση Fixed Wireless Access (FWA) που υποστηρίζεται από την υπηρεσία True 5G. Η νέα τεχνολογία βρέθηκε σε οκτώ σημαντικές πόλεις της Ινδίας που έχουν λάβει τη νέα υπερσύγχρονη υπηρεσία ασύρματου Διαδικτύου. Η νέα τεχνολογία ήρθε σε πόλεις όπως το Ahmedabad, το Bengaluru, το Chennai, το Δελχί, το Hyderabad, η Καλκούτα, η Βομβάη και η Pune.

Σύμφωνα με την επίσημη δήλωση της εταιρείας, οι πελάτες θα πρέπει απλώς να πληρώσουν το τέλος εγκατάστασης και να επαναφορτίσουν χρησιμοποιώντας ένα από τα πακέτα Jio AirFiber που κυκλοφόρησαν πρόσφατα για να χρησιμοποιήσουν το κιβώτιο Wi-Fi JioAirFiber.

Περισσότερες από 16 over-the-top εφαρμογές (OTT), περισσότερα από 550 ψηφιακά τηλεοπτικά κανάλια και ταχύτητες Διαδικτύου έως 1 Gbps περιλαμβάνονται όλα με τις συνδρομές. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε κάθε πακέτο Jio AirFiber και τα πλεονεκτήματά του OTT. Η Jio αποκάλυψε έξι τιμές AirFiber που παρέχουν γρήγορο internet και πρόσθετα οφέλη. Αυτά τα δύο προγράμματα διατίθενται σε δύο ποικιλίες.

Πακέτο Λεπτομέρειες πακέτου
Πακέτο Jio AirFiber Rs 599 Για περίοδο 30 ημερών, η Jio προσφέρει απεριόριστη υπηρεσία internet με ταχύτητα 30 Mbps. Οι χρήστες θα έχουν επίσης πρόσβαση σε περισσότερα από 550 ψηφιακά κανάλια, συμπεριλαμβανομένων των Disney+ Hotstar, Sony Liv, Zee5 και άλλων, μέσω ψηφιακής τηλεόρασης και 14 εφαρμογών OTT.
Πακέτο Jio AirFiber Rs 899 Οι χρήστες της συνδρομής Jio AirFiber Rs 899 θα έχουν ταχύτητα internet 100 Mbps για 30 ημέρες. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η πρόσβαση σε 550+ ψηφιακά κανάλια και 14 εφαρμογές OTT, συμπεριλαμβανομένων των Disney+ Hotstar, Sony Liv, Zee5 και άλλων.
Πακέτο Jio AirFiber Rs 1199 Το πρόγραμμα Rs.1199 είναι η πιο ακριβή μηνιαία συνδρομή Jio AirFiber με ταχύτητα internet 100 Mbps. Τα πρόσθετα οφέλη περιλαμβάνουν πρόσβαση σε 1 εφαρμογή OTT και 550+ ψηφιακά κανάλια, συμπεριλαμβανομένων των Netflix, Prime Videos, Disney+ Hotstar, JioCinema premium και άλλων.
Πακέτο Jio AirFiber Rs 1499 Σε ορισμένες τοποθεσίες, η Jio προσφέρει το πακέτο AirFiber Max για Rs. 1499.
Οι πελάτες που πληρώνουν 1499 Rs για μια συνδρομή θα έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο 300 Mbps για 30 ημέρες. Ένα άλλο όφελος που είναι ισοδύναμο είναι η πρόσβαση σε 550+ ψηφιακά κανάλια και υπηρεσίες OTT όπως το Netflix Basic, το Prime Videos, το Disney+ Hotstar, το Sony Liv, το Zee5 και πολλές άλλες.
Πακέτο Jio AirFiber Rs 2499 Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει 500 Mbps ταχύτητας internet για 30 ημέρες. Αυτό το πακέτο συνοδεύεται από 550+ υπηρεσίες OTT και ψηφιακά κανάλια, όπως Netflix Standard, Prime Videos, Disney+ Hotstar, Sony Liv, Zee5 και άλλα.
Πακέτο Jio AirFiber Rs 3999 Αυτό το πακέτο από την Jio παρέχει ταχύτητα internet 1 Gbps για 30 ημέρες. Αυτό το πακέτο συνοδεύεται από 550+ ψηφιακά κανάλια και εφαρμογές OTT, συμπεριλαμβανομένων των Netflix Premium, Prime Video, Disney+ Hotstar, Sony Liv, Zee5 και άλλων.

Ελέγξτε τον ιστότοπο του Jio ή επικοινωνήστε με την υπηρεσία υποστήριξης πελατών του Jio AirFiber για να επιβεβαιώσετε εάν το Jio AirFiber είναι διαθέσιμο στην περιοχή σας πριν πραγματοποιήσετε μια αγορά. Στη συνέχεια, μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τον Jio πραγματοποιώντας μια αναπάντητη κλήση στον αριθμό WhatsApp, 60008-60008, επισκεφτείτε τον ιστότοπό του ή μεταβαίνοντας σε ένα κατάστημα Jio. Μόλις εγγραφείτε, το Jio θα ξεκαθαρίσει όλες τις αμφιβολίες σας και θα σας πει επίσης εάν οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες στην τοποθεσία σας ή όχι.

Διαβάστε επίσης: Λάβετε μια πλήρη εικόνα για το Jio AirFiber: Ελέγξτε τις λεπτομέρειες για σχέδια, ταχύτητα και άλλα

Bir cevap yazın