Αξιολόγηση με 5 ΑΣΤΕΡΑ 20 Καλύτερη κριτική για κουρευτικά σκυλιών

11
Αξιολόγηση με 5 ΑΣΤΕΡΑ 20 Καλύτερη κριτική για κουρευτικά σκυλιών

Συχνές ερωτήσεις και οδηγός αγοράς κουρευτικών σκύλων

Πώς να χρησιμοποιήσετε κουρευτική μηχανή για σκύλους

Κουρευτικές μηχανές για σκύλους είναι από τα ευαίσθητα αλλά και πιο εύκολα αξεσουάρ για κατοικίδια για χρήση τόσο στο σπίτι όσο και στον επαγγελματικό χώρο. Ακολουθούν μερικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να διασφαλίσετε ότι θα επιτύχετε ένα επιτυχημένο τελείωμα στο παλτό του φίλου σας:

Βήμα 1: The Priors

Ξεκινήστε διαβάζοντας προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήσης και λειτουργίας του κατασκευαστή. Εξασκηθείτε να κρατάτε τη κουρευτική μηχανή αν είστε εντελώς νέοι στη χρήση της. Τόσο I on όσο και off θέση. Μπορείτε να εξοικειώσετε τον σκύλο σας με το τρίμερ.

Βήμα 2: Καθαρίστε το κατοικίδιό σας

Κάντε μπάνιο τον σκύλο και αφαιρέστε όλα τα πιθανά μπερδέματα από το τρίχωμα. Στεγνώστε το εντελώς και τοποθετήστε το σε δροσερό και στεγνό μέρος μακριά από κάθε περισπασμό.

Βήμα 3: Προετοιμάστε όλα τα εργαλεία

Μεταφέρετε όλα τα απαραίτητα εργαλεία, τη κουρευτική μηχανή του σκύλου σας και το κιτ περιποίησης στο χώρο εργασίας. Ακονίστε τις λεπίδες.

Βήμα 4: Κόψτε

Συνδέστε τη λεπίδα στην κουρευτική μηχανή και ενεργοποιήστε τη κουρευτική μηχανή. Κρατήστε τον σκύλο σας στο ένα χέρι και αρχίστε να κόβετε από μπροστά προς τα πίσω. Κάντε το αργά, εξασφαλίζοντας πολύ ελάχιστο θόρυβο. Μερικές φορές οι κουρευτικές μηχανές με φως ερεθίζουν τους σκύλους. Φροντίστε να κατευθύνετε το φως μακριά από το πρόσωπο.

Βήμα 5: Ψύξη

Εφαρμόστε ψυκτικό στη λεπίδα για να αντιμετωπίσετε την υπερθέρμανση για να αποφύγετε το κάψιμο του κατοικίδιου ζώου σας. Σκουπίστε όλο το ψυκτικό υγρό και προχωρήστε με το κόψιμο. Συνεχίστε να κόβετε μέχρι να καθαρίσετε ολόκληρο το τρίχωμα με ικανοποίηση. ο τα καλύτερα νυχοκόπτη σκύλου με μηχανισμούς αισθητήρων είναι πιο εύκολο να λειτουργήσουν και έχουν δυνατότητες διασποράς.

Επανάσταση των κουρευτικών σκύλων

Η περιποίηση σκύλων δεν είναι κάτι καινούργιο. Οι κουρευτικές μηχανές ανακαλύφθηκαν για πρώτη φορά από τους Ρωμαίους. Το βασιλικό κανίς εκείνη την εποχή κόπηκε για να μοιάζει με θηριώδες λιοντάρι. Οι Γερμανοί το 1500 χρησιμοποιούσαν κάτι που έμοιαζε με ψαλίδι για να κόψουν τις τρίχες του σκύλου. Αργότερα, οι Γάλλοι έκαναν αυτή τη μόδα το 1700. Επαγγελματικά, το 1800 οι καλλωπιστές σκύλων άρχισαν να το κάνουν για επαγγελματικούς λόγους και εγώ στις αρχές του 1900 το νέο ηλεκτρικές κουρευτικές μηχανές σχεδίασης εφευρέθηκαν για να διευκολύνουν την περιποίηση των σκύλων. Υπήρξαν περισσότερες εξελίξεις, όπως φαίνεται στην τηλεόραση, οι νυχοκόπτες σκύλων είναι αυτό που είναι τώρα.

Τύποι κουρευτικών σκύλων

Υπάρχουν διάφοροι τύποι κουρευτικών σκύλων σε σχέση με διάφορες πτυχές όπως η ταχύτητα, ο σχεδιασμός και ο θόρυβος. Δείτε παρακάτω τους διαθέσιμους τύπους στην αγορά:

Κλιπ με κορδόνι

Αυτές οι κουρευτικές μηχανές έχουν ειδικό ηλεκτρικό καλώδιο και θα χρειαστούν μια πηγή τροφοδοσίας για σύνδεση πριν τη χρήση. Υπάρχουν φθηνές και ακριβές επιλογές από τις οποίες μπορείτε να διαλέξετε.

Κουρευτικές μηχανές μπαταρίας

Ασύρματα κουρευτικά εργάζονται σε επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και χρησιμοποιούνται από άτομα όλων των επιπέδων δεξιοτήτων. Υπάρχουν ανθεκτικές μπαταρίες λιθίου που προορίζονται για χρήση.

Κορδόνι και κουρευτική μηχανή μπαταρίας

Πρόκειται για ειδικές κουρευτικές μηχανές που προσφέρουν επιλογές μπαταρίας και κορδονιού. Μπαίνει στον τοίχο ή χρησιμοποιείται και χωρίς βύσμα.

Κλείπερ μονής ταχύτητας

Οι λεπίδες αυτών των κουρευτικών περιστρέφονται με μία μόνο ταχύτητα. Δεν υπάρχει τίποτα σαν την αύξηση ή τη μείωση της ταχύτητας των λεπίδων.

Κλιπ μεταβλητής ταχύτητας

Όπως το όνομά τους, μπορείτε να ρυθμίσετε την ταχύτητα λειτουργίας των λεπίδων σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Ωστόσο, το κόστος τους είναι υψηλότερο. Άλλοι τύποι όπως τα φωτιζόμενα νυχοκόπτη σκύλου είναι νέες εξελίξεις που θα εμπίπτουν στις παραπάνω κατηγορίες.

Πλεονέκτημα των κουρευτικών σκύλων

 • Εδώ είναι τα θετικά του να έχεις καλές κουρευτικές μηχανές στη διάθεσή σας:
 • Συμπαγές και εξαιρετικά φορητό
 • Πυγμάχος ελαφρού βάρους
 • Εύκολο στη χρήση και κάνει τη δουλειά αρκετά γρήγορα
 • Ανθεκτικό με σωστή φροντίδα και συντήρηση
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορες λεπίδες για να κόψει μεγάλο αριθμό κατοικίδιων ζώων με διαφορετικά είδη γούνας

Παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αγορά

Εδώ είναι μερικοί κρίσιμοι παράγοντες που πρέπει να παρακολουθείτε προσεκτικά εάν ψάχνετε να επιλέξετε τα καλύτερα μηχανήματα κοπής σκύλων:

Η Συχνότητα Χρήσης

Εάν έχετε ένα ή δύο σκυλιά που χρειάζονται απλό κόψιμο κάθε τόσο, μια φθηνή επιλογή θα είναι η σωστή επιλογή για παραγγελία. Ωστόσο, εάν έχετε πολλά σκυλιά ή κατοικίδια που χρειάζονται συχνό κόψιμο, θα χρειαστείτε ένα ζευγάρι κουρευτικών μηχανών υψηλής ποιότητας.

Ο τύπος παλτού

Τα σκυλιά με παχύτερο τρίχωμα απαιτούν κουρευτική μηχανή με μεγαλύτερη δύναμη.

Ειδικά κουρευτικά

Μπορείτε να αποφασίσετε να έχετε κουρευτική μηχανή για συγκεκριμένα παλτά για κατοικίδια. Τα παλτά για κατοικίδια κυμαίνονται από λεπτά έως μεσαία και βαριά παλτά. Ο τύπος του κινητήρα θα ανιχνεύσει εάν θα αγοράσετε μια ηλεκτρομαγνητική μηχανή κοπής κινητήρα, μια κουρευτική μηχανή περιστρεφόμενου κινητήρα ή μια μηχανή κοπής περιστροφικού κινητήρα. Άλλοι καθοριστικοί παράγοντες είναι αν θα πάρετε ένα ελαφρύ νυχοκόπτη σκύλου ή όχι.

Ενσύρματο ή Ασύρματο;

Η ιδιοσυγκρασία και το μέγεθος του σκύλου θα καθορίσουν αν θα το έχετε ασύρματο ή με κορδόνι. Εάν ο σκύλος είναι μεγάλης ράτσας, οι κουρευτικές μηχανές με κορδόνι θα κάνουν καλά τη δουλειά. Το αντίθετο ισχύει για τις ράτσες μικρότερου μεγέθους.

αξεσουάρ

Μερικά έρχονται μόνο ως κουρευτικά, ενώ άλλα έρχονται ως πλήρης συσκευασία με κιτ περιποίησης και ανταλλακτικά κορδόνια ή μπαταρίες. Λοιπόν, αυτό θα εξαρτηθεί περισσότερο από τον προϋπολογισμό σας.

Τι έχουν τα καλύτερα μηχανήματα κοπής σκύλων;

Εδώ είναι τα εξαρτήματα ή τα χαρακτηριστικά των καλύτερων μηχανών κοπής σκύλων:

 • Αιχμηρές λεπίδες
 • Μεγάλη ροπή και ταχύτητα
 • Ισχυρό και ανθεκτικό περίβλημα
 • Υλικό χωρίς σκουριές
 • Μακρύ και εύκαμπτο καλώδιο
 • Ισχυρές και επαναφορτιζόμενες μπαταρίες

Ε: Πώς να κόψετε τα νύχια ενός σκύλου χωρίς κουρευτική μηχανή;

Α: Αυτή η μέθοδος είναι η απλούστερη και συνηθέστερη εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο κουρευτικό σας. Περιλαμβάνει τη χρήση ενός αιχμηρού ψαλιδιού και μιας λίμας για τα νύχια. Δείτε παρακάτω πώς να το κάνετε:

Βήμα 1: Προετοιμάστε το Αρχείο σας

Προμηθευτείτε μια ειδική κτηνιατρική λίμα νυχιών και ετοιμαστείτε για χειροκίνητη λίμα για να πετύχετε το κατάλληλο μήκος νυχιού για το κατοικίδιό σας.

Βήμα 2: Κόψτε τα μαλλιά και τα πόδια πρόσβασης

Κόψτε τις τρίχες που βρίσκετε ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών και, στη συνέχεια, καθίστε ή σηκώστε τον σκύλο σας. Σηκώστε ένα πόδι τη φορά. Απλώστε τα δάχτυλα των ποδιών χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας.

Βήμα 3: Μη αυτόματη αρχειοθέτηση

Λιμάρετε ένα δάχτυλο κάθε φορά και κάντε το αργά για να αποφύγετε την υπερθέρμανση του χώρου από περισσότερη τριβή που μπορεί να προκαλέσει έγκαυμα της κουρευτικής μηχανής στον σκύλο. Χρησιμοποιήστε μια βούρτσα για να αφαιρέσετε τα υπολείμματα για να βεβαιωθείτε ότι το κάνετε ομοιόμορφα για να πετύχετε το επιθυμητό μήκος.

Ε: Είναι οι κουρευτικές μηχανές για σκύλους ίδιες με τις κουρευτικές τρίχες του ανθρώπου;

Α: Τόσο οι κουρευτικές μηχανές για ανθρώπους όσο και για σκύλους έχουν παρόμοια εμφάνιση από μακριά. Εάν έχετε έντονο μάτι για τη λεπτομέρεια, θα ανακαλύψετε ότι υπάρχουν κάποιες διαφορές. Η κύρια διαφορά είναι στις λεπίδες. Οι λεπίδες της ανθρώπινης κουρευτικής μηχανής έχουν μικρότερα κενά, καθώς προορίζονται να κόψουν τα λεπτά και ανοιχτόχρωμα ανθρώπινα μαλλιά. Αυτά των σκύλων είναι πιο φαρδιά ανάμεσα σε κάθε ένα από τα δύο δόντια. Κλίπερς περιποίησης σκύλων amazon Οι επιλογές έχουν πολλές θετικές κριτικές που μπορούν να σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε τι να επιλέξετε.

Οι κουρευτικές μηχανές έχουν μεταβλητές ταχύτητες και κτυπήματα σε ένα λεπτό. ο οι καλύτεροι ανθρώπινοι κουρευτές ενώ δεν υπάρχουν τέτοιες παραλλαγές.

Ε: Μπορείτε να κόψετε τρίχες σκύλου με ανθρώπινη κουρευτική μηχανή;

Α: Πολύ συζήτηση εδώ. Θα μπορούσε να είναι ένα Ναι ή ένα Όχι. Η διάταξη των δοντιών της λεπίδας της κουρευτικής μηχανής θα καθορίσει εάν θα το κάνετε ή όχι και εάν ο σκύλος σας έχει κάτω τρίχωμα, αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε κουρευτικές μηχανές, καθώς προκαλούν κοψίματα και εγκοπές.

Αυτά τα σκυλιά με χοντρή γούνα θα πρέπει να έχουν μόνο ένα τρίψιμο χρησιμοποιώντας κουρευτικές μηχανές για σκύλους. Ωστόσο, εδώ είναι τα σενάρια που δεν χρειάζονται κουρευτική μηχανή για τη χρήση τους:

 • Εάν η ράτσα του σκύλου δεν έχει υπόστρωμα
 • Εάν οι κουρευτικές μηχανές σας είναι πολύ υψηλής ποιότητας και έχουν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για καλή περιποίηση σκύλου

Ε: Πώς να ακονίσετε τις λεπίδες του κουρευτικού σκύλου;

Βήμα 1: Αφαιρέστε τις λεπίδες

Αποσυνδέστε τη κουρευτική μηχανή και αφαιρέστε τις λεπίδες. Κάντε αυτό και για μοντέλα με καλώδιο και για ασύρματα.

Βήμα 2: Καθαρίστε τις λεπίδες

Βουρτσίστε όσο το δυνατόν περισσότερα μαλλιά από τις λεπίδες χρησιμοποιώντας μια μικρή βούρτσα. Εστιάστε στις γωνιακές περιοχές όπου η γούνα μπορεί να συσσωρευτεί και να κολλήσει πολύ. Υπάρχουν συγκεκριμένες λύσεις καθαρισμού για λεπίδες που συνιστώνται για χρήση. Αγοράστε ένα μπουκάλι και χρησιμοποιήστε το πάντα για τον καθαρισμό των λεπίδων.

Βήμα 3: Ετοιμάστε τα Whetstones

Μουλιάστε τις πέτρες στο νερό για να τις λιπαίνετε ώστε το ακόνισμα να είναι μια εύκολη διαδικασία.

Βήμα 4: Ακονίστε τις λεπίδες

Χρησιμοποιήστε ένα μαγνήτη για να κρατήσετε τις λεπίδες και να διατηρήσετε ομοιόμορφη πίεση καθώς συνεχίζετε να σύρετε τη λεπίδα από τη μια άκρη στην άλλη κατά μήκος της πέτρας. Κάνετε αυτό επανειλημμένα μέχρι να γυαλίσουν όλες οι άκρες.

Βήμα 5: Λάδωση

Λαδώστε τις λεπίδες της κουρευτικής μηχανής και καλύψτε τις, αλλά μην αφήνετε να στάζουν, καθώς μπορεί να κολλήσουν βρωμιές, χνούδια και υπολείμματα στις λεπίδες.

Βήμα 6: Σκουπίστε το λάδι

Χρησιμοποιήστε ένα καθαρό κομμάτι ύφασμα για να καθαρίσετε το λάδι από τις λεπίδες και, στη συνέχεια, επιστρέψτε τις λεπίδες στις κουρευτικές μηχανές και δοκιμάστε αν είναι αρκετά αιχμηρές για τις προτιμήσεις σας.

Ε: Γιατί χρειάζεστε κουρευτική μηχανή για σκύλους;

Α: Χρειάζεστε κουρευτικές μηχανές για όλους τους καλούς λόγους. Ακριβώς όπως θα χρειαστείτε τη κουρευτική σας μηχανή κάθε εβδομάδα για λόγους υγιεινής. Να γιατί πρέπει να αγοράσετε αυτό το μικρό εργαλείο:

 • Για την αντιμετώπιση του ψάθα που αποτελεί πιθανή αιτία ανησυχίας για την υγεία, όπως παγίδευση βακτηρίων και ερεθισμούς του δέρματος.
 • Για να δώσει πιο στενό και περισσότερο δέσιμο μεταξύ του ιδιοκτήτη και του σκύλου
 • Μειώστε τις πιθανότητες προσβολής από τα εξωτερικά παράσιτα
 • Για τη συνήθη γενική καθαριότητα
 • Μειώστε τις πιθανότητες για προβλήματα υγείας, όπως γρατσουνιές και θρύψαλα
 • Για να παρακολουθείτε την υγεία του σκύλου μέσω του ελέγχου για θερμότητα, κοψίματα, πρήξιμο και παρόμοια πράγματα.

Ε: Πόσο κοστίζει μια κουρευτική μηχανή για σκύλους;

Α: Οι κουρευτικές μηχανές διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη, σχέδια και συσκευασίες. Λοιπόν, άλλα έρχονται μόνο ως κουρευτικά, ενώ άλλα περιλαμβάνουν αξεσουάρ και κιτ περιποίησης. Υπάρχουν αξιόπιστες μάρκες που τιμολογούν φθηνά τα κουρευτικά τους. Τα νυχοκόπτη για σκύλους Amazon κοστίζουν λιγότερο από 20 δολάρια, ενώ υπάρχουν και άλλες μάρκες υψηλής ποιότητας που ξεπερνούν τα 250 δολάρια. Τα καλύτερα νυχοκόπτη σκύλου με μηχανισμό γρήγορου αισθητήρα στην αγορά σήμερα είναι μερικά από τα πιο δαπανηρά. Γιατί; Παρά το γεγονός ότι εκτελούν την ίδια εργασία, η δεξιοτεχνία, η ανθεκτικότητα και η αποτελεσματικότητά τους είναι αυτά που διακρίνουν την κορυφαία ποιότητα και απόδοση από τα φθηνά ή μέτρια κουρευτικά.

Πηγές:

 1. Stan Rawlinson: Συμβουλές περιποίησης σκύλων Πώς και γιατί
 2. Amy Gladwell: Ακραία περιποίηση σκύλων: Αβλαβής διασκέδαση ή απειλή για τα κατοικίδια;

Bir cevap yazın