Αξιολόγηση με 5 αστέρια με 18 καλύτερες κρέμες για ραγάδες του 2023 για άνδρες και γυναίκες

11
Αξιολόγηση με 5 αστέρια με 18 καλύτερες κρέμες για ραγάδες του 2023 για άνδρες και γυναίκες

Όλα αυτά τα προϊόντα μπορούν να λειτουργήσουν καλά, ανεξάρτητα από το είδος του δέρματος που έχετε. Συγκεκριμένα, θεραπεύουν το πολύ ευαίσθητο δέρμα, το ξηρό δέρμα, λιπαρό δέρμα ή μικτό από όλους. Θα πρέπει να είστε υπομονετικοί και να ακολουθείτε τις οδηγίες στην ετικέτα για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Ορισμένες κρέμες είναι δαπανηρές, αλλά το αποτέλεσμα είναι ανεκτίμητο. Πριν εφαρμόσετε οποιαδήποτε λοσιόν, δοκιμάστε να συμβουλευτείτε τον δερματολόγο σας για οδηγίες για να αποφύγετε περαιτέρω βλάβη στο δέρμα σας.

Συχνές ερωτήσεις και οδηγός αγοράς:

Πλεονεκτήματα της κρέμας για ραγάδες

Οι κρέμες για ραγάδες έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν το δέρμα σας παρέχοντας θρέψη, ενυδάτωση και τόνωση της παραγωγής ελαστικού ιστού. Αυτό είναι υπέροχο για εσάς και το σώμα σας είτε είστε έγκυος είτε όχι. Σε έναν κόσμο όπου μας δίνονται πολλές διαφορετικές χημικές ουσίες εν αγνοία σας, το σώμα σας θα είναι πολύ ευγνώμων για να λάβει μερικά από τα φυσικά συστατικά που έχουν να προσφέρουν αυτές οι κρέμες και η λήψη τους σε τακτά χρονικά διαστήματα το κάνει ακόμα καλύτερο.

Παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αγορά

  • Όταν αγοράζετε τη σωστή κρέμα για εσάς, πρέπει να λάβετε υπόψη μερικά πράγματα. Οι κριτικές θα πρέπει πάντα να διαβάζονται, απλώς και μόνο επειδή εάν δοκιμαστεί και δοκιμαστεί από άλλους, μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος για εσάς.
  • Τα συστατικά παίζουν ζωτικό ρόλο στην καταπολέμηση των ραγάδων. πρέπει να έχετε συστατικά που προάγουν την παραγωγή κολλαγόνου και ο ελαστικός ιστός, η ρετινόλη και τα υδροξυοξέα είναι εξαιρετικά για αυτό, και αυτά σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα όπως το πιπέρι καγιέν μπορούν να το κάνουν ακόμα καλύτερο για εσάς και το δέρμα σας.
  • Έχουν γίνει μελέτες για το συγκεκριμένο προϊόν; Μάθετε αυτές τις πληροφορίες και προσπαθήστε να αποκτήσετε πρόσβαση στα αποτελέσματα.
  • Θα χρειαστεί επίσης να μάθετε εάν αυτά τα προϊόντα λειτουργούν καλύτερα σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα ή υπηρεσίες, όπως θεραπείες με λέιζερ. Η επιλογή ενός προϊόντος που έχει αυτές τις ανάγκες χωρίς να τηρεί τις οδηγίες θα μπορούσε να σας κάνει να αισθάνεστε απελπισμένοι στις προσπάθειές σας.

Ε: Τι είναι η ραγάδα;

Α: Πριν φτάσουμε στην κρέμα ραγάδων, πρώτα πρέπει να καταλάβουμε τι είναι η ραγάδα. πρόκειται για ασύμμετρες γραμμές όπου το δέρμα έχει τεντωθεί. Είναι δάκρυα του χορίου όταν το δέρμα δεν είναι συνηθισμένο στον ρυθμό με τον οποίο διαστέλλεται. Αυτό συμβαίνει ιδιαίτερα συχνά όταν οι γυναίκες είναι έγκυες, κατά την εφηβεία ή με ξαφνική αύξηση βάρους. Συμβαίνει επίσης στους bodybuilders όταν προπονούνται, οπότε να είστε σίγουροι ότι δεν είστε μόνο εσείς που πρέπει να αντιμετωπίσετε αυτόν τον αγώνα.

Ε: Τι είναι η κρέμα ραγάδων;

Α: Οι κρέμες για ραγάδες έχουν σχεδιαστεί για να χρησιμοποιούν έναν συνδυασμό διαφορετικών συστατικών, φυσικών και συνθετικών για να ελαφρύνουν, να αποτρέψουν ή ακόμα και να απαλλαγούν από τις ραγάδες. Το πιο επιθυμητό είναι το τέντωμα κρέμα αφαίρεσης σημαδιών, καθώς οι ραγάδες μπορεί να προκαλέσουν μεγάλη αμηχανία στη γυναίκα που τις έχει. Ορισμένες κρέμες λειτουργούν καλύτερα από άλλες και όλες λειτουργούν εντός του χρονικού τους πλαισίου. Βοηθούν στο να γίνει το δέρμα ελαστικό, απολεπισμένο, τονωμένο και ενυδατωμένο. Με αυτόν τον τρόπο, αυτό έχει αντίκτυπο στις ραγάδες. Η επιρροή αυτών θα ήταν ότι οι ραγάδες αρχίζουν να ξεθωριάζουν, να ελαφρύνουν και με την ελπίδα ότι τελικά θα εξαφανιστούν αφήνοντάς σας να κοιτάτε το σώμα σας όπως κάποτε, θετικά.

Ε: Λειτουργεί η κρέμα ραγάδων;

Α: Οποιαδήποτε κρέμα ραγάδων που χρησιμοποιεί υδροξυοξέα και ρετινόλη θα ενθαρρύνει την παραγωγή κολλαγόνου ή ελαστικού ιστού ενώ το ίδιο κάνει και για την κυκλοφορία. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, θα πρέπει να αρχίσετε να εφαρμόζετε αυτές τις κρέμες όσο το δυνατόν νωρίτερα. Η αύξηση της κυκλοφορίας και της ελαστικότητας είναι ένας πολύ καλός τρόπος και η πρόληψη τους.

Ε: Πότε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε κρέμα ραγάδων κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;

Α: Οτιδήποτε μεγιστοποιεί την ικανότητα του δέρματος να τεντώνεται θα πρέπει να εφαρμόζεται όσο το δυνατόν νωρίτερα στην εγκυμοσύνη, αλλά δεν αρκεί να ξεκινήσετε με αυτά και μετά να σταματήσετε καθώς αρχίζει η κούραση, πρέπει να δεσμευτείτε να εφαρμόσετε αυτές τις κρέμες δύο ή και τρεις φορές την ημέρα για να έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα. Τυχόν φυσικά προϊόντα που περιέχουν ρετινόλη (βιταμίνη Α) θα κλείνονται στο καλύτερη κρέμα ραγάδων για την εγκυμοσύνη. Εάν σχεδιάζετε να προσπαθήσετε να μείνετε έγκυος, τότε ακόμη και αυτή θα ήταν μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε. Το θέμα είναι να διατηρήσετε το δέρμα σας όσο το δυνατόν πιο ενυδατωμένο και ελαστικό, επιτρέποντας όσο το δυνατόν περισσότερη ελαστικότητα.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι όλα αυτά τα προϊόντα δεν θα προκαλέσουν δραματικό αποτέλεσμα μέσα στη νύχτα. Όλα χρειάζονται χρόνο, υπομονή και αφοσίωση για να δουν αποτελέσματα. Το να περιμένετε άμεσα αποτελέσματα θα σας αφήσει με ένα ντουλάπι γεμάτο προϊόντα να νιώθετε όπως νιώθετε τώρα, απαίσια. Κάντε την έρευνά σας για το προϊόν και βρείτε αυτό που θα λειτουργήσει για εσάς, αλλά η επιμονή είναι το κλειδί.

Συμπέρασμα:

Ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο ψάχνετε για την καλύτερη κρέμα για ραγάδες, είναι σαφές ότι οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο έχουν το ίδιο πρόβλημα με εσάς. Αν και όλες οι πληροφορίες μπορεί να φαίνονται συντριπτικές, είναι το κλειδί για την εύρεση της καλύτερης κρέμας που θα ταιριάζει στις ανάγκες, τον προϋπολογισμό σας και θα σας κάνει να νιώθετε υπέροχα με τον εαυτό σας.

Πηγές:

  1. M. Brennan, M. Clarke και D. Devane: Η χρήση προϊόντων κατά των ραγάδων από γυναίκες στην εγκυμοσύνη: μια περιγραφική, συγχρονική έρευνα
  2. J Clin Aesthet Dermatol: Αποτελεσματικότητα και ασφάλεια μιας τεχνολογίας αντιγήρανσης για τη θεραπεία των ρυτίδων του προσώπου και την ενυδάτωση του δέρματος
  3. V. Tanaydin, J. Conings, M. Maylar, R. Hulst και B. Lei: Ο ρόλος της τοπικής βιταμίνης Ε στη διαχείριση ουλών: Συστηματική ανασκόπηση
  4. A. Sparavigna, B. Tenconi, I. Ponti και LL Penna: Μια καινοτόμος προσέγγιση στην τοπική θεραπεία της ακμής

Bir cevap yazın